Blush Performance Plus Charger – Prostaat stimulator Review

12-12-2018

Na een bijzonder gezellig bezoek aan Euphoria Heerenveen kreeg ik van Mark de Blush Performance Plus Charger mee, in ruil voor een eerlijke review.

Blush Novelties

Blush Novelties is een merk waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat ik er nog nooit een seksspeeltje van heb mogen proberen. Ik weet wel dat Tess al een review heeft geschreven over de Mio en onze gastblogger Daizy over de Nude Impressions 2.

Maar ik, als trotste eigenaar van een prostaat (en een penis) was nog niet zo op de hoogte van dit merk. Althans, dat dacht ik, zo “ken” ik iemand op twitter die Ducky Doolittle heet, iemand die al heel lang zich inzet voor degelijke “Sexual Education” zoals dat zo mooi heet in het Engels, en dat is belangrijk, want de wereld (dus niet alleen de VS of Nederland) moet hoognodig eens leren hoe dat nou eigenlijk allemaal echt in elkaar steekt.

Als iemand als Ducky werkt bij een bedrijf als Blush Novelties, dan weet je eigenlijk dat het minstens wel okee is, dat het bedrijf zich probeert te verbeteren en dat de toekomst misschien wel heel rooskleurig zal zijn.

En ik zeg dit zo voorzichtig, niet omdat ik geen vertrouwen heb in Ducky, maar omdat ik weet dat een bedrijf ook geld moet verdienen, en dat soms ten koste gaat van goede voornemens. Of althans, dat het soms wat langer duurt dan je zou hopen.

Evengoed hebben ze een filosofie die goed aansluit bij hoe tess en ik over de wereld denken:

The Blush philosophy is that all bodies are beautiful, worthy and deserving of celebration and pleasure

Blush Performance Plus Charger unboxing

Blush performance plus charger – prostaat stimulator review

Maar goed, tijd voor de Blush Performance Plus Charger.

De doos is een beetje klinisch, vind ik dan, als je deze prostaat stimulator (of prostaat vibrator zo je wil) bij de apotheek in een rekje zou hangen, denk ik niet dat mensen zouden twijfelen of je dit seksspeeltje op recept zou moeten kopen.

Of als je hem in de MediaMarkt tussen de powerbanks zou hangen, ook dan denk ik niet dat mensen raar zouden opkijken.

Ik weet niet of ik dat nou een positief punt vindt of niet. Maar goed, iedereen is anders, dus wellicht ben ik een beetje een zeikerd.

De Blush Performance Plus Charger wordt verpakt in een doorzichtige plastic “doos” waar je dus meteen de daadwerkelijk sextoy ziet. Een donkerblauwe prostaat stimulator met een vibrerende bullet.

De vorm van de Blush Performance Plus Charger is niet zo heel bijzonder eigenlijk, een vrij standaard “hey kijk ik ben voor je prostaat” ontwerp.

Verder zit er natuurlijk een handleiding in de doos, en een USB kabel met magneet oplader en USB A stekker.

Blush Performance Plus Charger

Blush performance plus charger

Zo uit de doos merk je meteen dat de Blush Performance Plus Charger van hoge kwaliteit is. Zo is de Blush Performance Plus Charger gemaakt van hoogwaardig silicone en voelt hij dus dus goed stevig en “smooth” aan.

Zoals ik al zei heeft de Blush Performance Plus Charger een vrij standaard vorm voor een prostaat stimulator, een licht gekromde “vinger” en twee, ja hoe zeg je dat, verdikkingen, voordat hij uitloopt naar een brede basis.

Zo’n brede basis is overigens heel fijn want dan hoef je je dus niet druk te maken over het feit dat je de Blush Performance Plus Charger ergens kwijt raakt doordat hij doorschiet je kont in.

Blush Performance Plus Charger: Bullet

Een apart stukje voor de bullet? Is dat niet wat overkill? Nou, eigenlijk niet.

Ten eerste omdat het bij dit seksspeeltje eigenlijk draait om de vibraties, aangezien de rest vrij standaard is.

De bullet dus. Deze is, je raadt het vast als, USB oplaadbaar.

Helaas is de magneet van de oplader (of de magneet van de bullet) niet zo heel sterk, het is dus een beetje een fragiele verbinding, als je dus gaat opladen.

Leg hem ergens waar je er niet per ongeluk tegenaan stoot (of je kat, of een huisstofmijt) want dan laad de bullet al niet meer op.

En eerlijk gezegd, dat vind ik echt heel erg irritant.

Helemaal als je merkt dat de bullet best wel zwaar is, wat komt omdat er echt een enorm zware motor in zit. Hetgeen dus maakt dat het opladen wellicht een beetje een uitdaging is.

Een zware motor, ja dat zei ik inderdaad, en deze kleine bullet is dus echt heel erg indrukwekkend, dat is de enige manier waarop ik het kan omschrijven.

Vanaf standje 1 tot en met standje 10, de diepe hevige vibraties zijn echt een must voor elke liefhebber (zoals ik) van “rumbly” vibraties.

Al deze standjes zijn te bedienen met 1 knopje die onder op de bullet zit.

De bullet is overigens ook waterdicht (vandaar de magneetlader) en kan dus ook schoongemaakt worden.

Overigens laad je de bullet in een paar uur volledig op en krijg je (volgens de beschrijving) 35 minuten speeltijd op maximum power.

Blush performance plus charger

Blush Performance Plus Charger: Een drie in een toy?

Op de website van Blush novelties wordt de Blush Performance Plus Charger als een 3-in-1 toy. Je kan hem namelijk (volgens de website) gebruiken als prostaatstimulator (inclusief de bullet) als “fingersleeve / dildo”, of je gebruikt alleen de bullet voor externe stimulatie.

Ik vind het een leuke gimmick, maar sowieso niet in één sessie, en nou ja, misschien is delen wel leuk, maar, ondanks dat siliconen natuurlijk goed schoon te maken is, niet poreus is, en al die jazz, ik zie de toegevoegde waarde niet zo.

Blush Performance Plus Charger getest

De Blush Performance Plus Charger is niet heel erg breed of heel erg lang, omdat hij van silicone is gemaakt is het allemaal sowieso vrij buigzaam, en dus was het wel te verwachten dat het inbrengen van de Blush Performance Plus Charger vrij gemakkelijk is.

Dus ook als je net begint met prostaat stimulatie, en het ontdekken van anale seks is dit seksspeeltje zeker wel een aanrader.

Door zijn vorm blijft de Blush Performance Plus Charger ook goed zitten en voelt het allemaal erg comfortabel.

Misschien iets te comfortabel, want, zonder vibratie althans, gebeurd er niet zo heel veel.

Ik bedoel het voelt lekker hoor, maar that’s it.

En dan zet ik de bullet aan. Ik moet zeggen, dat knopje onder op de bullet is leuk hoor, maar echt handig is anders. Nu weet ik ook niet zo goed hoe je het anders zou moeten doen, althans zonder afstandsbediening, maar het is gewoon onhandig, zeker als je in je eentje bent, iedere keer een reach around moeten doen, knopje indrukken, en verder.

Maar de vibraties…oh de vibraties, zoals ik al zei, de bullet trilt heel diep en heel rumbly, en dat voel je, vanaf standje 1 tot en met standje 5 gaan de vibraties harder, of althans sneller, en minder rumbly, maar nog steeds rumbly genoeg.

Dan  zijn er nog standje 6 t/m 10, voor patronen, en ik haat patronen, normaal gesproken, maar bij deze toy is standje 8 toch echt mijn favoriet. Tot diep in mijn ziel (nou ja, oké, gewoon mijn binnenste) voel ik de vibraties.

De bullet vibreert zelfs zo heftig dat je ze in de top van mijn eikel kan voelen, en dat is gewoon heel indrukwekkend.

Maar, er is altijd een maar, want hoewel de vibraties daar beneden heel erg lekker zijn, raken ze mijn prostaat niet direct, en dus is alles heel ontspannend, buiten gewoon geil, raakt mijn prostaat zeker wel opgewonden, maar van superheftige prostaat stimulatie is dus geen sprake.

Nou vindt ik dat voor een toy die zichzelf prostaatstimulator noemt toch eigenlijk wel een voorwaarde.

Nu is 35 minuten, eigenlijk ook gewoon te kort, al mijn prostaatorgasmes tot nu toe zijn pas na lange stimulatie, dus 40 minuten of meer. Dat red deze bullet niet, en dat snap ik wel, want klein en dus niet zoveel accu, maar evengoed, het blijft eeuwig zonde.

Dus eigenlijk meh! Tegelijkertijd is het vibratiegeweld zo heftig dat deze toy echt wel wat met je lijf doet, alleen dus indirect, en daar is misschien ook wel wat voor te zeggen.

Ik heb alleen maar solo getest, maar ik kan mij voorstellen dat seks met je partner terwijl jij de Blush Performance Plus Charger in je draagt echt heel erg lekker kan zijn. Ik bedoel warme kloppende vibrerende pik, super gestimuleerd, het klinkt al hemels, dus dat zal het ook wel zijn.

Blush Performance Plus Charger schoonmaken

Alles is waterdicht, dus is schoonmaken simpel. There, I said it. En het is nog waar ook. Je kan de bullet uit de Blush Performance Plus Charger halen en deze apart leggen, of ook even afspoelen. De Blush Performance Plus Charger zelf kan in warm (zelfs kokend) water worden schoongemaakt.

Dus reinigen onder de douche of in een bak met toycleaner. Schoner dan schoon zou ik haast zeggen. En allemaal een eitje dus.

Conclusie

Met de Blush Performance Plus Charger doe je zeker geen miskoop, hoewel ik de 3-in-1 functie nog steeds een beetje twijfelachtig vind, is de Blush Performance Plus Charger gewoon een leuke fijne toy.

Niet al te duur, als je bedenkt wat voor hoge kwaliteit spullen je in huis haalt en gewoon echt wel lekker. Het enige grote nadeel is dus de kracht van de magneet van de magneetoplader.

Al met al een degelijke fijne toy, die ik je durf aan te raden. Geen top-lister, wel een aanrader dus.

Je koopt de Blush Performance Plus Charger bij bol.com voor € 34,64

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.