Blush Pride by Avant P1 dildo

11-10-2021

Misschien weet je wel hoe gek ik ben op regenbogen en pride uitvoeringen van sextoys. Dus toen ik deze Blush Pride by Avant P1 dildo zag, was ik gelijk verliefd. Ik kreeg β€˜m van Loveware. Je weet wel, die super toffe winkel in BelgiΓ«, waar je ook gewoon heel makkelijk vanuit Nederland kan bestellen en kan betalen met iDeal!

Specs

Materiaal: siliconen, dat is niet giftig of poreus en dus echt helemaal bodysafe
Oplaadbaar: nvt
Standjes: nvt
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 39,90 euro, hier te koop bij Loveware.Β 
Is ’t wat? Oh ja! Deze dildo is veel meer dan alleen maar mooi.

De verpakking en de inhoud

De voor- en zijkant van de verpakking van de blush pride by avant p1 dildo De achter- en zijkant van de verpakking van de blush pride by avant p1 dildo

Ik vind dit dus echt een goede verpakking. Het witte deel van de verpakking is een sleeve. Daar onder zit een doos met regenboogprint. En nou ja, je weet nu hoe gek ik ben op regenbogen. Maar deze combinatie maakt het mooi en subtiel.

Op de achterkant van de verpakking vind je in verschillende talen wat informatie over deze sextoy. Op de zijkant vind je met icoontjes ook nog snel wat relevante informatie.

In de verpakking vind je natuurlijk de geweldige Blush Pride by Avant P1 dildo zelf en daar moet je het mee doen. Maar hij ziet er zo mooi uit, dat dit geen teleurstelling kan zijn.

Mijn eerste indruk van de Blush Pride by Avant P1 dildo

De blush pride by avant p1 dildo naast een lipstick De blush pride by avant p1 dildo in mijn hand

Wanneer je online een sekstoy koopt, is het dus verstandig om er even een meetlint bij te pakken. Zodat je echt een goed idee hebt van hoe groot de toy is die je bestelt. Ik ben dus eigenwijs en volg mijn eigen advies wat dit betreft nooit op. Dus zo kon het gebeuren dat ik heel verbaast was over het formaat van deze Pride dildo. Hij was een stukje kleiner en dunner dan ik had verwacht.

Wat me ook gelijk opviel, was hoe lekker zacht deze dildo is. Het siliconen is best zacht, je kan het makkelijk indeuken met je vingers en je kan de dildo ook makkelijk helemaal dubbel buigen.

De verdeling van de kleuren vind ik super mooi. Ik vind het tof dat niet alle vlakken even groot zijn, dat zorgt dat β€˜ie er lekker fun uit ziet.

De onderkant van de Blush Pride by Avant P1 dildo is een zuignap. Die werkt ook echt heel goed. Wel natuurlijk alleen op gladde oppervlakten.

De test van de Blush Pride by Avant P1 dildo

De blush pride by avant p1 dildo naast een flesje sliquid De blush pride by avant p1 dildo dubbel gebogen in mijn hand.

Ik moet zeggen dat ik een beetje twijfels had over deze Blush Pride by Avant P1 dildo nu ik β€˜m zo in mijn handen had. Over het algemeen vind ik het wel fijn als een dildo iets groter is dan dit. En ik wist ook niet zeker of mijn G-spot wel goed genoeg gestimuleerd zou worden omdat de Avant P1 zo flexibel is.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel! Bij Loveware hebben ze een uitstekende selectie waterbasis glijmiddelen. Met glijmiddel worden alle sextoys nog beter.

Deze Blush Pride by Avant P1 dildo voelde gelijk al heel erg goed. De top van de dildo heeft echt precies de juiste vorm. Door hoe die gebogen is, ontstaat er ook een soort ribbel aan de onderkant van de top. Daar gaat mijn G-spot echt heel lekker op.

Ik had een hele tijd geleden de Tantus G-Force getest en dat was ook een hele flexibele dildo die toch super goed voor mijn G-spot was. Ik begrijp nog steeds niet helemaal hoe dat kan, maar deze Blush Pride by Avant P1 dildo heeft dat dus ook. Hij is heel flexibel, maar hij werkt echt perfect voor mijn G-spot.

Mijn G-spot heeft best stevige stimulatie nodig. Maar dan is ze ook heel snel tevreden. Ik kan echt makkelijk klaarkomen door G-spot stimulatie. Nu is het wel zo dat dat bij sommige seksspeeltjes lekkerder en intenser voelt dan bij anderen. En deze Blush Pride dildo is er eentje waarbij het allemaal echt héél goed voelt.

De vorm van de Blush Pride by Avant P1 dildo

Close-up van het onderste deel van de blush pride dildo De blush pride by avant p1 dildo op de doos.

Deze vorm heeft mij echt verrast. De kop is echt heel goed. Maar ook dat de dildo aan de onderkant precies wat dikker wordt, voelt dus heel fijn! De bovenkant is smal en makkelijk in te brengen en raakt mijn G-spot perfect. Maar bij de ingang van mijn vagina zit het dikkere deel en zo voelt het dus alsnog alsof je een dildo van een wat steviger formaat hebt.

Omdat het materiaal zo lekker zacht en flexibel is, is deze dildo heel makkelijk en prettig om in te brengen. En daarna om te bewegen. Je kan gerust met deze dildo stoten, want het is allemaal zacht en flexibel. Je hoeft niet bang te zijn dat β€˜ie ineens een (te) gevoelig plekje raakt en het vervelend voelt. Hij buigt ook gewoon lekker mee met jouw lichaam. Echt helemaal goed. Ik word echt heel blij van deze vorm! Het testen van deze Pride Dildo was echt een feestje. Gelukkig heb ik genoeg dingen in huis om mijn matras droog te houden!

Conclusie

Ik hou van deze Blush Pride by Avant P1 Dildo! De vorm blijkt dus perfect te zijn. Het materiaal is heel lekker zacht en flexibel en dat voelt super fijn. Hij stimuleert mijn G-spot echt heel goed en hij ziet er natuurlijk geweldig uit! De prijs vind ik ook zeer redelijk. Oh, en Loveware is ook echt een awesome winkel! Dit is zeker een aanrader.

Je kan de Blush Pride by Avant P1 Dildo hier bestellen bij Loveware voor 39,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ooooh deze ziet er echt geweldig mooi uit! Een regenboog dildo stond nog op mijn lijstje ☺️
  En je review klinkt zodanig goed dat ik hem denk ik ga bestellen! Al stond de bouncer dildo ook hoog op mijn lijstje. Twijfel twijfel haha. Ik slaap er denk ik nog maar een nachtje over 😁

  Antwoord
  • OkΓ© toch overstag gegaan haha en via jouw linkje besteld, hij is gewoon te leuk! Ben benieuwd! 🌈

   Antwoord
 2. Wat een slim design eigenlijk, dankzij je review snap ik het veel beter. πŸ™‚ En wat ben ik blij dat ook een wat kleinere dildo zo’n rave review kan krijgen!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.