Blush Temptasia Advanced Pussy Pump System

27-02-2023

Een pussy pump blijft voor mij toch altijd een wat aparte toy. En apart maakt mij meestal wel nieuwsgierig. Ik kreeg deze Temptasia Advanced Pussy Pump System van Willie.

Specs

Materiaal: acryl-plastic, ABS-plastic en siliconen
Standjes: je kan zelf zo veel of weinig pompen als je wil
Verkoopprijs:  41,99 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Dit werkt heel goed.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van het temptasia advanced pussy pump system De achterkant van de verpakking van het temptasia advanced pussy pump system

Ik vind deze verpakking alsof we terug gegaan zijn naar eind vorige eeuw. Een foto van zo’n standaard sexy dame in lingerie, met haar benen wijd. Verder is de verpakking erg donker en zie je natuurlijk ook wel een foto van het Temptasia Advanced Pussy Pump System zelf. Op de achterkant van de verpakking vind je wat informatie over de pomp, inclusief een verkooppraatje.

Vroeger waren zulke verpakkingen heel normaal. Ik denk dat dat was omdat ze vooral gericht waren op mannen die dan in een sexshop een speeltje voor hun vrouw kwamen uitzoeken. En een sexy, bijna naakte dame op de verpakking werkte dan blijkbaar goed.

Ik ben blij dat die tijd achter ons ligt en als Blush die memo ook krijgt, ben ik nog net een beetje blijer.

Wat me opvalt is dat de doos ook echt heel groot is, terwijl de pussy pump helemaal niet zo groot is. Zelfs al is dit blijkbaar een ‘advanced system’, een half zo grote doos had ook gewerkt.

Naast de pomp, die je zelf nog in elkaar moet zetten, vind je ook een gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Mijn eerste indruk van het Blush Temptasia Advanced Pussy Pump System

Een lipstick naast het temptasia advanced pussy pump system De cup in mijn hand.

Voor mij ziet dit er uit als een vrij standaard pussy pump. Je hebt ook pussy pumps met zo’n blaasbalg, dat is wel wat minder luxe. Zo’n handvat, of pomp wat het eigenlijk is, als deze is dan wel wat luxer en ja, ook wat geavanceerder. Dus je kan dit prima een advanced pussy pump system noemen zonder te liegen. Maar ik vind het wel lichtelijk overdreven klinken. Maar goed, de pomp ziet er prima uit.

De cup heeft een lichte kromming waardoor hij beter op je lichaam zal aansluiten, dat lijkt me fijn. De pomp ligt lekker in de hand.

In de verpakking vind je de drie onderdelen van de pomp los: de acryl cup, het siliconen slangetje en het handvat waarmee je pompt. Je moet de onderdelen zelf aan elkaar vastmaken, waarbij je vooral op moet letten dat je het slangetje echt goed in de cup duwt, anders kan je pompen wat je wil, maar gebeurt er niks.

De test van het Temptasia Advanced Pussy Pump System

De pomp in mijn hand. Het temptasia advanced pussy pump system en een flesje sliquid.

Zoals ik al zei, ik was best nieuwsgierig en ik keek best uit naar deze test. Eerder testte ik al eens een clitorispomp, wat een beetje een anticlimax was, dus ik hoopte dat deze vulvapomp beter zou bevallen. Ik smeerde een beetje waterbasis glijmiddel op het randje van de cup, dat maakt het makkelijker om een vacuüm te creëren en te behouden. De cup sloot inderdaad goed aan bij mijn lichaam. Bij paste goed om mijn vulva.

Wat me gelijk opviel, is dat je best wel veel moet pompen. Of dat één pompje gewoon niet zoveel effect heeft. Het duurde even voordat ik überhaupt begon te voelen dat de pomp het deed. Aan de ene kant vind ik dit een nadeel, want je moet véél in de pomp knijpen voor een goed effect. Maar aan de andere kant is het ook een voordeel, want zo kan je wel precies bepalen hoe hard je wil dat ‘ie zuigt. Want het komt soms best wel nauw, het kan ineens (een beetje) pijnlijk worden. Er zit een klein hendeltje aan de pomp, als je die indrukt, wordt het vacuüm verbroken.

Ik vind het gevoel van mijn vulvalippen die vacuüm gezogen worden best wel lekker. En dat bedoel ik ook echt zoals het er staat: best wel lekker. Ik word er niet helemaal wild van en ik kom er ook niet van klaar, maar het is best lekker.

Nu hou ik best van een beetje pijn, dus ik vind het ook fijn om dan net iets meer te pompen, zodat het een beetje pijn doet. Na een paar minuten zakt de pijn weer wat en voelt het intens, maar voor mij wel prettig.

Hoe langer je de pomp laat zitten, hoe gevoeliger je vulva wordt. Als je ‘m wat langer laat zitten, wordt je vulva ook wat opgezwollen. Daarvoor geldt ook: hoe langer, hoe meer. Sommige mensen vinden die look heel sexy. Je kan trouwens het slangetje heel eenvoudig loskoppelen van de cup, zonder dat het vacuüm verbroken wordt. Handig voor mensen die van de look houden en dus al tijdens het vacuüm zuigen goed willen kijken.

Maar afgezien van de look, is de gevoeligheid ook wel echt een ding. Dat vind ik wel echt fijn aan het Temptasia Advanced Pussy Pump System. Ik vind het echt lekker als mijn vulva nog gevoeliger is. Het voelt ook anders en dat vind ik leuk.

Conclusie

Het Temptasia Advanced Pussy Pump System heeft een overdreven naam en een lelijke verpakking, maar werkt echt wel goed. De cup sluit heel goed aan op mijn lichaam en de pomp werkt goed. Je moet wel veel pompen. Het vacuüm blijft goed zitten, ook als je het slangetje loskoppelt. Ik vind het gevoel van het vacuüm zuigen best lekker voelen en daarna is mijn vulva echt extra gevoelig, wat ik fijn vind.

Je kan het Temptasia Advanced Pussy Pump System hier bestellen bij Willie voor 41,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Kan ik de cup los kopen, de pomp heb ik al

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.