Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe

31-12-2021

Blush is een niet zo bekend sextoy merk. Ik vind het wel een interessant merk met vaak leuke toys, hoewel zeker niet alles van Blush goed is. Een hele tijd geleden kreeg ik de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe, maar hij was een beetje verdwenen achterin mijn sextoy kast. Maar nu vond ik het hoog tijd om deze minivibrator eens goed te testen.

Specs

Materiaal: ABS-plastic (helemaal bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standen, waarvan 6 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: Rond de 30 euro, hier te koop bij Willie  en hier bij bol.com
Is ’t wat? Oh ja, echt wel!

Mijn eerste indruk van de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe

De voorkant van de verpakking van de blush exposed nocturnal lipstick vibe De achterkant van de verpakking van de blush exposed nocturnal lipstick vibe

Er valt eigenlijk niet zoveel te zeggen over de verpakking van de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe. Het is een beige doosje met een doorkijkvenstertje. Op de achterkant vind je wat informatie over de mini vibrator. Er is natuurlijk niks mis mee, maar echt spannend is het niet. Maar dit is ook geen dure toy, dus dan vind ik het ook niet zo belangrijk.

In de verpakking vind je natuurlijk de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe zelf, en het USB-oplaadkabeltje.

Ik begrijp eigenlijk niet zo goed waarom ze deze vibrator een lipstick vibe noemen, want er zijn natuurlijk een aantal vibrators die er echt uitzien als een lipstick, maar dat is deze niet echt. De vorm aan de bovenkant lijkt natuurlijk wel op de vorm van de bovenkant van een lipstick, maar daar houdt het wel mee op. Als deze minivibrator per ongeluk uit je tas valt, gaat niemand denken dat dit een lipstick is.

Wat mij betreft is dat ook niet nodig. Deze kleine vibrator ziet er prima uit. Hij lijkt natuurlijk wel erg op de (eerste versie van) de We-Vibe Tango. De nieuwere, nog betere versie, de We-Vibe Tango X, heeft een siliconen onderkantje en is trouwens echt héél goed.

De test van de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe

De blush exposed nocturnal lipstick vibe naast een lipstick. Ze zijn ongeveer even groot. Door de naam zou je denken dat je bijna geen verschil zou zien tussen de twee, maar op zich denk ik dat het voor iedereen duidelijk is welke de lipstick is en welke de vibrator ;-) Je ziet de onderkant van de blush exposed nocturnal lipstick vibe

 

Zoals altijd: gebruik glijmiddel! Bij deze vibrator kan je eigenlijk elk soort glijmiddel gebruiken wat je wilt, omdat ‘ie van ABS gemaakt is. Dus siliconenbasisglijmiddel gaat daar ook prima mee samen. Zorg wel dat je een glijmiddel zonder glycerine en parabenen kiest, want dat kan irritaties veroorzaken.

De Exposed Lipstick Vibe heeft aan de onderkant twee knopjes. Een plus en een min. Spreekt best voor zich dus, hoe dat werkt. Toen ik ‘m aanzette (lang op het plus knopje drukken), was ik gelijk onder de indruk van de vibraties. Deze vibraties zijn écht heel goed. Diep en krachtig. Wanneer je van subtiele, zachte vibraties houdt, kan je deze vibrator beter even over slaan. Hij ziet er klein en schattig uit, maar hij heeft echt véél power!

Er zijn zes steady standjes, die gaan van hard tot héél hard.  De vibraties blijven ook in de hardere standjes heel diep. Het geluid van de vibrator varieert een beetje. Hij is sowieso niet super stil, maar over het algemeen ook niet heel lawaaiig. Maar soms komt het voor, zeker als je wat harder drukt, dat het volume ook wat omhoog gaat. Ik vind het trouwens heerlijk dat er zes steady standen zijn, meestal zijn dat er maar drie. En ik ga toch over het algemeen liever voor de steady standen.

De patronen waren wel ook echt heel lekker. Zeker omdat de vibraties gewoon zo krachtig en diep zijn. Zo’n patroon houdt het op de een of andere manier toch een beetje verrassend voor mijn clitoris, ook al herhaalt het zichzelf natuurlijk steeds. Het verrassingseffect wordt daar niet minder door.

De vorm van de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe

De blush exposed nocturnal lipstick vibe in mijn hand, je ziet de voorkant. De blush exposed nocturnal lipstick vibe in mijn hand, je ziet de zijkant.

Net zoals de We-Vibe Tango heeft de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe dus een schuine bovenkant. Dat is écht heel leuk. Wanneer je de platte kant gebruikt, stimuleer je een wat groter gebied, terwijl als je alleen het puntje gebruikt, ga je veel meer richting pinpoint stimulatie. Dat geeft weer een heel ander gevoel.

Met de platte kant is het ook heel fijn om wat strelende bewegingen te maken over je vulva (natuurlijk met genoeg glijmiddel) of over elk ander lichaamsdeel wat jij prettig vindt.

Door deze vorm kan je lekker experimenteren met wat voor soort stimulatie jij lekker vindt. Je zou ‘m zelfs ook nog in kunnen brengen in de vagina, al is ‘ie daar wel klein voor, natuurlijk. Maar mogelijkheden genoeg en dat vind ik echt heel erg tof. Zeker omdat deze vibrator ook niet zo heel duur is, maakt dat het extra leuk.

Conclusie

De Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe is een hele goede minivibrator, die best wel veel op de We-Vibe Tango X lijkt. De vibraties zijn diep en heel krachtig, echte zachte standjes zitten er niet bij. Door de vorm kan je zowel experimenteren met pinpointstimulatie als stimulatie van een iets groter gebied. Het geluidsniveau varieert een beetje, als je een super stille vibrator zoekt, kan je misschien beter even verder zoeken, maar ik vond het niet echt storend. Al met al een hele toffe vibrator voor best een leuke prijs.

Je kan de Blush Exposed Nocturnal Lipstick Vibe hier bestellen bij bol.com of hier bij willie, voor rond de 30 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.