Blush Lush Gia

21-11-2022

Blush is niet zo’n bekend merk, maar ze hebben regelmatig wel echt leuke toys. Ook een boel echt niet leuke toys (niet al hun toys zijn bodysafe), maar zeker wel een merk wat ik in de gaten hou. Van Willie kreeg ik de Blush Lush Gia, een wand én G-spot vibrator in één.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: beide motoren hebben 7 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: spatwaterdicht
Verkoopprijs: 105 euro, maar nu in de aanbieding voor 59,95, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Hij is wel leuk

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de blush lush gia De achterkant van de verpakking van de blush lush gia

De verpakkingen van de Lush serie van Blush zijn altijd zwart met daarop een shiny zwart barokprintje. De Blush Lush Gia zelf zit in een plasticverpakking, die door het midden van de doos heen komt. Op de achterkant van de verpakking vind je allerlei informatie over deze sextoy met dubbele functie.

De verpakking is niet heel bijzonder, maar er is weinig mis mee. In de verpakking vind je natuurlijk de Blush Lush Gia, maar ook het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een klein papiertje in de vorm van een stopbord met informatie over wat je moet doen als er iets mis is met het product.

Mijn eerste indruk van de Blush Lush Gia

De blush lush gia ligt op mijn hand Blush lush gia naast een lipstick

De Blush Lush Gia is een kleine wandvibrator, met een vrij smalle kop. Ik hou zelf ook echt van wand met kleine kop, omdat ik graag iets gerichter stimuleer en met een grote kop is dat lastiger.

Het handvat van de wandvibrator kan je gebruiken als G-spot vibrator. Het ziet er uit alsof die vorm daar ook prima geschikt voor is. Er is een lichte kromming en de top van de vibrator is wat dikker. Dit deel van de vibrator is redelijk flexibel. Als ik het zo inschat, zal dit niet voor iedereen de perfecte G-spot vibrator zijn. Mijn G-spot is heel makkelijk, maar ik denk dat iets meer stevigheid en ook iets meer een ribbel bij de top beter is voor de meeste G-spots.

De Blush Lush Gia heeft twee knopjes die er wellicht wat verwarrend uitzien zo op ’t eerste gezicht. Want het bovenste knopje heeft het power-symbool er op, terwijl dit gewoon het knopje voor de wandvibrator is. Je drukt lang om die kant aan te zetten en dan druk je op hetzelfde knopje om door de verschillende standjes te klikken. Het onderste knopje is voor de G-spot vibrator. Je hebt hier verder dat ‘power-knopje’ dus helemaal niet voor nodig. Dit werkt hetzelfde: lang drukken en dan door klikken. Je kan ook beide kanten tegelijk laten trillen als je dat wil.

Wat me gelijk opvalt, is dat het siliconen van de Gia een beetje vlekkerig is. Zelfs na meerdere keren de toy goed wassen met water en zeep, en ook met toycleaner, blijft ‘ie een beetje vlekkerig.

De wand-kant van de Blush Lush Gia

De kop van de blush lush gia De blush lush gia in mijn hand, ik druk op een knopje.

Natuurlijk gebruikte ik een beetje waterbasis-glijmiddel. Want ook bij toys die je niet inbrengt, is dat echt veel lekkerder. Als de kop van de wandvibrator makkelijk over je vulva kan glijden, voegt dat echt een hoop toe! Ik kies wel altijd voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, want ik wil geen irritaties bij mijn vagina.

De vibraties van de Gia zijn best goed. Dit is zeker niet de krachtigste wandvibrator die ik heb, maar ik klaag niet. Ik zou de vibraties als net wat boven gemiddeld omschrijven. Ze zijn aan de diepe kant en redelijk krachtig. Omdat de kop wat smaller is, kan ik ook makkelijker wat gerichter stimuleren. Ik vind het meestal fijn om eerst een beetje over mijn hele vulva te bewegen (daar is dat glijmiddel perfect voor) en me dan daarna te focussen op mijn clitoris.

De G-spot kant van de Blush Lush Gia

De g-spot vibrator van de blush lush gia Close-up van de knopjes van de blush lush gia, je ziet ook dat het siliconen een beetje vlekkerig is

Er is natuurlijk nog een kant die getest moest worden. Ik vind seksspeeltjes met dubbele functie leuk, áls beide kanten goed werken. En dat is lang niet altijd het geval. Dus ik was heel benieuwd hoe dat bij de Blush Lush Gia zou zijn.

De vibraties van de G-spot vibrator zijn duidelijk wat minder goed dan die van de wand. Ze neigen meer naar buzzy en ze zijn ook echt minder krachtig. Dat is best wel jammer. Maar ik vind de vorm van de G-spot vibrator wel heel lekker voelen. Door de bolling voelt ‘ie echt heel lekker tegen mijn G-spot en voor mij werkt hij, zoals ik verwacht had, gewoon heel goed om mijn G-spot te stimuleren en mij een G-spot orgasme te geven. Maar ik durf niet te beloven dat dat voor iedereen zo zal zijn, want mijn G-spot is gewoon echt wel makkelijk.

Wat ik wel echt onhandig vind, is de plaatsing van de knopjes. Wanneer ik de vibrator tegen mijn G-spot heb, zit het knopje voor dit deel net voor mijn vulva. Dat is echt onhandig. Als de twee knopjes omgedraaid zouden zijn, zou dat al schelen. En nog beter als ze nog iets meer richting de kop van de wandvibrator geplaatst zouden zijn. Nu voelde het gewoon alsof ik echt een beetje aan het kutten was (oh the pun) met het knopje, en dat voelt niet sexy of comfortabel.

Conclusie

De Blush Lush Gia is een leuke vibrator met dubbele functie. De wandvibrator doet het prima. Hoewel ik wou dat de vibraties in de G-spot vibrator wat beter waren, vind ik wel dat beide kanten goed functioneren. De plaatsing van de knopjes vind ik wat onhandig. Maar voor deze aanbiedingsprijs denk ik dat je hier echt wel een leuke toy met fijne dubbele functie hebt!

Je kan de Blush Lush Gia hier bestellen bij Willie, nu in de aanbieding voor 59,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.