Blush Hop Oh Bunny

06-03-2023

Een duovibrator met vibratie en luchtdruk, waarbij het luchtdrukarmpje ook nog eens flexibel is. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is de Blush Hop Oh Bunny. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 vibratiestandjes en 10 luchtdrukstandjes
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs:  79,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Hm, ik voel me toch een beetje genept.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de blush hop oh bunny De achterkant van de verpakking van de blush hop oh bunny, met daarrnaast de twee doosjes, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

De Blush Hop Oh Bunny zit in een verpakking met een doorzichtige plastic voorkant. Daardoor zie je de vibrator gelijk in z’n geheel in de verpakking liggen. Op de achterkant vind je allerlei informatie over deze duovibrator met air pulse technology.

In de verpakking vind je twee kleine doosjes. In één zit de gebruiksaanwijzing en in de ander zit het oplaadkabeltje. Wat er best opvallend uitziet, want het lijkt van een soort stof te zijn en is gebroken wit. Het ziet er een beetje uit zoals het oplaadkabeltje van de Womanizer Eco. Natuurlijk zit ook de Blush Hop Oh Bunny zelf in de verpakking, want die zag je al liggen.

Mijn eerste indruk van de Blush Hop Oh Bunny

De blush hop oh bunny naast een lipstick Ik trek met mijn duim het slangetje van de blush hop oh bunny helemaal naar achteren.

Toen ik de Blush Hop Oh Bunny voor het eerst zag, was ik echt wel onder de indruk. Aan de schacht zit een soort slangetje met daaraan een tuutje. Helemaal flexibel, dus deze vibrator past bij elk lichaam! Dat vind ik dus echt geweldig. En omdat het slangetje met tuutje zo flexibel is, kan je ook alleen dit deel van de sextoy gebruiken, zonder de staaf in te brengen in de vagina. Ik vind het echt supergoed bedacht. Dit is echt het tegenovergestelde van bijvoorbeeld de Satisfyer Pro G-spot Rabbit, die bij mij (en veel andere mensen) gewoon totaal niet past omdat ‘ie helemaal geen flexibiliteit heeft.

De Blush Hop Oh Bunny heeft twee knopjes. Eentje voor de luchtdruk en eentje voor de vibraties van de staaf.

De test van de Blush Hop Oh Bunny

De blush hop oh bunny in mijn hand. Je kijkt in het tuutje van de blush hop oh bunny

Met al mijn enthousiasme voor het ontwerp van deze sextoy had ik wel zin in deze test. Ik gebruikte een beetje Sliquid waterbasis glijmiddel. Dit is mijn favoriete glijmiddel, omdat het in tegenstelling tot bijvoorbeeld Durex glijmiddel, geen irriterende ingrediënten voor de vagina bevat, zoals glycerine.

De staaf is fijn gevormd, een voor mij fijne dikte en hij is niet te lang. Ik had het fijner gevonden als ‘ie iets meer gebogen was nog, voor nog betere G-spot stimulatie. De vibraties in de staaf zijn echt heel goed. Dit zijn van die hele diepe en best wel krachtige vibraties. Ook tegen mijn clitoris vind ik deze vibraties trouwens erg fijn!

Maar dan de clitorisstimulator. Hij kon inderdaad heel makkelijk  bij mijn clitoris door hoe flexibel hij is. Maar jeetje, ik verwachtte luchtdrukstimulatie, zoals de Womanizer. Er stond air pulse technology op de verpakking, met datzelfde logootje er bij wat je bij alle luchtdruktoys ziet, met die drie cirkeltjes. Maar dit tuutje zuigt gewoon vacuüm. Het vacuüm gaat aan en uit, in verschillende patronen. In theorie is dit luchtdrukstimulatie, want de luchtdruk verandert en dat stimuleert je clitoris. Bij een ‘echte’ luchtdruktoy zoals de Womanizer is er ook een (klein) vacuüm en luchtdrukverandering. Maar dat vacuüm is maar heel licht. Ik heb helaas niet genoeg verstand van hoe dit allemaal precies werkt, maar ik kan je wel vertellen dat een Womanizer niet gewoon zuigen – loslaten – zuigen – loslaten is. Dit is gewoon een vacuüm toy. En ik voel me gewoon een beetje genept. Dit vacuüm zuigen voelt wel oké, maar niet héél lekker. Het is ook niet het soort stimulatie waar ik van kan klaarkomen. Als ik de staaf laat vibreren tegen mijn clitoris kan ik wél klaarkomen. Maar hee, dat is niet anders dan elke andere (goede) staafvibrator. Of bulletvibrator. Of G-spot vibrator. Je snapt me wel. Dat is niet speciaal en daar koop je deze sextoy ook niet voor.

Je kan het tuutje dus ook los gebruiken, zonder de staaf. Ik heb het geprobeerd en het kan inderdaad. Maar ik wil het niet. Want ik vind alleen vacuüm zuigen niet lekker genoeg. Of nou ja, als ik een clitoris vacuümpompje heb, dan vind ik dat best wel tof. Omdat ik er dan voor gekozen heb om vacuüm dingen met mijn clitoris te doen. Dat had ik bij deze toy niet! Ik vind een McChicken menu óók best lekker, maar niet als ik bij een fancy restaurant zit en dan ineens die McChicken met frietjes voorgeschoteld krijg. Daar kwam ik niet voor. Ik vind het jammer.

Extra jammer omdat dit alsnog wel een tof ontwerp is. Dat flexibele slangetje/armpje is volgens mij best wel uniek. Maar vertel gewoon eerlijk dat het gaat om vacuüm, ook al zou je dat ook luchtdruk mogen noemen. Je wéét dat je een verwachting creëert met deze woordkeuze die je niet waarmaakt. Echt een anticlimax.

Conclusie

Ik voel me een beetje genept door de Blush Hop Oh Bunny. Er staat dat hij werkt met air pulse technology, maar dit voelt totaal anders dan de luchtdrukstimulatie van een Womanizer. Deze clitorisstimulator zuigt vacuüm en laat dan weer los, in verschillende patronen. De vibraties van de staaf zijn wel supergoed. En de flexibiliteit van deze toy, en hoe multifunctioneel hij is, vind ik echt tof. Maar hij maakte de verwachtingen echt niet waar.

Je kan de Blush Hop Oh Bunny hier bestellen bij Willie voor 79,95 euro

Maar meer plezier kan je hebben van de Womanizer Duo, die wel duurder is maar zó veel beter! Hier te koop bij Willie.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.