Blush Wellness Dual Sense

04-09-2023

Blush is hier in Nederland niet zo’n bekend merk, maar ik vind het wel een heel leuk merk. Ze hebben echt wel veel leuke toys. Helaas ook wel toys van niet bodysafe materialen, maar ook een hoop wel! Ik kreeg de Blush Wellness Dual Sense van willie. Het is een wandvibrator en G-spot vibrator in één.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 7 steady (beide motoren los te bedienen)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 89,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Ja, lekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de blush wellness dual sense De achterkant van de verpakking van de dual sense.

De Dual Sense is van de Blush Wellness lijn, dus dan is het denk ik ook logisch dat de verpakking er vrij clean uit ziet. Ik denk dat dit vooral is om het kopen van een sextoy laagdrempelig te maken. Het is een wellness product. Dat klinkt toch weer anders dan een sextoy, en voor sommige mensen maakt dat de drempel wat lager. Jammer dat het nodig is, als je het mij vraagt, maar ik denk dat het wel goed is dat het er is!

De verpakking is wit met een foto van de Blush Wellness Dual Sense, en op de achterkant vind je wat informatie over deze wellness toy.

In de verpakking vind je de Dual Sense zelf, maar ook een kaartje met QR-code zodat je de gebruiksaanwijzing online kan lezen (superhandig!), en een oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Blush Wellness Dual Sense

De blush wellness dual sense op mijn hand en arm. De blush wellness dual sense naast een lipstick.

Deze multifunctionele sextoy ziet er uit als een stevige wandvibrator met een gebogen handvat. Als je wat beter kijkt, zie je dat dat handvat wel een hele goede vorm heeft. Het ziet eruit alsof dit deel mijn G-spot best wel zal weten te stimuleren.

De drie knopjes zitten wat meer richting de kop van de wandvibrator, zodat je de G-spot vibrator voor een groot genoeg stuk kan inbrengen.

Er is één powerknopje en dan heeft elke kant van de vibrator zijn eigen knopje om mee door de standjes te klikken.

Eerst dacht ik dat de wandvibrator het niet deed, ook al trilde hij wel even kort toen ik ‘m aanzette. Ik kreeg ‘m verder niet aan. Maar dat komt omdat er een sensor in zit en hij alleen aan gaat als hij tegen de huid gehouden wordt. Dit is wel handig als je klaargekomen bent, dat hij dan gelijk uit gaat als je ‘m van je vulva af houdt, of als je huisgenoten hebt en daardoor soms ineens even moet stoppen met masturberen, eh, je wellness ritueel.

De test van de Blush Wellness Dual Sense

De blush wellness dual sense in mijn hand. De blush wellness dual sense naast een flesje glijmiddel.

Volgens de productomschrijving heeft de Blush Wellness Dual Sense een unieke RumbleTech™ motor. Dat klinkt heel goed en ik was benieuwd of dat ook zo goed zou voelen.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel. Bij beide kanten, want ook (of misschien wel juist) bij een wandvibrator is dat óók echt heel fijn. Siliconen glijdt van zichzelf niet zo lekker, met glijmiddel wordt het allemaal écht veel lekkerder. Ik kies graag voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat mijn vagina geen irritaties krijgt. Bijvoorbeeld iets van Sliquid of Pjur Woman Nude.

Ik begon met de wand kant van de Dual Sense. Eerst had ik dus wat moeite om ‘m aan te krijgen, maar dat lag volledig aan mij. Ik moet (wederom) toegeven dat ik de gebruiksaanwijzing ook niet had gelezen. Shame on me. Maar toen hij eenmaal werkte, merkte ik al snel dat die RumbleTech™ motor wel echt awesome is! Dit zijn echt hele fijne, stevige, diepe vibraties. Precies wat ik lekker vind!

Ik merkte wel dat de vibraties niet altijd even steady zijn, alsof de motor soms wat hapert. Dat voelt een beetje gek, maar eerlijk gezegd mocht het de pret niet drukken. Deze wandvibrator voelt écht heel lekker. Ik weet niet of ik het nu echt als een wellness ervaring zou omschrijven, maar ik kwam er wel lekker van klaar.

Tijd voor de G-spot kant. Mijn G-spot gaat meestal lekkerder op wrijving dan op vibraties, maar deze vibraties zijn zo goed en diep, dat het zeker wel wat toevoegt. De vorm van de vibrator is voor mijn G-spot goed. Mijn G-spot is ook wel echt makkelijk, hoor, maar deze vorm zal denk ik ook bij minder makkelijke G-spots fijn werken. Het is zeker niet dé ultieme vorm voor G-spot stimulatie, maar zeker wel meer dan redelijk geschikt. De vibrator heeft zo’n soort ribbel of verdikking, en een goede kromming, dat werkt vaak wel goed.

Je kan dit deel van de Blush Wellness Dual Sense natuurlijk ook gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Je kan dan net een wat kleiner gebied stimuleren dan wat met de kop van de wandvibrator kan. En dat geeft dan ook net weer een ander gevoel.

De wandvibrator kan je ook heel goed gebruiken voor andere delen van je lichaam, of dat van een partner. Dat maakt deze toy wel echt heel veelzijdig.

Conclusie

Ik vind de Blush Wellness Dual Sense echt wel een toffe multifunctionele toy. Vaak zie je bij toys die je op meerdere manieren kan gebruiken dat het allemaal een beetje middelmatig blijft, maar dat is hier zeker niet het geval.

De vibraties zijn echt diep en krachtig, aan de kant van de wandvibrator zijn ze niet altijd helemaal steady. De G-spot vibrator heeft een fijne vorm. Deze toy is écht multifunctioneel én goed te gebruiken.

Je kan de Blush Wellness Dual Sense hier bestellen bij Willie voor 89,90 euro

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.