Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug

04-03-2024

Anale toys, het blijft voor mij toch een soort haat-liefdes-ding. Hoe vaak ik ook tot de conclusie kom dat ik het wél leuk en lekker vind, toch is die drempel elke keer wel hoog. Maar toch was ik heel benieuwd naar deze Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug. Hij ziet er heel mooi uit, maar hij heeft ook roterende kraaltjes, hij trilt én hij roteert. Genoeg om te proberen dus! Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja, de afstandsbediening ook
Standjes: 5 steady, 5 patronen
Waterproof: ja (de afstandsbediening niet)
Verkoopprijs: 89,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Hij is heel veelzijdig!

De looks van de Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug

Anaal, het blijft een dingetje. Zelfs na het testen van de Fun Factory Bootie Fem, wat toch wel mijn favoriete buttplug is. Maar de Bootie Fem is een heel schattig, klein plugje. Deze Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug is wel heel mooi, maar niet schattig. En ook niet klein. Al is hij ook niet supergroot. Maar ik vond ‘m toch wel echt indrukwekkend, hoor.

Ik viel eigenlijk eerst op het mooie kleurtje van de Matrix Bionic Plug. Want deze kleur verandert steeds een beetje, net hoe het licht er op valt. Soms lijkt hij gewoon bruin, maar hij kan ook rood of zelfs geel of groen lijken. Ik vind dat zo tof! En verder kan ‘ie van alles. Onderaan, net boven de brede basis, heeft hij ronddraaiende kraaltjes. Dan is hij ook nog buigbaar, roteert hij én vibreert hij. Dat is best wel veel. En eerlijk gezegd vind ik de vorm er ook echt perfect uitzien voor G-spot stimulatie, dus daar was ik ook heel benieuwd naar.

Siliconen is niet poreus, je kan het dus hygiënisch schoonmaken. Er blijft niks achter in de toy als je ‘m goed schoongemaakt hebt met water en zeep. Toch vind ik het zelf niet zo’n prettig idee om één sextoy zowel vaginaal als anaal te gebruiken. Ik vind het dan een fijner idee om er een condoom omheen te doen. In tegenstelling tot een sextoy gemaakt van een onveilig materiaal waarbij een condoom lang niet altijd bescherming biedt, kan dit bij een sextoy gemaakt van siliconen wel heel goed. Ik ben supergevoelig voor blaasontsteking, dus ‘better safe than sorry’ denk ik dan maar.

De Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug als G-spot toy

Bij bewegende toys vind ik het altijd aan te raden om glijmiddel te gebruiken. Bij anale speeltjes sowieso, want de anus maakt zelf geen vocht aan. Siliconen toys glijden van zichzelf ook niet zo goed, dus glijmiddel is dan heel fijn. Bij een toy van siliconen kies je het beste voor een waterbasisglijmiddel, dat tast je toy niet aan. Ik gebruik alleen glijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat ik geen last krijg van irritaties bij mijn vagina. Ik kies graag voor Pjur Woman Nude.

Omdat anaal voor mij toch altijd nog die drempel heeft, begon ik met het testen van de Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug als G-spot vibrator. G-spot stimulatie vind ik altijd fijn en lekker, niks engs aan! Je kan de plug verbuigen, dus je kan ‘m wat meer of minder laten buigen, zodat ‘ie een grotere of kleinere uitslag heeft bij het roteren. Ik probeerde ‘m eerst even gewoon recht, omdat de top al die fijne G-spot kromming heeft. Zelfs zonder dat ik ‘m aanzette, vond ik de Matrix Bionic Plug al heel fijn voor mijn G-spot. Deze vorm werkt gewoon goed voor mij. Mijn G-spot is niet de moeilijkste, zeker niet, maar ik denk dat voor veel mensen deze vorm wel fijn zal zijn.

Als je de Matrix Bionic Plug aanzet, gaat alles tegelijk aan. Je kan ‘m bedienen met het knopje onderop de plug, of met de afstandsbediening, die eigenlijk gelijk koppelt als je die aanzet (en de toy ook aanstaat). Met de afstandsbediening kan je de vibratie los bedienen van de rotatie en kraaltjes (die twee gaan altijd samen). Met het knopje op de toy zelf kan je de functies alleen allemaal tegelijk bedienen.

Het roteren vond ik niet heel indrukwekkend voelen. Ik voel wat beweging, maar het is niet heel intens. De kraaltjes kriebelen een beetje bij mijn vulvalippen. Ook wel lekker, maar niet superindrukwekkend. De vibratie doet het dan wel weer heel goed!

Ik was eigenlijk niet van plan om deze plug ook te testen als vibrator voor mijn clitoris, maar toen ‘ie daar langs streek toen ik ‘m uit mijn vagina haalde, voelde ik gelijk hoe goed dat was. De combinatie van de vibratie en de beweging over mijn clitoris is écht heel lekker! Dit vind ik echt een hele goede extra functie, echt een aanrader om mee te experimenteren.

De Matrix Bionic Plug anaal

Maar na dit alles was het toch tijd om te testen waar ‘ie voor bedoeld is. Als anaalvibrator. Of plug dan, volgens de naam. Maar zelf zie ik hier meer een anaalvibrator in dan een buttplug. Veilige sextoys voor anaal gebruik hebben altijd een brede basis onderaan, zodat de toy niet bij jou naar binnen kan schieten. Want als een toy eenmaal naar binnen verdwijnt anaal, is het niet per se makkelijk om ‘m daar weer uit te krijgen. In het ergste geval beland je op de SEH en je kan zelfs darmschade oplopen hierdoor. In de vagina kan dit nooit gebeuren, want dat is een gesloten omgeving, maar de darmen zijn nu eenmaal lang en kronkelig.

Deze Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug is dus in elk geval heel veilig voor anaal gebruik, met die grote ronde basis, maar echt heel comfortabel om te dragen is dat natuurlijk niet. Dus daarom zie ik dit meer als een anaalvibrator dan als een buttplug.

Met een ruime hoeveelheid glijmiddel ging ik dan aan de slag. Het voelde even gek dat de top een beetje gebogen is, daarvoor voelde het inbrengen wat anders dan ik gewend ben van andere toys. Maar het valt heel erg mee hoe dik deze Matrix Bionic Plug is, dus uiteindelijk viel het wel mee. Wat ik wel lastig vond, is dat je ‘m natuurlijk helemaal in moet brengen, want anders hebben die draaiende kraaltjes geen nut. En hoewel hij niet zo lang lijkt, is hij wel een stuk langer dan bijvoorbeeld zo’n Bootie Fem. Ik vond dat best wel lastig. Ook is het onderste punt niet veel smaller dan het stukje daarboven, dus hij bleef niet automatisch ook zo diep zitten. Ik moest zelf de onderkant vast blijven houden, om te zorgen dat ‘ie goed op z’n plaats bleef zitten. Omdat dit voor mij toch meer een vibrator dan een plug is, vind ik dat niet zo erg. Dit is niet een toy die ik zou inbrengen en er dan mee rond zou gaan lopen. Als dat wel jouw plan was, dan is dit misschien toch niet de toy die je zoekt.

Ik vond het best een beetje spannend om ‘m aan te zetten, want ik had geen idee hoe al die functies zouden voelen. Maar uiteindelijk bleek het best wel leuk. De draaiende kraaltjes geven een heel grappig, best wel lekker gevoel bij mijn anus. Het voelt echt liever dan ik had gedacht. Als zachte kusjes of likjes. Het roteren vond ik ook anaal niet zo heel indrukwekkend. Als ik de plug wat meer verbuig, dan merk ik dat de motor toch niet sterk genoeg is en hij niet meer zo soepel kan roteren. De vibraties voelden ook hier wél weer heel goed.

Conclusie

Het testen van deze Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug vond ik even een ding, maar uiteindelijk was het echt wel leuk. Ik vind het vooral leuk dat ‘ie heel veelzijdig is, en dat ik ‘m kan gebruiken voor mijn clitoris, G-spot én anus. De onderkant is een beetje groot en lomp, waardoor hij niet echt geschikt is om mee rond te lopen. Maar de kraaltjes vind ik een leuk gevoel geven, de rotatie ben ik wat minder van onder de indruk, en de vibratie doet het wel weer heel fijn en goed. Je kan er van alles mee, en hij ziet er ook nog eens tof uit.

Je kan de Blush Anal Adventures Matrix Bionic Plug hier bestellen bij Willie voor 89,95 euro

 

 

 

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.