Blush Noje G Slim Rechargeable

24-12-2018

Sextoy review: Blush Noje G Slim Rechargeable

Blush vind ik een leuk merk. Ze hebben veel leuke toys en de meeste toys zijn ook van veilige materialen. Over de Noje serie had ik al een boel positieve verhalen gelezen, dus daar was ik wel erg benieuwd naar. Nöje is trouwens het Zweedse woord voor genot. Van Denise van Blush kreeg ik de Noje G Slim in ruil voor mijn review.

De verpakking van de Noje G Slim

Blush noje g slim rechargeable Blush noje g slim rechargeable

Natuurlijk is de verpakking wit, want tegenwoordig zijn bijna alle sekstoy verpakkingen wit. Door een plastic inlay zie je de toy zelf gelijk al. Het is of dat, of een foto van de toy. Meer variatie lijkt er tegenwoordig niet te zijn. Maar het ziet er op zich dus prima uit. Op de achterkant van de doos vind je wat informatie over deze vibrator. In de doos vind je naast de vibrator ook nog het magnetische USB oplaadkabeltje en een hele beknopte gebruiksaanwijzing in verschillende talen.

De specs van de Noje G Slim

Blush noje g slim rechargeable Blush noje g slim rechargeable

Ik vind het altijd super belangrijk dat sextoys bodysafe zijn. Dat ze dus niet van giftige materialen gemaakt zijn, want dat wil je toch niet in je lichaam, maar ook dat ze van niet poreuze materialen gemaakt zijn. Wanneer een seksspeeltje poreus is, betekent dit dat er van alles in kan gaan zitten, en zelfs kan gaan groeien. Bacteriën, schimmels, dat soort dingen. En daarna stop je dat seksspeeltje weer in je vagina, met al die rotzooi er in, nou, dat wil je toch niet. Je weet gewoon nooit wat er in zit. En ik wil graag wel precies weten wat ik in mijn lichaam stop. De Noje G Slim is gemaakt van ABS plastic, dat is niet giftig en niet poreus, dus helemaal goed. Verder is de Noje dus oplaadbaar en heeft ‘ie 10 standjes, waarvan 6 steady. Hij heeft een plus- en een minknopje om heen en weer door de standjes te klikken.

Waterproof?

Blush noje g slim rechargeable Blush noje g slim rechargeable

Op de verpakking staat dat deze Noje IPX7 waterproof is. Nu heb ik wel eens van die IPX classificering gehoord, maar ik zou zo uit mijn hoofd echt niet weten wat het precies inhoudt. Toen ik het zo op de verpakking zag staan, ging ik er vanuit dat deze vibrator dus waterproof zou zijn, anders zouden ze dat niet zo op de doos zetten. Toch? Voor de zekerheid Googelde ik het toch nog even, want ik was eigenlijk wel benieuwd hoe dat nu zat met die IPX dingen. Blijkt dus dat IPX7 inhoudt dat je deze vibrator maximaal 30 minuten bij 1 meter diepte onder water kan houden. Nu ben ik er nog niet helemaal achter hoe dit nu precies allemaal werkt met die IPX classificering, maar je zou je Noje dus een half uurtje mee in bad kunnen nemen. Maar of je ‘m ook gewoon veilig mee onder de douche kan nemen (en hoe lang dan) is me dus niet helemaal duidelijk. Hij is dus soort van waterproof. Denk ik. Wel apart eigenlijk dat op de meeste andere sextoy verpakkingen deze codering niet vermeld staat.

De Test

Blush noje g slim rechargeable Blush noje g slim rechargeable

Omdat de Noje G Slim van hard plastic is, voelt dat natuurlijk wel anders dan siliconen. Ik vind beide eigenlijk wel prima. Siliconen toys voelen lekker zacht, maar plastic toys geven vaak de vibraties wat beter door. Ook vind ik dat harde vaak juist wel fijn om mijn G-spot te stimuleren, zoals bijvoorbeeld ook mijn favoriet de Njoy Pure Wand heeft.. De vorm van de Noje G Slim is in elk geval helemaal goed, hij wist mijn G-spot heel goed te raken. Zelf heb ik niet zo heel veel met vibraties tegen mijn G-spot. Ik vind wrijving veel lekkerder voelen. Maar ook dat kon heel goed met deze vibrator. Als er nog ribbels op de onderkant van de bolling gezeten hadden, was het misschien nog iets lekkerder geweest, maar nu klaag ik ook niet hoor. De vorm, het ‘ei’ bovenop, voelt echt fijn voor mijn G-spot. Als je nog niet zeker weet waar je G-spot ligt, is deze vorm ook heel goed, wat je kan ‘m bijna niet missen.

Blush maakt me blij

Blush noje g slim rechargeable Blush noje g slim rechargeable

De vibraties van de Noje G Slim zijn echt goed. Ze zijn krachtig en diep. En je hebt gewoon zes standjes om uit te kiezen. Daar word ik nou blij van. Waar ik ook blij van werd, zijn de twee knopjes. Ik erger me altijd best wel aan vibrators met verschillende standjes en maar één knopje. Ik druk altijd een keer teveel en dan heb ik ineens zo’n vibratiepatroon, terwijl ik gewoon het laatste (hardste) steady standje wil! Nee, ik tel niet mee als ik lig te masturberen. Dus ik wil gewoon een minknopje, zodat ik gewoon makkelijk één standje terug kan klikken. En dat kan! Yay! Maakt mij blij! Ik moet wel zeggen dat beide knopjes dus wel echt klein zijn. En dan snap ik wel beter waarom veel fabrikanten kiezen voor maar één knopje, want dan heb je gewoon één knopje van goed formaat. Maar alsnog heb ik veel liever twee knopjes die dan iets lastiger zijn te bedienen omdat ze klein zijn, dan dat ik tig keer op dat ene grote knopje moet drukken om weer bij mijn favoriete standje terug te komen.

Multifunctioneel

Blush noje g slim rechargeable Blush noje g slim rechargeable

Het leuke van een G-spot vibrator als deze, vind ik dat je ‘m op meerdere manieren kan gebruiken. Natuurlijk kan je ‘m dus gewoon gebruiken om tegen je G-spot aan te laten trillen, maar je kan ‘m ook als G-spot dildo gebruiken, zonder de vibraties. Dus meer gericht op beweging en wrijving over je G-spot. En dan kan je ‘m ook nog heel goed als clitorisvibrator gebruiken. De punt van de vibrator kan je gewoon gebruiken om je clitoris te stimuleren. Door het staafgedeelte en de hoek is dit ook super comfortabel vasthouden. Het is volgens mij super ergonomisch verantwoord, of gewoon ideaal voor de luie masturbeerder zoals ik.

Conclusie

Ik vind de Blush Noje G Slim echt een aanrader. Het is echt een goede vibrator voor een mooie prijs. De vibraties zijn gewoon echt goed, de vorm is goed en hij voelt fijn aan. En ik kan er lekker mee klaarkomen, dat is natuurlijk het belangrijkst.

Je kan de Blush Noje G Slim hier bestellen bij Willie voor 39,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Ha, dat lijkt wel op de ge-update versie van mijn eerste paarse vibrator!
  Maar dan oplaadbaar en veilig. Tof 🙂

  Antwoord
 2. Is inderdaad een goede prijs aangezien het oplaadbaar is. Nooit heb ik een gspot vibrator gekocht. Ik ben meer een clitoris vibrator fan of een vibrator die even wijd is over de hele lengte. Maar deze lijkt mij wel een leuke eerste om te zien of het voor mij is 🙂

  Antwoord
 3. Ik heb dus nog nooit een g spot viborator gekocht.
  Eigenlijk ben ik niet zo onwijs fan van trilling in mijn vagina.
  Meer van wrijfing idd, tenzij de trillingen heel diep zijn
  Toch ben ik wel benieuwd en dit is wel een goeie prijs om iets te proberen

  Antwoord
 4. Ik heb dus nog nooit een g spot viborator gekocht.
  Eigenlijk ben ik niet zo onwijs fan van trilling in mijn vagina.
  Meer van wrijfing idd, tenzij de trillingen heel diep zijn
  Toch ben ik wel benieuwd en dit is wel een goeie prijs om iets te proberen

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Seksspeeltjes review door Tess: Blush Aria Mi Vibe Bullet Kit | Tess Tesst - […] tof merk vind ik. Ik vond het al leuk, maar ik ga het steeds leuker vinden. Nog niet zo…
 2. Blush Aria Mi Vibe Bullet Kit | Tess Tesst - […] tof merk vind ik. Ik vond het al leuk, maar ik ga het steeds leuker vinden. Nog niet zo…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.