Blush Noje Quiver review

30-11-2020

Blush is een merk wat ik best wel tof vind. Lang niet alles wat ze maken is goed, maar er zitten wel echt veel toffe producten blij. De Blush Noje G-Slim is bijvoorbeeld echt een hele fijne en betaalbare G-spot vibrator. Deze keer kreeg ik van Willie de Blush Noje Quiver. Een pinpoint vibrator. Zoals je misschien weet is het een beetje mijn missie geworden om alle pinpoint vibrators, of Zumio-look-likes te testen. Want Zumio is the best! Eerder schreef ik trouwens ook al eens over de Blush Noje G-slim, en daar werd ik ook best wel blij van al.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja, met USB-kabeltje
Standjes: 7 standjes
Waterproof: Ja (IPX7)
Verkoopprijs: 48,99 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Hij is wel oké

De verpakking en de inhoud

De blush noje quiver in de verpakking. Het is een witte doos die vooral uit doorzichtig plastic bestaat zodat je de toy en de opzetstukjes ziet. De achterkant van de verpakking. Je ziet vooral veel tekst.

Er is weinig bijzonders aan de verpakking. Een doos met een doorkijkje. Je ziet de toy en de opzetstukjes dus al liggen. De doos is verder wit met wat plaatjes en tekst. Vrij standaard allemaal.

In de verpakking vind je dus de Noje Quiver zelf, twee siliconen opzetstukjes, het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Ook zit er nog een rond papiertje in met een groot STOP teken. Op de achterkant staat dat je het product niet terug moet brengen naar de winkel wanneer je problemen ervaart, maar dat je dan naar de website van Blush moet gaan voor extra instructies. Best apart advies. Wanneer je iets in een winkel gekocht hebt en je begrijpt niet hoe het product werkt of je denkt dat het stuk is, kan je prima contact opnemen met de winkel. In elke goede winkel staan ze gewoon voor je klaar om je te helpen. En je hebt ook via de winkel garantie op je vibrator.

Mijn eerste indruk van de Blush Noje Quiver

De inhoud van de verpakking: de blush noje quiver zelf, de twee opzetstukjes, het usb-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een rond papiertje met iets over de garantie. De blush noje quiver ligt naast een lipstick. De toy is ongeveer twee keer zo lang, maar je ziet dat de top van de toy duidelijk heel veel smaller is dan de lipstick.

Hoewel ik roze echt wel een cliché kleur vind voor seksspeeltjes, vind ik deze toy er toch uitzien. Het is ook wel mooi roze. De vorm van het deel wat je in je hand houdt, vind ik ook heel fijn. Hij ligt heel lekker in de hand. De twee opzetstukjes vind ik echt leuk. Vooral het konijntje. Ik ben echt een sucker voor sextoys die er cute uitzien en kijk nou hoe lief dit konijntje is! En die grote, lange oren! Ja, ik word zeker wel blij van deze look.

Opzetstukjes bij een pinpoint vibrator

Je ziet de top van de blush noje quiver met daarnaast de twee opzetstukjes. Het ene opzetstukje is net de kop van een konijn met hele lange oren. De andere is een langwerpige ovaal met een beetje een puntje. De blush noje quiver met het konijn opzetstukje bij een 3d print van een clitoris.

Misschien heb je laatst mijn review over de Doc Johnson iQuiver gelezen. Dat is ook een Zumio look-a-like. Met heel veel opzetstukjes. Tijdens het teste van de iQuiver kwam ik er weer achter dat opzetstukjes bij een pinpoint vibrator echt niets toevoegen voor mij. Dus je kan je afvragen of ik zo hardleers ben dat ik nu gewoon wéér enthousiast ben over opzetstukjes. Nou, lees even verder en je komt er achter.

De test van de Blush Noje Quiver

De blush noje quiver en de opzetstukjes naast een flesje pjur woman nude glijmiddel Het opzetstukje wat een beetje op een flapje lijkt naast de top van de blush noje quiver

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: gebruik glijmiddel bij je seksspeeltjes! Wel goed glijmiddel, want helaas is lang niet elk glijmiddel wat verkocht wordt ook fijn voor je vagina. Bij pinpoint vibrators is het extra belangrijk om glijmiddel te gebruiken, anders kan het echt pijnlijk worden. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, wat echt heel fijn en heel goed glijmiddel is.

De Noje Quiver voelt best wel lekker. Pinpoint stimulatie is hele gerichte stimulatie. Omdat de top van deze vibrator zo klein is, stimuleer je dus heel precies één deeltje van je clitoris. Je kan ‘m ook net naast je clitoris houden. Net wat jij lekker vindt. Deze stimulatie is heel intens. Ik hou er heel erg van.

De vibraties van de Noje Quiver zijn best goed, maar zelf wilde ik nog wel een beetje meer power eigenlijk. Hij heeft zeven standjes, maar bij sommige standjes merkte ik eigenlijk geen verschil. Daardoor lijkt het alsof ‘ie minder dan zeven standjes heeft. De stimulatie is zeker niet zacht, maar ook niet zo hard als ik zou willen. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik best wel een power queen ben.

Ik ben zelf erg fan van de Zumio, en die vibreert niet, maar die oscilleert. Dat is net een wat andere techniek waardoor het nóg intenser voelt. Eigenlijk is dat niet te vergelijken met een toy als de Noje Quiver. Zoals je misschien wel zal verwachten is de Zumio ook veel duurder dan de Noje Quiver.

Hoewel deze pinpoint vibrator voor mij wat power miste, kon ik er wel mee klaarkomen. Het waren geen enorme, geweldige, super intense, OMG ik ben in de zevende sextoyhemel-orgasmes, maar nou ja, dat hoeft ook niet altijd. En zeker niet voor een toy van onder de vijftig euro.

De opzetstukjes van de Noje Quiver

De blush noje quiver en twee opzetstukjes in mijn hand. Het flapjes-opzetstukje bij een 3d clitoris

Maar. De opzetstukjes. Ik was toch weer benieuwd of deze opzetstukjes misschien wel hét zouden zijn. Maar nee. De opzetstukjes zijn veel te lang en slap. De trillingen worden helemaal niet meer goed doorgegeven. Je doet de opzetstukjes echt over het puntje van de Quiver, niet over de hele bovenkant. Dat helpt niet. Het zwiept een beetje, maar het is allemaal veel te mild. En ik wilde juist meer power. Niet minder.

Misschien moet ik ergens officieel laten vastleggen dat ik opzetstukjes op Zumio-look-a-likes stom vind? Het werkt gewoon niet. Al werkte het kleine siliconen bolletje bij de ToyJoy Magnificent weer wél, maar die zag er dan weer niet zo indrukwekkend uit. Dus: een klein zacht bolletje is oké en laat de rest maar zitten, cute of niet.

Conclusie

De Blush Noje Quiver is best oké. Het is niet de meest intense pinpoint vibrator, maar voor wat je er voor betaalt is ‘ie zeker prima. Hij ligt lekker in de hand en ziet er cute uit. De opzetstukjes voegen behalve een cute look niks toe. Ik had graag gewild dat ‘ie wat meer power had en dat er meer verschil tussen de standjes te merken was, maar voor deze prijs valt ‘ie me toch niet tegen. Perfect voor mensen die pinpoint stimulatie willen proberen en niet te harde stimulatie willen.

Je koopt de Blush Noje Quiver hier bij Willie voor 48,99 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.