Blush Avant Purple Haze Siliconen Dildo met Zuignap – review

08-11-2021

De Avant dildo’s van Blush zijn allemaal zo mooi. Ze hebben vrolijke, originele kleurtjes en vaak net even wat apartere vormen. En, ze zijn gemaakt van siliconen, waardoor ze helemaal bodysafe zijn want siliconen is niet giftig én niet poreus. Precies wat je wilt voor een sextoy. Ik kreeg de Blush Avant Purple Haze Siliconen Dildo met Zuignap van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: nvt
Standjes: nvt
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 34,95 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ja, lekker!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de blush avant purple haze dildo verpakking De achterkant van de verpakking van de blush avant purple haze dildo

Blush heeft altijd wel aparte dozen. Je trekt het buitenste deel er bovenlangs vanaf. Ik hou wel van een beetje originele verpakking, dus ik vind dat helemaal leuk. De binnenste doos heeft wat kleurverloop van paars naar blauw, wat natuurlijk helemaal leuk past bij de dildo zelf.

Op de verpakking vind je alle informatie die je nodig hebt.

In de verpakking vind je de Blush Avant Purple Haze dildo zelf en dat is het. Meer heb je ook niet nodig.

Mijn eerste indruk van de Blush Avant Purple Haze dildo

De blush avant purple haze dildo in mijn hand. De blush avant purple haze dildo naast een lipstick

Ik word dus echt helemaal blij van een dildo met deze look. Als het aan mij lag, zouden alle seksspeeltjes meerdere kleuren hebben. Maar helaas is dit nog iets wat best uniek is. De Blush Avant Purple Haze dildo heeft drie kleuren: lila, lichtblauw en paars. Ik vind het super leuk. Ook hoe de kleurvakken verdeeld zijn, vind ik helemaal tof. Alles aan deze look vind ik leuk.

De dildo was weer iets kleiner dan ik had verwacht. Dat had ik laatst bij de Blush Avant Pride dildo ook al. Ik vind het nog steeds lastig om maten in te schatten en meestal ben ik te lui om er een centimeter bij te pakken. Hoewel deze Purple Haze voor mij dus wat aan de kleine kant is, weet ik ook dat kleine dildo’s super lekker kunnen zijn, dus ik vind dat niet erg.

De dildo staat schuin op de zuignap en heeft aan de onderkant iets wat op ballen lijkt, maar dan best wel klein.

Het siliconen voelt lekker zacht en glad aan en is heel flexibel. Je kan de Blush Avant Purple Haze dildo met gemak helemaal dubbelvouwen.

De test van de Blush Avant Purple Haze dildo

De blush avant purple haze dildo naast een flesje easyglide glycerine-free lubricant De blush avant purple haze dildo dubbelgevouwen in mijn hand.

Ik had van Easytoys ook een flesje van hun Easyglide glijmiddel gekregen. Nu weet je misschien dat ik nooit fan was van Easyglide glijmiddel, omdat er glycerine in zit en veel vagina’s (zo ook die van mij) kunnen daar niet tegen. Maar! Nu is er ook glycerine-vrij glijmiddel van Easyglide! Whoohoo! Echt super fijn. Het heet Easyglide Glycerine Free Lubricant.

Het is bij siliconen sextoys altijd aan te raden om waterbasis glijmiddel te gebruiken, omdat het materiaal van zichzelf niet zo makkelijk glijdt. En sowieso, glijmiddel maakt alles lekkerder!

Met mijn nieuwe Easyglide glijmiddel ging ik dus aan de slag. Omdat de Avant Purple Haze dildo niet zo groot is, ging het inbrengen makkelijk. Bij wat dikkere dildo’s heb ik echt zo’n gevuld gevoel, dat heb ik bij deze Purple Haze niet zo. Maar de vorm en de flexibiliteit van het materiaal vind ik dan wel weer heel fijn voelen.

De Blush Avant Purple Haze voor je G-spot

De blush avant purple haze dildo van boven gezien De drie kleuren van de blush avant purple haze dildo

Met dildo’s vind ik het over het algemeen gewoon het lekkerst om er mee te stoten. Dat geeft mij de beste stimulatie. Wanneer zo’n dildo dan mijn G-spot raakt, is het helemaal fijn. Door de ribbel bij de eikel van de Avant Purple Haze dildo, voelt ‘ie heel goed wanneer ‘ie langs mijn G-spot beweegt. Dit is niet de beste G-spot dildo die ik heb getest, maar het voelt zeker heel lekker.

Deze dildo voelt gewoon lekker, maar niet super intens. Zeker iets waar ik van kan genieten en waar ik ook makkelijk van klaarkom (ik had wel eerder verteld hoe makkelijk mijn G-spot is, toch?), maar ik word er niet euforisch van. Zoals ik bijvoorbeeld wel word van de Njoy Pure Wand, maar dat is ook de allerbeste G-spot dildo is zo’n honderd euro duurder dan deze Blush Avant Purple Haze Dildo. Dus dat is niet zo’n eerlijke vergelijking.

De zuignap van de Purple Haze werkt super goed. Wel heb je natuurlijk een glad en schoon oppervlak nodig, maar dan plakt ‘ie ook écht heel stevig vast. Ik was echt verbaasd over hoe goed ‘ie vast zat. Toen ik ‘m los probeerde te trekken, was ik eigenlijk bang dat ik de dildo stuk zou trekken omdat het siliconen zo flexibel is dat het ook een stukje rekt. Echt even het topje van je vinger onder de zuignap wurmen om ‘m los te maken!

Conclusie

De Blush Avant Purple Haze dildo is een fijne, niet te grote dildo. Het materiaal is veilig en voelt lekker zacht en flexibel. Door de ribbel is ‘ie zeker wel lekker voor G-spot stimulatie. Het is niet de meest heftige of intense dildo, maar wel echt een hele fijne dildo. Zeker wanneer je nog geen dildo’s hebt en het eens wil proberen, maar niet gelijk een super imponerend exemplaar wilt, is dit zeker een goede keuze.

Je kan de Blush Avant Purple Haze Siliconen Dildo hier bestellen bij Easytoys voor 34,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.