Vibrator review: Blush Aria Vibrance

30-03-2020

Vibrator review: Blush Aria Vibrance

“Oh my god! Een oranje vibrator!” Dat is wat ik gelijk riep toen ik de Blush Aria Vibrance zag. Nu ben ik niet per se fan van de kleur oranje hoor. Maar als je al honderden seksspeeltjes hebt, word je gewoon echt blij van een vibrator in een andere kleur dan het standaard roze, paars of zwart. Ik wel in elk geval. Dus ik was heel blij toen Willie mij deze vibrator opstuurde voor een review. Hij is overigens ook gewoon in het paars verkrijgbaar.

Specs

Materiaal: Siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: Nee, hij werkt op 2 AAA batterijen
Standjes: 10 standjes, waarvan 4 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Rond de 30 euro, hier te koop bij Willie, ook in andere kleuren
Is het wat? Ja, zeker voor die prijs

De verpakking van de Blush Aria Vibrance

De blush aria vibrance in de verpakking. Het is een witte doos met groot doorkijkje, zodat je de oranje vibrator al ziet. De achterkant van de verpakking van de blush aria vibrance. Je ziet op de zijkant een foto van de vibrator in het groen en op de achterkant staat veel tekst.

De verpakking is eenvoudig, maar wel cute. Je ziet de vibrator door het doorkijkje in de doos. Wat ik leuk vind, is dat de letters op de zijkant van de doos, doorschijnen in de openingen van de sleeve. Het Aria logo ziet er sowieso wel leuk en kleurrijk uit, wat ook wel helpt.

Mijn eerste indruk van de Blush Aria Vibrance

De batterijen steken uit de onderkant van de blush aria vibrance De blush aria vibrance ligt open, de 2 aaa batterijen staan er naast.

Zo enthousiast als ik was over het toffe oranje kleurtje, zo teleurgesteld was ik toen ik er achter kwam dat deze Aria Vibrance op batterijen werkt. Twee AAA-batterijen ook echt. Ik heb dan altijd het idee dat de vibraties ook niet zo goed zullen zijn. Ik weet dat dat eigenlijk een vooroordeel is, want het klopt lang niet altijd, maar toch is dat mijn eerste gedachte.

Als je een betaalbare oplaadbare vibrator zoekt, kijk dan eens naar de Blush Noje G-Slim!

Verder vind ik deze Aria vibrator er heel leuk uit zien. Hij heeft een soort swirl, wat voor ribbels zorgt. De onderkant van de vibrator is van zilverkleurig plastic, met een petrolkleurig siliconen randje waar het knopje ook zit. Ziet er echt cute uit. Alleen vind ik het randje waar het oranje siliconen over gaat in het zilveren plastic er een beetje apart uitzien, niet zo mooi afgewerkt. Maar hee, dit is ook geen dure sextoy.

De test

De blush aria vibrance naast een lipstick. Je ziet dat de vibrator groter is. Ik heb de blush aria vibrance in mijn hand. Hij steekt aan beide kanten van mijn vuist iets uit.

Hoewel ik de look van deze vibrator heel tof vond, waren mijn verwachtingen niet zo hoog. En dat zorgde er dus weer voor dat ik aangenaam verrast werd door de Blush Aria Vibrance! Want de vibraties zijn dus echt veel beter dan ik had verwacht. Zo blijkt maar weer dat vooroordelen echt niet per se waar hoeven te zijn.

De vibraties van de Vibrance zijn gewoon echt wel fijn. Ze zijn redelijk diep en ook best wel krachtig. Ik vond het fijn dat er vier steady standjes zijn, want dat zijn toch de standjes die ik het meest gebruik. Dan zijn er nog zes patronen, wat ruim voldoende is voor de patronenliefhebbers lijkt me.

Ik moet zeggen dat ik een aantal van de patronen ook best wel lekker vond. Vooral omdat de vibraties best diep zijn, dat helpt echt.

De voordelen van een staafvibrator

Close up van het knopje Close-up van de gedraaide ribbels

De Blush Aria Vibrance is een staafvibrator. Tegenwoordig heb je zoveel soorten seksspeeltjes en de één kan nog meer trucjes dan de ander. Een staafvibrator lijkt dan misschien wat gewoontjes. Maar basic is zo gek nog niet, denk ik. Plus dat dit seksspeeltje ongeveer 30 euro kost. Tegenwoordig is dat wel een zeldzaamheid, een seksspeeltje onder de 50 euro.

Maar behalve de prijs, is een staafvibrator ook leuk omdat je ‘m op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan hem uitwendig gebruiken en je clitoris (of welk deel van je lichaam je maar fijn vindt) stimuleren. Maar je kan hem ook inwendig (alleen vaginaal, voor anaal is deze vorm vibrator niet geschikt) gebruiken. Ik vind dat altijd prettig, als je meerdere dingen kan doen met één speeltje.

Clitorale en inwendige stimulatie

De blush aria vibrance ligt op de zijkant van de verpakking, waar je met gekleurde letters de naam aria ziet staan. Je ziet de onderkant van de blush aria vibrance. Op het zilver zie je 'blush' staan.

De Vibrance voldeed voor mij zeker om mijn clitoris te stimuleren. De motor zit bovenin de vibrator, dus de vibraties zijn in de top van de vibrator juist het beste. De vibraties waren voor mij zeker krachtig en diep genoeg om mee klaar te komen.

Voor inwendig gebruik vind ik deze vibrator van Blush ook erg lekker. Ik dacht eerst dat ik niet zoveel merkte van de ribbels. Dat komt omdat deze ribbels gedraaid zijn, dat voelt heel anders dan wanneer je normale rechte ribbels hebt. Wat deze swirl voor effect geeft, is dat je wat meer wrijving voelt bij het inbrengen en heen en weer bewegen van de vibrator. Wanneer een vibrator of dildo helemaal glad is, voelt dat echt heel anders. Persoonlijk vind ik dat maar weinig stimulerend, maar er zijn ook mensen die dat juist fijn vinden. Maar deze Blush vibrator geeft dus een meer stimulerend gevoel bij het inbrengen en bewegen. Ik hou daar van.

Conclusie

De Blush Aria Vibrance heeft me echt verrast. Deze vibrator is best goedkoop en werkt op batterijen. Maar de vibraties zijn redelijk diep en krachtig. De vibrator is ook niet poreus of giftig, want hij is gemaakt van siliconen en dus helemaal bodysafe. Je kan er je clitoris en je vagina mee stimuleren, wat allebei heel goed werkt.
Wanneer je op zoek bent naar een fijne basic vibrator voor niet teveel geld, is de Blush Aria Vibrance zeker een aanrader.

Je kan de Blus Aria Vibrance hier bestellen bij Willie voor 31,50

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.