Blush Elite Neo The Roxy

10-03-2023

Toen ik de Blush Elite Neo The Roxy voor het eerst in actie zag, was ik gelijk onder de indruk, want holy moly, want draait deze sextoy hard! Ik kreeg ‘m van Willie en ik was heel benieuwd hoe dit wilde speeltje zou voelen.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 ronddraaiende en vibrerende standjes
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs:  In de aanbieding voor 109 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Ja, superlekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de blush elite neo the roxy De achterkant van de verpakking van de blush elite neo the roxy, met daarnaast de dildo zelf, de afstandsbediening en het oplaadkabeltje.

Ik heb vaak wat te zeuren over verpakkingen, maar deze verpakking vind ik eigenlijk gewoon wel tof! Een zwart met felroze doos, die je naar boven openschuift. Het is net even anders dan het standaard wit wat je nog steeds (te)veel ziet, maar niet zo anders dat het eigenlijk gewoon lelijk of weird is. De foto van de Blush Elite Neo The Roxy zelf ligt eigenlijk op de verpakking en is ook een beetje shiny. Wel jammer dat de kleur van die foto echt wel een heel stuk minder fel roze is dan de dildo in het echt is. Maar dat is een detail (en ik moet toch wat te zeuren hebben).Op de zij- en achterkant van de doos vind je allerlei informatie over deze roterende dildo.

In de doos vind je natuurlijk The Roxy zelf, maar ook het oplaadkabeltje, de afstandsbediening en een rond ‘stop’-papiertje met uitleg over dat je naar de blush website moet gaan als je toy stuk is, en niet naar de winkel waar je ‘m kocht. Blush stopt dit stop-papiertje in al hun verpakkingen en ik heb geen idee waarom. Wanneer je een seksspeeltje hebt gekocht en het gaat stuk (binnen de garantieperiode), dan kan je daar altijd mee terug naar de winkel en die zijn dan verantwoordelijk voor het oplossen. Je hoeft dus echt niet naar de Blush website om daar op te gaan zoeken wat je moet doen, maar ga gewoon terug naar de winkel (of mail of bel als je het online besteld hebt).

Mijn eerste indruk van de Blush Elite Neo The Roxy

De blush elite neo the roxy in mijn hand. De blush elite neo the roxy naast een lipstick.

Volgens de verpakking is deze sextoy een dildo, maar een dildo is een seksspeeltje dat niet vibreert. Eerlijkgezegd weet ik niet of een dildo bijvoorbeeld wel zou kunnen roteren. Ik denk dat een dildo sowieso geen motor zou bevatten. Maar nu is het zo dat seksspeeltjes zoals deze, met zo’n realistische look, over het algemeen wel als dildo gelabeld worden. Wat vreemd is, want er zijn allerlei dildo’s die helemaal niet op een penis lijken, en die worden wél dildo genoemd. En er zijn ook realistisch ogende vibrators die dan wél weer gewoon een vibrator genoemd worden. Nou ja, laten we het er maar op houden dat deze specifieke look, zacht, realistisch, met ballen, over het algemeen dildo genoemd wordt, ook al is het dat dus niet altijd.

Maar goed, terug naar de Blush Elite Neo The Roxy. Ik vind deze look echt heel tof, dat felroze siliconen met daaroverheen een laagje semi-transparant wit siliconen. Ik ben niet per se heel erg fan van de realistische look, die rimpeltjes en aderen hoeven van mij niet per se, maar die eikel vind ik wel echt heel nice, en ook de ribbel die die maakt. Ik weet nu al dat dat lekker gaat zijn voor mijn G-spot. Ook vind ik het formaat van de dildo er goed uitzien, net even wat groter en dikker dan het standaard dildoformaat.

Aan de onderkant heeft The Roxy een stevige zuignap. Dat is ook wel nodig, want deze dildo is niet licht.

De test van de Blush Elite Neo The Roxy

De blush elite neo the roxy op mijn hand. De onderkant van de blush elite neo the roxy, je ziet het knopje.

Je hebt siliconen in verschillende uitvoeringen en sommige varitanten zijn van zichzelf wat gladder en anderen hebben wat meer ‘wrijving’. Daarmee bedoel ik dat bijvoorbeeld je hand er niet zo makkelijk overheen glijdt. Wanneer dat het geval is, kan je je voorstellen dat je ook wat extra (waterbasis) glijmiddel wilt gebruiken als je ‘m in je vagina gaat inbrengen en dat is bij The Roxy ook het geval. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, één van mijn favoriete glijmiddelen omdat het geen irriterende ingrediënten voor je vagina bevat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de meeste Durex glijmiddelen.

De dildo zelf voelt echt heel lekker wanneer ik ‘m ingebracht hebt. Deze vorm is inderdaad precies goed voor mij. Wat handig is, is dat je de dildo ook wat kan verbuigen en dan blijft ‘ie ook zo staan. Ik heb er dus iets meer kromming in gemaakt, want dat vind ik fijner voor mijn G-spot. Let wel op, want wanneer je ‘m meer buigt, dan draait ‘ie ook automatisch grotere rondjes als je ‘m aan zet.

Maar ook zonder dat ik ‘m aanzet, is deze dildo écht heel fijn. Hij is door z’n lengte makkelijk vast te houden, hij is voor mij precies dik genoeg en die ribbel bij de eikel vind ik écht heel erg lekker. De Roxy is stevig maar toch ook squishy. Ik hou hier van!

Maar, de Blush Elite Neo The Roxy is natuurlijk veel meer dan alleen een normale dildo. Aan de onderkant, onder de ballen, heeft ‘ie een powerknopje. Als je die lang indrukt, gaat er een lampje branden maar verder gebeurt er nog niks. Je kan of nog een keer op dat knopje drukken of nu de afstandsbediening gebruiken. Dat laatste is denk ik vooral handig wanneer je ‘m met zuignap gebruikt, want als jij (of je partner) ‘m vasthoudt, dan kan je ook bij het knopje.

Als je The Roxy in je hand hebt en je laat ‘m roteren, dan schrik je misschien een beetje, zo wild doet ‘ie. Dus ik vond het wel een beetje spannend, hoe dit in mijn vagina zou voelen. Natuurlijk had ik wel eerder roterende toys gebruikt en weet ik ook wel dat het in je vagina nooit zo wild gaat als in de lucht. In de lucht wordt zo’n dildo immers door niks tegengehouden, terwijl dat in je vagina natuurlijk wel het geval is.

En gelukkig was dat inderdaad nu ook het geval. The Roxy beweegt lekker in mijn vagina, en best een beetje wild, maar niet té. Het gevoel vind ik heel lekker. Het is een beetje vergelijkbaar qua sensatie met stoten. De Blush Elite Neo The Roxy heeft verschillende rotatie-standjes. De eerste drie standjes zijn gewoon rondjes draaien, maar dan steeds sneller. Daarna komen de rotatie-patronen, waarbij hij dus onregelmatig gaat qua snelheid. Er is één standje waarbij hij bijna een beetje schokkend rondjes draait, dat is echt mijn favoriete standje. Hij vibreert ook nog bij elk standje, dat kan je niet los instellen. Die vibratie voegt voor mij niet heel veel toe. Het bewegen is al best intens, en dat overheerst het vibreren echt. Ik voel het vibreren wel, maar ik denk niet dat ik het zou missen als het er niet meer is.

Het is best wel een uitdaging om The Roxy vast te houden, want het deel wat niet in je vagina zit, beweegt ook. Voor mij werkte het het makkelijkst als ik gewoon mijn benen tegen elkaar hield. Thick thighs to the rescue! Ook met dunnere benen denk ik dat dit werkt, zolang je ze maar tegen elkaar kan drukken.

Hoewel ik het roteren echt heel lekker vind voelen, kan ik van alleen het roteren niet klaarkomen. In combinatie met bijvoorbeeld mijn Womanizer Premium lukt dat wél, en super intens ook! Als ik The Roxy niet laat roteren, maar ‘m gewoon gebruik om mijn G-spot mee te stimuleren, kan ik ook klaarkomen met deze dildo. Opties genoeg dus!

Conclusie

Ik vind de Blush Elite Neo The Roxy echt een heel tof, roterend seksspeeltje. De look is tof, het formaat vind ik fijn en hij laat me lekker klaarkomen. Je kan ‘m zowel als gewone dildo gebruiken, ook heel goed voor je G-spot, maar natuurlijk ook als roterend (en vibrerend) seksspeeltje. Met afstandsbediening en zuignap. Mogelijkheden genoeg en ze zijn allemaal lekker! Het is geen goedkope toy, maar het is er wel eentje waar je een hoop plezier aan kan beleven als je ’t mij vraagt.

Je kan de Blush Elite Neo The Roxy hier bestellen bij Willie, nu in de aanbieding voor 109 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.