Blush Nude Impressions 02 | Review door Daizy

10-10-2017

Blush Nude Impressions 02

“Hey Daisy, hou jij van trildildo’s?” euhm….. JA!! Een paar weken geleden vroeg tess mij om nog een toy voor haar te testen; de Blush Nude Impressions 02 trildildo. En dat doe ik natuurlijk graag. Ik wilde hem natuurlijk meteen uitproberen, maar helaas moest ik nog even wachten tot de rode duivel weer verdwenen was :o. Dan eerst maar even kijken naar dat ding.

Knopjes

Blush nude impressions 02Het is een prachtige zachte zwarte siliconen dildo. Hij voelt heerlijk aan, ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Mijn vriendinnetje vertelt mij wel meteen dat dat materiaal snel geurtjes opneemt en dat hij snel krast, dus ik ben er voorzichtig mee, en goed wassen dus. Check. Er zit een mooi wit tasje bij om hem in te bewaren en verder geen poespas. Daar hou ik van. Twee knopjes waarvan meteen duidelijk is waar ze voor zijn, en goed gepositioneerd tegen de onderrand aan en precies waar je hem vasthoudt als je hem gebruikt. Dat is fijn. Zoeken naar knopjes is echt zo niet geil.

Hij moet ook nog opgeladen worden. Dat gaat met een stekkertje in de onderkant. Het duurt best lang voordat ik dat klepje open heb waar het stekkertje in moet. Het gaat heel moeilijk open, en bovendien kan ik echt niet zien welke kant van het dopje open moet. Niet ideaal, maar goed, dat went denk ik wel als je het vaker hebt gedaan. Stekker in het stopcontact en laden maar…. wacht wow… wat is dit in hemelsnaam? Als je hem oplaadt, gaan de lampjes op de knopjes als een idioot om en om heel fel knipperen. Dat is super vreemd. Ik snap het nut daarvan echt niet. ’s Nachts opladen gaat hem dus niet worden, want mijn slaapkamer verandert in een kerstshow.

De Blush Nude Impressions 02 testen

Ik ben heel benieuwd naar dit ding. Ik hou van trildingen, maar hij lijkt mij vrij klein, en ik ben benieuwd of dit lekker is en iets toevoegt. Het trillen valt mij helaas een beetje tegen. Hij is wel fijn om in te brengen. Het materiaal is heerlijk, en hij raakt de fijne plekjes wel zeg maar… Het trillen vind ik niet echt iets toevoegen. Het is voor mij te licht. De laagste stand voel ik nauwelijks. Ik hou van hard hoor, dus als je van hele lichte trillingen houdt denk ik dat je dit geweldig vindt. Helaas is het voor mij niet zo geweldig. Hij heeft wel 5 verschillende snelheden, en dan nog van die ritmes. Die ritmes vind ik sowieso niet leuk. Bij mij moet het hard en op één snelheid. Maar als je daarvan houdt dan vind je hierop de standaard ritmes die je ook bij andere trildingen hebt.

Meer dan alleen een mooie siliconen dildo

De Nude Impressions 02 past volgens de doos op een voorbinddildo. Dat vind ik dan wel weer interessant. Want trillen en stoten is misschien wel erg Blush nude impressions 02lekker. Even een vriendinnetje uitnodigen dus en uitproberen. We hebben heel veel lol, en deze trildildo blijkt echt ontzettend goed te werken als vibrator op je clit! Damn dat is echt heel fijn. Je kunt hem ook aan de onderkant ergens op vastzetten, met het zuignapje aan de onderkant. Wij plakken hem tegen de koelkast aan. Hilarisch, maar ik vind het echt veel te zwaar en onhandig om zo te stoten. Wel heel grappig en je kunt hem natuurlijk ook op een tafel, of op de vloer vastmaken zo. Ik denk dat dit voor mannen wel heel fijn is om te doen. Helaas past hij niet in het harnas wat we tot onze beschikking hebben, dus we besluiten om het met de hand te doen. Ik heb nog steeds niet echt het gevoel dat het trillen nou echt iets toevoegt als je hem inbrengt of stoot. Ik vind het eerder irritant en mijn vriendinnetje vindt dat het kietelt. Trilfunctie uit, en gewoon als dildo gebruiken, dat is lekker. En die trilfunctie gewoon lekker op je clit zetten. Heeeeeeel fijn.

Conclusie

Al met al ben ik echt heel blij met de Blush Nude Impressions 02. Het materiaal, de trilfunctie als vieb, en verder gewoon lekker zonder trilfunctie gebruiken. Goed schoonmaken en voorzichtig mee zijn – die van mij heeft helaas al wat krassen opgelopen door het gepiel met het harnas. Hij is heel makkelijk te gebruiken, multifunctioneel en… niet duur. Voor ongeveer 60 euro heb je de Nude Impressions 02 in huis, en dat is echt een hele mooie prijs voor dit veelzijdige speeltje.

Ik kreeg de Blush Nude Impressions 02 via Stephanie van willie.nl in ruil voor een eerlijke review.

Wil jij na het lezen van mijn review deze sextoy ook bestellen. Dat kan bij willie.nl voor € 59,95

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Blush Performance Plus Charger – Prostaat stimulator Review | Tess Tesst - […] Blush Novelties is een merk waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat ik er nog nooit een seksspeeltje van…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.