Blush Aria Vibra Wand

01-04-2019

Seksspeeltjes review door Tess: Blush Aria Vibra Wand

Ik ben ondertussen best wel fan van het merk Blush. Ik vond het al een tof merk, met veel goede toys, maar ze worden steeds beter. Ik hou daarvan. Merken die zichzelf en hun producten steeds proberen te verbeteren. Van Stephanie van Willie kreeg ik de Blush Aria Vibra Wand om te testen.

Klein maar kut?

Blush aria vibra wand Blush aria vibra wand

Lang dacht ik dat mini vibrators nooit zo krachtig waren. Vroeger was dat ook zo. Maar na het testen van mini vibrators zoals de Screaming O Positive Vibe, de We-Vibe Tango en de NU Sensuelle Point weet ik wel beter. Kleine vibrators kunnen enorm krachtig zijn en ook diepe vibraties produceren. Maar toen ik de Aria Vibra Wand zag, dacht ik toch niet dat dit veel zou kunnen zijn. De Vibra Wand ziet er uit als een inieminie wand vibrator. Met leuke kleurtjes, zo ontzettend schattig. Zo schattig, dat ik daardoor dacht dat deze toy het vooral van z’n looks zou moeten hebben.

Batterijen

Blush aria vibra wand Blush aria vibra wand

De verpakking van de Aria Vibra Wand is ook schattig. Met leuke gekleurde letters en een schattig klein formaat. Maar toen ik op de verpakking zag staan dat er 2 AAA batterijen in dit seksspeeltje moesten, wist ik eigenlijk wel zeker dat het niks zou worden. Seksspeeltjes die op 2 AAA batterijen werken vibreren altijd vrij zachtjes. En zeker niet diep. Dus mijn zin om deze schattige sextoy te testen, verdween op dit punt wel als sneeuw voor de zon.

De Specs van de Aria Vibra Wand

Blush aria vibra wand Blush aria vibra wand

De Aria Vibra Wand werkt dus op batterijen, is gemaakt van bodysafe siliconen en is waterproof. Hij heeft tien standjes, waarvan vijf steady en vijf patronen. Vijf steady standjes, dat is dan wel weer iets waar je me blij mee maakt. Meestal krijg je er maar drie. Ik ga altijd toch voor de steady standjes, dus hoe meer, hoe beter. Onderop de mini wand vind je één knopje waarmee je door de standjes kan klikken. Dat knopje geeft trouwens wel enorm veel licht. Als je in een donkere kamer ligt, dan is het niet meer donker wanneer je de Aria Vibra Wand aanzet. Je kan ‘m ook als (trillende) zaklamp gebruiken.

De test van de Aria Vibra Wand

Blush aria vibra wand Blush aria vibra wand

Ik pakte mijn favoriete waterbasis glijmiddel erbij (geen siliconenbasis glijmiddel gebruiken bij siliconen toys) en stelde me in op zachte, buzzy vibraties. Maar jeetje, wat zat ik er naast. Standje één verraste me al. In positieve zin hè. Standje één was al zoveel meer dan ik van dit kleine, schattige vibratortje verwacht had. En dan waren er nog vier steady standjes. Ik moest even bijkomen van hoe erg ik me vergist had. Maar daarna kon ik dan volop genieten van deze Aria Vibra Wand.

Diepe, krachtige vibraties

Blush aria vibra wand Blush aria vibra wand

Achterop de verpakking staat ‘deep rumbly vibrations’, maar nou ja, dat staat op zoveel verpakkingen. Soms is het waar, maar vaker niet. Maar Blush heeft niet gelogen. Deze vibraties zijn krachtig en diep. Zeker in de lagere standjes zijn ze echt goed diep. Ik ben na meerdere keren testen nog steeds verbaasd over dat zo’n klein, schattig dingetje, wat er eigenlijk meer uitziet als een speelgoedje en werkt op 2 AAA batterijen, me zo goed kan laten klaarkomen.

Blush heeft het gedaan

Blush aria vibra wand Blush aria vibra wand

Ik moet mijn mening over speeltjes op batterijen bijstellen. Ik dacht dat batterijen, en dan zeker AAA batterijen, gewoon niet genoeg kracht konden leveren om goede vibraties te produceren. Maar het ligt helemaal niet aan de batterijen blijkbaar. Hoe Blush het gedaan heeft, ik weet het niet. Waarom Blush dit wel kan en andere vibratormerken niet, ik weet het ook niet. Maar Blush heeft het gedaan. En ik ben er blij mee.

Conclusie

Deze Aria Vibra Wand is gewoon echt een goede mini wand vibrator. De vibraties zijn echt precies goed. Hij ziet er leuk uit, het materiaal is goed, hij werkt makkelijk en hij heeft een aantrekkelijke prijs. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen, als ik echt wat moet noemen, is dat het knopje net even wat te traag reageert. Als je er op drukt, duurt het heel eventjes voor hij door gaat naar het volgende standje. Maar dat is echt maar een heel klein puntje. Ik vind dit echt een super leuk seksspeeltje en als je op zoek bent naar iets kleins en krachtigs, kan ik je deze Aria Vibra Wand zeker aanraden.

Je kan de Blush Aria Vibra Wand hier bestellen bij Willie in verschillende kleuren voor 34,90.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.