Blush Avant D1 Hot ‘n’ Cool Dildo – review

03-07-2020

Blush heeft een heleboel super toffe, kleurige dildo’s. Ik vind seksspeeltjes met leuke kleurtjes altijd extra leuk, dus ik was heel blij dat ik deze Blush Avant D1 dildo kreeg van Easytoys.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus niet giftig en niet poreus
Oplaadbaar: nvt
Standjes: Een dildo moet je zelf bewegen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 72,95, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ik vind ‘m leuk én lekker

De verpakking

De blush avant d1 hot 'n' cool dildo in de verpakking. Het is een kartonnen doos met een plastic voorkant. De zij- en achterkant van de verpakking van de blush avant d1 hot 'n' cool dildo

Ik vind dit nu een voorbeeld van hoe een eenvoudige verpakking toch mooi kan zijn. De doos bestaat uit twee delen. Het binnenste deel is ook leuk gekleurd en steekt net wat uit onder het buitenste deel. Op de zijkant vind je snel wat informatie met shiny zilveren plaatjes er bij en op de achterkant vind je uitgebreidere informatie. Op de binnenste doos vind je een sticker met een code die je open kan krassen. Je kan dan op de Blush website controleren of je wel een echte Blush dildo hebt en geen namaak. Ik had dat nog nooit gezien, maar ik vind het wel slim. Zeker gezien het feit dat je tegenwoordig op AliExpress, maar ook op Amazon bijvoorbeeld, regelmatig nagemaakte sextoys vindt die moeilijk van echt te onderscheiden zijn. Je weet dan niet hoe de kwaliteit is en of het materiaal wel echt siliconen is.

Mijn eerste indruk van de Blush Avant D1 Hot ‘n’ Cool Dildo

De blush avant d1 hot 'n' cool dildo in mijn hand. Ik draag drie armbandjes met de tekst rainbow, dildo en lover. De blush avant d1 hot 'n' cool dildo naast een lipstick. De lipstick komt tot net boven het onderste lichtblauwe deel.

Ik had het al gezegd, maar ik hou van deze kleurtjes. Ik ben ook echt gek op regenboogdildo’s! Deze dildo doet me ook een beetje denken aan de pansexual pride flag, die is roze, geel en blauw. Sowieso vind ik deze kleurencombinatie heel fijn. Maar de vorm van deze Avant D1 dildo is ook best apart. Hij is wat platter dan de meeste dildo’s. En wat nog wel het meest bijzondere is, is dat de ribbel aan een kant zit waar je ‘m niet zou verwachten.

Normaal zie je zo’n ribbel aan de andere kant van de curve. De kant waar ‘ie heen buigt, aan die kant zit ook de ribbel. Behalve als je mij een dildo laat maken, want ik heb dus echt géén ruimtelijk inzicht dus ik maak ‘m dan aan de ‘verkeerde’ kant. Bij mijn eigen dildo pakte dat niet zo goed uit, dus ik was benieuwd of het bij deze Avant D1 dildo beter zou werken.

Handgemaakt met zuignap

Close-up van de zijkant van de verpakking met de shiny logo's. De zijkant van de binnenste doos met de kras sticker.

Wat trouwens heel koel is, is dat deze dildo ook handgemaakt is! Dat zou je niet zeggen, want hij is dus echt gewoon wel perfect. De overgangen van de ene kleur naar de andere zijn echt super strak.

De basis van de Hot ‘n’ Cool dildo is een zuignap. Die werkt echt heel goed en plakt super stevig op elk glad oppervlak. Omdat de basis breed is, kan je ‘m ook gebruiken in een strap-on harnas en hij is ook geschikt voor anaal.

De Test van de Avant D1

De zuignap van de blush avant d1 hot 'n' cool dildo Close-up van de bovenkant van de avant d1 dildo. Je ziet hoe strak de lijnen zijn.

Deze dildo voelt echt heel lekker zacht en flexibel. Echt zo’n dildo waar ik maar aan blijf voelen. Het is wel handig om er wat waterbasis glijmiddel bij te gebruiken, zoals bijvoorbeeld mijn favoriet: Sliquid. Ik wist eerst niet zo goed hoe ik de Avant D1 moest inbrengen, welke kant nou boven hoorde. Ik besloot om ‘m gewoon in te brengen met de curve de goede kant op voor mijn G-spot en de ribbel dus naar onderen.

Mijn G-spot is wel makkelijk te pleasen, dus ook zonder ribbel voelde het voor mij erg lekker. Als jouw G-spot wat meer nodig heeft, is dit misschien niet genoeg stimulatie voor jou. Maar wat ik wel verrassend vond, was het gevoel wat de ribbel mij gaf. Ik sprak laatst met een vriendin die me vertelde dat haar G-spot wel eens gestimuleerd wordt terwijl ze anale seks heeft. Dat vond ik toen super apart en koel klinken. Maar ik had nu met deze dildo juist dat het andersom was. Het voelde alsof ik anaal gestimuleerd werd door een dildo in mijn vagina. En dat voelde echt heel apart. En eigenlijk wel heel lekker en verrassend.

De Blush Avant D1 Hot ‘n’ Cool andersom

De blush avant d1 hot 'n' cool dildo op de doos, je ziet aan de zijkant in gekleurde letters de tekst avant. De avant d1 dildo ligt precies andersom dan op de andere foto, zodat je de kromming goed kan zien.

Natuurlijk wilde ik de dildo ook nog andersom gebruiken, dus met de ribbel naar boven. Ik dacht dat dit niet zo veel voor mij zou doen, omdat de dildo dan eigenlijk de verkeerde kant op buigt. Maar ook hierin verraste de Avant D1 mij weer. De ribbel voelde aan deze kant van mijn vagina ook heel lekker, terwijl de top van de dildo door de curve mij weer dat gevoel gaf alsof ik anaal gestimuleerd werd.

Ik heb dit zo tegelijk nog nooit gevoeld met één speeltje. Het was echt super bijzonder en het voelde voor mij heel intens. Ik vind het altijd leuk om nieuwe sensaties te ontdekken met seksspeeltjes. Je hebt natuurlijk heel veel sextoys die gewoon op elkaar lijken en je een soortgelijk gevoel geven. Wanneer je nog geen (of weinig) seksspeeltjes hebt, maakt dit niet zoveel uit. Maar wanneer je er al meerdere hebt, of je bent gewoon op zoek naar een nieuwe ervaring, dan is het écht heel tof om zoiets nieuws te voelen.

Conclusie

Mijn vuist om de avant d1 dildo heen om te laten zien hoe dik hij is. Close-up van het onderste stuk van de blush avant d1 hot 'n' cool dildo

Ik vind deze Blush Avant D1 Hot ‘n’ Cool dildo echt super mooi. Qua looks is dit echt één van mijn favoriete seksspeeltjes. Het materiaal voelt heel lekker zacht en squishy. De vorm is verrassend en geeft mij een gevoel alsof ik ook anaal gestimuleerd word terwijl ik ‘m vaginaal gebruik. Super awesome! Voor mijn G-spot is deze vorm prima, maar als jouw G-spot wat veeleisender is dan die van mij (die van mij is heel makkelijk), dan is dit voor jouw G-spot misschien niet de perfecte dildo. Maar alsnog kan ik ‘m je aanraden om de bijzondere sensaties die hij geeft.

Je kan de Blush Avant Hot ‘n’ Cool dildo hier bestellen bij Easytoys voor 72,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Oh, gezien de naam had ik echt verwacht dat het iets met temperaturen zou zijn. Wel een mooi en interessant ding zeg!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.