Blush Aria Mi Vibe Bullet Kit

11-01-2019

Seksspeeltjes review door Tess: Blush Aria Mi Vibe Rechargeable Bullet Kit

Blush is best wel een tof merk vind ik. Ik vond het al leuk, maar ik ga het steeds leuker vinden. Nog niet zo lang gelden testte ik de Blush Noje G Slim, een super fijne G-spot vibrator. Het ziet er altijd allemaal gewoon leuk en kleurig uit, de prijzen zijn echt oké, maar het belangrijkste, ik vind het vaak ook gewoon goede toys. Van Willie kreeg ik de Blush Aria Mi Vibe Rechargeable Bullet Kit. Super lange naam voor zo’n klein speeltje. Blush heeft verschillende series en deze Mi Vibe Bullet komt dus uit de kleurige Aria serie.

De verpakking van de Aria Mi Vibe Bullet

Blush aria mi vibe bullet kit Blush aria mi vibe bullet kit
De verpakking ziet al gelijk vrolijk uit. Het Aria logo is super kleurrijk en je ziet de toy, die uit twee delen bestaat, ook gelijk al in de doos zitten. Op de achterkant vind je wat informatie over de Mi Vibe Bullet en een tekening hoe je ‘m kan gebruiken. Duidelijke uitleg die gelijk de verschillende mogelijkheden van de toy aangeeft. Dat vind ik dus echt fijn en handig. Natuurlijk kan je een sekstoy zo gebruiken als je wil, maar wat tips in hoe de makers het bedacht hebben zijn natuurlijk altijd handig.

Eerste indruk van de Aria Mi Vibe Bullet

Blush aria mi vibe bullet kit Blush aria mi vibe bullet kit

De bullet ziet er vrij standaard uit. Ik denk dat alle bullets zo’n beetje deze afmetingen hebben en roze is ook wel een standaard kleur voor een seksspeeltje. De bullet heeft onderop één knopje, hij is oplaadbaar en gemaakt van ABS plastic. Naast de bullet heb je nog een sleeve, waar de bullet in kan. De sleeve is van paars siliconen en heeft een handige vorm. Je kan je vingers tussen het hartje en de sleeve schuiven, zodat je de bullet makkelijk kan bewegen. Ook heeft de sleeve een smallere top voor pinpoint stimulatie, maar ook een breder gedeelte voor mensen die juist van wat meer gespreide stimulatie houden. Her en der zitten ook nog ribbels, maar ribbels vind ik zelf nooit echt wat toevoegen. Behalve schoonmaakellende dan. De Aria Mi Vibe Bullet is helemaal bodysafe en waterproof.

Bullet vibrators

Blush aria mi vibe bullet kit Blush aria mi vibe bullet kit

Bij veel seksspeeltjes heb ik tegenwoordig van tevoren al een idee of het wat gaat zijn of niet. Maar bij zo’n bullet vibrator is het altijd afwachten. Er zit gewoon zoveel verschil tussen verschillende bulletvibrators. Veel bullets werken op knoopcelbatterijen. Als dat zo is, weet je eigenlijk al gelijk dat de vibraties niet krachtig gaat zijn. Ook bullets die op 1 AA(A) batterij werken zijn over het algemeen niet zo krachtig. Maar oplaadbare bullets hebben wel potentie. Maar alsnog kan het tegenvallen. Laatst testte ik bijvoorbeeld de Cosmopolitan bullet, die er super shiny uitzag en door de merknaam toch wel een bepaalde verwachting wekte, maar die viel me best wel tegen. Dus ik was heel benieuwd hoe deze Blush Aria Mi Vibe bullet het zou doen

De test

Blush aria mi vibe bullet kit Blush aria mi vibe bullet kit

Nadat ik de Aria Mi Vibe Bullet had opgeladen met het magneet USB laadkabeltje, was het dan tijd om ‘m te gaan proberen. Ik besloot de bullet eerst los te gebruiken, zonder de sleeve. Gelijk toen ik ‘m aanzette, was ik onder de indruk van de kracht van de vibraties. Ik dacht dat dit misschien het hardste standje zou zijn, want tegenwoordig beginnen steeds meer vibrators op het hardste standje, maar nee! Halleluja, thank you Blush! Dit was gewoon het zachtste standje. Met lekkere diepe vibraties, whoohoo! Toen ik daarna ontdekte dat er maar liefst vijf steady standjes waren, was ik gewoon echt gelukkig. Vijf heerlijke steady standjes met krachtige en diepe vibraties. Meer wil ik gewoon niet van een bullet vibrator. Oh ja, er waren ook nog vijf patronen, maar ik had goed zonder gekund. Mijn clitoris werd hier gewoon echt blij van, dit zijn de vibraties die ik altijd wil. En dat uit zo’n klein vibratortje.

Doordrukken

Blush aria mi vibe bullet kit Blush aria mi vibe bullet kit

Tijd om ook de sleeve uit te testen. Het is even gedoe om de Aria Mi Vibe bullet goed in de sleeve te krijgen, want het zit echt strak. Misschien dat een beetje glijmiddel zou kunnen helpen, maar ik had het idee dat dat dan overal zou gaan zitten en het lastiger zou worden, dus ik deed het zonder. Even hard door duwen tot ‘ie er helemaal in zit. Maar juist omdat ‘ie zo strak zit, worden de vibraties dus super goed doorgegeven. Het is de bedoeling dat je je vingers onder het hartje plaatst, zodat je ‘m tussen je vingers vast hebt. Ik vond dat zelf helemaal geen makkelijke greep om te masturberen. Misschien omdat ik het niet gewend ben, of misschien omdat het gewoon niet handig is. Ik weet het niet. Maar afgezien van het feit dat dat er leuk uit ziet, vond ik dat niet prettig. Ik vond het fijner om ‘m gewoon vast te houden.

De pro’s van de sleeve

Blush aria mi vibe bullet kit Blush aria mi vibe bullet kit

Ik hou erg van pinpoint stimulatie, dus ik werd wel blij van het puntje van de sleeve. Die is net even wat puntiger dan de top van de bullet, dus nog lekkerder. De vibraties die je in je vinger voelt, zijn ook minder goed voelbaar met de sleeve. En ik vond de Mi Vibe bullet ook gewoon makkelijker vast te houden met sleeve.

Conclusie

Blush aria mi vibe bullet kit Blush aria mi vibe bullet kit

De Aria Mi Vibe Bullet heeft me eigenlijk wel echt verrast. Deze bullet geeft echt krachtigere en diepere vibraties dan ik had verwacht. De sleeve voegt ook echt wat toe, al is het misschien niet helemaal zoals hij bedoeld was. Enige nadeel vind ik die stomme ribbels. Misschien ligt het aan mij, maar ik voel niks van die ribbels en met schoonmaken is het gewoon echt irritant. Maar yay voor deze Aria Mi Vibe Bullet en yay voor Blush dat ze weer zo’n leuke en goede toy gemaakt hebben!

Je kan de Blush Aria Mi Vibe Rechargeable Bullet Kit hier bestellen bij Willie voor 44,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. VeDo Yumi Finger Vibe | Tess Tesst - […] lijkt een beetje op vleugeltjes. Het doet me echt aan een schattig beestje denken. Dat had een andere vinger…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.