Blush The Realm Lycan

28-08-2023

Fantasy dildo’s zijn al een tijdje best wel populair. Je ziet ze nu ook iets vaker (nog niet heel vaak) bij wat meer mainstream merken. Ik vind het leuk, want hoe meer variatie, hoe beter! Blush heeft nu The Realm, een serie fantasy toys. Van Willie kreeg ik The Realm Lycan. Een grote weerwolf-dildo!

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: nee
Standjes: moet je zelf doen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 89 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Blijkbaar ga ik heel lekker op weerwolven.

De verpakking en de inhoud

The realm lycan in de verpakking. De achterkant van de verpakking van the realm lycan.

Ik hou er van als een verpakking goed past bij het product. Dat is bij The Realm Lycan het geval. De voor- en zijkant van de doos hebben een donker houtprintje. De voorkant heeft een doorkijkje, zodat je de indrukwekkende Lycan dildo al in z’n geheel ziet. Op de zijkant zie je ook nog een plaatje van een weerwolf. De achterkant en andere zijkant hebben ook toffe, duistere bijpassende printjes.

Natuurlijk vind je op de verpakking ook nog wat informatie over deze dildo.

In de verpakking zit alleen The Realm Lycan zelf. Geen gebruiksaanwijzing (het is ook vrij duidelijk hoe je ‘m kan gebruiken) en geen bewaarzakje.

Mijn eerste indruk van de The Realm Lycan

De the realm lycan op mijn hand. The realm lycan naast een lipstick.

Mijn eerste gedachte toen ik The Realm Lycan zag, was toch wel ‘whoah!’, want deze fantasy dildo is nogal indrukwekkend. Ik vind ‘m best wel groot. Hij is lang en dik. Het stuk onderaan, bij de ballen, is ook echt heel fors. En dan zijn die ‘ballen’ ook nog eens super ‘behaard’ (het is allemaal siliconen), wat het gewoon allemaal best imponerend maakt.

Een weerwolf is natuurlijk harig, maar toch, om zo al dat haar te zien, ik vond het nogal wat. De onderkant van de dildo is zwart en de rest van de dildo is felrood. Het kleurverloop vind ik ook echt heel mooi gedaan.

Op de dildo zitten ook echt heel veel aderen. Blijkbaar hebben weerwolven nog wat meer, of in elk geval meer opvallende aderen op hun penis dan mensen.

Je hebt siliconen in allerlei verschillende uitvoeringen. Het siliconen van The Realm Lycan voelt echt heel anders, maar vooral heel lekker aan. Het heeft een soort zachte ‘touch’, bijna alsof er een poederlaagje overheen zit. Wat niet zo is. Het maakt ‘m best wel aaibaar en het doet me wel wat denken aan normale huid.

Het siliconen is vrij stevig, maar je kan het wel wat indrukken als je er in knijpt. Ook is de dildo redelijk flexibel.

De test van The Realm Lycan

Mijn hand om the realm lycan. Close-up van de structuur van the realm lycan.

Bij zo’n grote dildo gebruik ik ook extra veel glijmiddel. Siliconen sextoys glijden van zichzelf niet supergoed, dus dan is glijmiddel extra fijn. Ik kies meestal voor Sliquid Sassy of Pjur Woman Nude, want die hebben allebei geen irriterende ingrediënten voor de vagina, zoals glycerine en parabenen.

Hoewel deze dildo enorm groot oogt, is hij niet enórm groot. Hij is eh, ja, gewoon groot. Het is zeker een stevig formaat, maar als je goed kijkt, valt het eigenlijk best mee. De omvang is stevig, maar niet bizar dik. Hij is best lang en het onderste deel is ook echt wel groot. Maar goed, thij is och wel groot genoeg om indrukwekkend te zijn en extra glijmiddel te gebruiken.

Het materiaal voelt echt superlekker aan. Wanneer ik deze Lycan dildo rustig in mijn vagina beweeg, voel ik echt heel veel textuur. Al die adertjes zijn niet alleen goed voor een bepaalde look, maar voor het gevoel doen ze ook echt heel veel. Hierdoor voelt het dus ook extra lekker om met de Lycan te bewegen.

Zoals ik zei, heeft ‘ie toch wel een flink formaat, dus dat voel ik dan ook wel. Ik hou best wel van wat grotere dildo’s, dus ik werd hier zeker wel blij van.

Ik vind deze dildo ook echt heel tof om met een partner te gebruiken, zeker in een BDSM-spel. Het is toch een dildo die er wat grover uit ziet dan bijvoorbeeld een vrolijke regenboogdildo. Als mijn BDSM-partner met deze dildo aan komt zetten, ben ik gelijk onder de indruk.

Omdat de Lycan wel heel lang is, stoot ‘ie wel wat sneller tegen je baarmoeder mond. Als je de dildo zelf vasthoudt, dan voel je dat natuurlijk gelijk, maar met een partner kan het, als je wat wilder doet, dus zijn dat het er niet zo zacht aan toe gaat. Nu vind ik dat persoonlijk in zo’n setting wel lekker. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen daarvan houdt. Dus dat is wel iets om even in de gaten te houden met deze lengte.

Mijn G-spot is echt makkelijk te pleasen. Het lukte The Realm Lycan ook vrij makkelijk om mij een G-spot orgasme te geven. Die ribbel bij de eikel doet het voor mij gewoon echt al. Hij heeft verder geen kromming, dus als jouw G-spot wat kieskeuriger is, weet ik niet of hij dé spot gaat raken bij jou.

Ik ben niet per se iemand die heel veel heeft met fantasy dildo’s, maar van deze Lycan werd ik toch wel warm. Misschien is het zijn woeste look, of hoe aaibaar hij voelt. Of dat ik er eigenlijk gelijk al een beetje bang van werd. Of een combinatie van dat alles. Maar pfoe, ik vind deze dildo wel echt heel heet. Deze verdwijnt zeker niet achterin mijn sextoy kast!

Conclusie

Ik ga blijkbaar heel lekker op weerwolven. Deze The Realm Lycan is écht heel lekker. Hij is groot (maar niet te), hij is grof en hij is lekker! Het siliconen voelt heel lekker aan en de textuur van al die aderen voelt echt heel goed. Dit is echt een indrukwekkende dildo, qua looks, formaat en feel. Ik ben fan.

Je kan The Realm Lycan hier bestellen bij Willie, nu vet in de aanbieding voor 89 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.