Blush Luxe Mio

18-03-2018

Dildo review by Tess: Blush Luxe Mio

Blush luxe mio

Het merk Blush is zo’n merk dat ik echt wel in de gaten ga houden. Ze hebben nu nog best wel wat speeltjes van materialen waar ik niet achter sta, maar er komen steeds meer bodysafe toys bij. Echte bodysafe toys bedoel ik dan, dus niet een speeltje dat alleen niet giftig is, maar wel poreus. Gewoon van goede materialen, zoals bijvoorbeeld siliconen. Deze Blush Luxe Mio dildo, die ik kreeg van Stephanie van Willie.nl, is ook gemaakt van siliconen en daardoor dus helemaal veilig voor je lichaam.

De verpakking

Blush luxe mioDe Blush Mio zit in een doorzichtige verpakking van plastic. Niet zo stevig plastic ook, dus mijn verpakking was ook al snel gescheurd. De vorm is wel grappig, met twee ronde hoeken oogt het net even wat anders. Maar het geheel ziet er toch vrij goedkoop uit. Nu is de Blush Mio ook vrij goedkoop want hij kost maar 33,50 en dat is voor een silconen dildo echt wel een goede deal. Dus wel een goede keuze denk ik om de verpakking dan ook goedkoop te houden, zodat de prijs van de toy ook laag kan blijven.

De looks van de Mio

Blush luxe mioDe Mio zelf vind ik er wel grappig uitzien. Hij is qua vorm wel anders dan de gemiddelde dildo. Hij is kort, dik en scheef. Hoe dat daar zo staat, klinkt het misschien niet heel aantrekkelijk, maar toch vind ik β€˜m er best tof uitzien. Bovenop de eikel zit een deukje, alsof dat de ingang van de plasbuis is, denk ik. Dat ziet er wel een beetje vreemd uit, ik dacht eerst dat dit misschien zo’n dildo was waar je vloeistof in kon doen en dat β€˜ie dan kon gaan spuiten (ik moet toch altijd aan een plaspop denken bij zulke dildo’s). Maar dat was niet het geval, dit is gewoon puur decoratief. Voor mij had het niet gehoeven, ik denk dan ook gewoon heel praktisch en met schoonmaken is zo’n deukje gewoon niet handig. Over de hele lengte loopt een licht zichtbare naad. In het gebruik voel je dat niet en aangezien hij ook niet erg opvalt, vind ik het niet zo erg.

Glad met zuignap

Blush luxe mioSiliconen voelt bij elk merk eigenlijk weer anders. Het siliconen van de Blush Mio voelt echt heel lekker glad aan. Soms voelt siliconen wat trekkerig en vaak trekt het dan ook echt heel veel stof aan, maar dat is bij de Mio helemaal niet het geval. Hij voelt vrij stevig aan. Als je in de dildo knijpt, deukt hij maar een heel klein beetje in.

De onderkant van de Mio is een zuignap. Ik hou van zuignappen die er niet uitzien als zuignappen. Zo’n standaard zuignap onder aan je dildo vind ik echt lelijk. maar bij de Mio lijkt de basis een gewone basis maar als je vanaf de onderkant kijkt, zie je dat het een beetje rond loopt. En het toffe is dat de zuignap ook echt heel goed werkt. Als ie vast zit op een glad oppervlak, zit β€˜ie ook Γ©cht vast. Door de bredere basis kan je deze Mio ook heel goed gebruiken in een voorbind harnasje.

Mijn ervaringen met de Blush Mio

Blush luxe mioHet belangrijkste is natuurlijk altijd hoe een seksspeeltje voelt. En dat zit bij de Blush Mio echt wel goed. Ik was heel benieuwd hoe ik β€˜m zou vinden, juist omdat de vorm zo anders is dan ik gewend ben. Hij is best wel dik, dus glijmiddel op waterbasis is wel echt een aanrader. Ik gebruikte mijn favoriet Sliquid Sizzle. Bij de eikel zit een flinke ribbel en de vorm van de dildo is ook wat schuin. Hierdoor stimuleerde hij echt goed mijn G-spot. Dat had ik eigenlijk niet verwacht van zo’n korte dildo. Maar het was echt heel erg lekker.

Omdat de Mio zo kort is, gebruik je eigenlijk de hele lengte. Normaal heb je het onderste stuk van een dildo om hem vast te houden, maar de Mio hou je gewoon bij de basis, de zuignap, vast. Gaat ook prima. Het voelde bijna meer als een buttplug, dat ik de Mio dus echt helemaal in kon brengen. Ik vond dat wel tof. Een dildo die op het eerste gezicht eigenlijk heel klein oogt, maar toch een super bevredigend gevoel geeft.

Conclusie

Blush luxe mioIk vind de Blush Luxe Mio echt een super goede dildo. Het materiaal is veilig en voelt heel lekker aan, de vorm, lengte en dikte zijn echt goed en hij weet de juiste plekjes te raken. En dan is hij ook nog eens maar 33,50! Een bodysafe dildo die goed presteert en budgetvriendelijk is. Wat mij betreft zeker een aanrader.

De Blush Luxe Mio is helaas niet meer te koop bij Willie, maar:

je kan de Blush Luxe Mio hier bestellen bij Bol voor 23,92

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Ahhh ik vind m leuk! Het kleurtje ook vooral <3

  Antwoord
 2. Dat kuiltje bovenop vind ik maar niets. Bovendien ook nog onpraktisch. Verder ziet hij er wel leuk uit. De zuignap is ook handig, altijd een mooie extra.

  Antwoord
  • Ja het kuiltje had van mij ook niet gehoeven, maar het is ook weer niet heel erg. En het kleurtje is inderdaad echt wel tof he.

   Antwoord
 3. Wat een schatje! Haha. En wat onhandig dat gleufje zeg! πŸ™

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.