BlowYo by Lovehoney | Masturbator Review

16-10-2019

Een hele tijd terug (nee echt een hele tijd terug) kreeg ik de Lovehoney BlowYo van, je raad het al, Lovehoney in ruil voor een eerlijke review.

Voor als je er geen zin in hebt

Het leven van een seksspeeltjes tester gaat niet over rozen, hoewel ik natuurlijk niet echt veel te klagen heb zijn er gewoon van die momenten dat je het even niet kan of wil, kijk bijvoorbeeld naar onze nieuwe vlog over Erofame 2019.

Toen ik de Lovehoney BlowYo ontving had ik net een reeks van heel erg jammere masturbators getest, en wilde ik niet meteen WEER een hele nare review moeten schrijven over een masturbator die het waarschijnlijk toch weer net niet deed, en dus belande de Lovehoney BlowYo in de kast, niet op de stapel met toys die ik nog moet testen die in een mand naast mijn bed staan. Maar fysiek, in de kast.

En dus duurde het even voordat ik deze Lovehoney BlowYo weer pakte om te gaan reviewen. Gelukkig zag ik hem tijdens Erofame 2019 weer in de schappen van Lovehoney staan en dacht ik dat het wel eens tijd was om deze masturbator die, er ergens heel erg in de verte, op een YoYo lijkt te testen.

Lovehoney BlowYo

De Lovehoney BlowYo is dus een masturbator (ja echt!), en hij komt in vier varianten. Dit zijn in random volgorde:

  • De BlowYo Intense Ticklers
  • De BlowYo Extreme Wave
  • De Blowyo Ultimate Bubble
  • De Blowyo Sensation Swirl

Alle 4 de BlowYo’s zijn gemaakt van TPE en verschillen in “textuur” en vorm van het stimuleren gedeelte. Ik kreeg de BlowYo Sensation Swirl opgestuurd.

Het idee van de BlowYo is niet alleen dat je ermee kan masturberen, maar dat je partner het ook zou kunnen gebruiken als “hulpmiddel” bij het pijpen, om zo je blowjob “beter” te maken.

Blowyo by lovehoney | masturbator review

Lovehoney BlowYo Sensation Swirl in de doos

Nou ja van een doos is niet echt te spreken, je krijgt de BlowYo namelijk opgestuurd in een een plastic rond doosje (hele dikke hockey puck) met daarom een kartonnen wrapper.

De wrapper is blauw en voorzien van het BlowYo logo waarin het “kekke” is dat de O in het woord zijn vervangen door plaatjes van de BlowYo zelf (echt enorm hip…not).

De ronde plastic doos bevat de BlowYo en is ook meteen het opberg- en “droog-” doosje waar je hem kan opbergen. De doos is voorzien van een gaatje met als doel (denk ik althans) dat je BlowYo goed kan drogen. Of dat werkt, dat durf ik persoonlijk te betwijfelen, maar ach het is beter dan niets.

Sowieso is het een duurzame manier van het opslaan van deze masturbator, en daar denken nog steeds maar weinig producenten over na. Zeker als het gaat om TPE masturbators die nogal stof en haar gevoelig zijn, of beter gezegd, een soort van vreemde stof magneten.

En verder zit er dus niets bij, geen glijmiddel sachet, helemaal niets.

Lovehoney BlowYo testen

Naar aanleiding van mijn korte intro snap je denk ik wel dat ik vrij sceptisch begon met testen.

Ik hou niet zo van gimmicky masturbators, van die dingen die op iets anders moeten lijken omdat het lollig of “geil” zou zijn.

De BlowYo, is dus een vrij dikke TPE-ring, voorzien van metalen of plastic binnenwerk zodat je iets hebt waar je je hand omheen kan wrappen en natuurlijk om hem op een YoYo te laten lijken (maar dat kost mij echt even iets te veel fantasie om dit seksspeeltje als YoYo te zien).

De ring kan dus je hele penis stimuleren van je eikel tot aan de basis bij je ballen, en dat terwijl je eikel en alles daaromheen, afhankelijk van de lengte van je penis, nog best “bereikbaar” is.

Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik de BlowYo niet heb getest als hulpmiddel bij het pijpen, ik heb niet echt het gevoel dat de mensen die mij eventueel pijpen daar hulp bij nodig hebben. En zelfs als dat wel zo zou zijn, maakt de BlowYo het denk ik niet veel beter, aangezien er gewoon een stuk minder te pijpen piemel over blijft. Enfin, I skipped this part, en dat is prima.

Masturberen heb ik natuurlijk dan weer wel gedaan.

Ik ben eerlijk gezegd geen fan van masturbators die niet je hele penis omsluiten, om de een of andere reden vind ik het fijn dat mijn hele penis in zijn geheel stimulatie ondergaat en niet maar een stukje.

Ik begrijp natuurlijk dat het concept van een masturbatiering heel leuk is bij partnerplay, maar ik vraag mij af hoeveel mensen nu een concept als de BlowYo daadwerkelijk gaan gebruiken tijdens het pijpen. Mocht jij toevallig iemand zijn die dat doet, dan hoor ik graag van jou wat voor jou de toegevoegde waarde is, omdat ik daar oprecht meer over wil leren. Dus drop het dan even in de comments hier onder.

Maar goed, testen dus.

Het gebruik van de BlowYo is uitermate simpel, je doet wat glijmiddel op je pik, en je schuift de BlowYo er overheen. Het maakt niet uit welke kant boven of onder zit, het is allemaal hetzelfde, en daar trek je jezelf af met dit seksspeeltje.

En de sensatie is, of was, nou ja, bijzonder middelmatig. Geen geniale stimulatie, maar ook weer niet zo “meh” dat ik daar een tirade over zou willen houden.

Het is wel lekker, als je nog een voorhuid hebt, dan is het wel zaak om je voorhuid naar beneden te houden, anders dan werkt de BlowYo verre van optimaal.

Maar een super masturbator is deze Lovehoney BlowYo zeer zeker niet.

Het enige handige aan dit ring concept is dat je makkelijker wat glijmiddel kan toevoegen, en dat is dan wel een klein beetje een bonus.

Maar zoals gezegd, ik vond het zo middelmatig dat ik er voor de vorm wat bijgedaan heb, gewoon om te kijken of het ook echt handig is, en nou ja, dat is het wel.

Blowyo op zijn opbergdoosje

Schoonmaak

Ik denk dat de beste eigenschap (buiten het glijmiddel aanbrengen) echt wel het schoonmaken is, doordat het een open ring is kan je met toycleaner en een hoop warm water echt wel alle hoeken en gaten van deze sorta-kinda YoYo goed schoonmaken. Maar desondanks is TPE poreus, dus hoe goed alles “schoon” wordt is natuurlijk een heel andere vraag.

Evengoed geeft het je in ieder geval het gevoel dat het mooi schoon gaat worden.

Los poeder en glijmiddel

Ik moet nog iets extra vermelden namelijk dat er voor de BlowYo los glijmiddel te krijgen is en “restore” powder.

In het glijmiddel zit onder andere glycerine, wat niet heel erg is voor een penis, maar het is niet bodysafe. Ik zou het dus persoonlijk niet gebruiken, ik heb het ook niet opgestuurd gekregen, dus testen ging ik het sowieso niet.

Dat laatste geld ook voor het BlowYo Restore powder, het poeder, dat eigenlijk heel erg fijne maïzena is, kan je gebruiken om je TPE seksspeeltje weer “op te frissen”. Basically bepoeder je het en ziet het er beter uit, of het echt iets hersteld, dat durf ik wel te betwijfelen. Het onttrekt in ieder geval wel al het vocht uit de BlowYo en dus is er misschien (heel misschien) minder kans op het ontstaan van schimmel.

Conclusie

Ik vond mijn ervaring met de Lovehoney BlowYo Sensation Swirl niet buitengewoon onprettig, maar ook niet echt een ervaring waardoor ik je kan zeggen, goh hey, koop dit, je moet dit hebben.

Nee, al met al is dit een middelmatige masturbator, dat het vooral moet hebben van het “hey kijk een YoYo” grapje. Maar dat grapje werkt niet, dus mocht je een “net alsof” apparaat willen bezitten, koop dan liever een Fleshlight of een spaceage Tenga apparaat, dan heb je tenminste echt een goede masturbator.

Evengoed hoef je het voor de prijs niet te laten. Want zo duur is deze BlowYo niet.

 

Je koopt de BlowYo bij Lovehoney voor slechts € 29.95

Mocht je liever vanaf Nederlands bodem bestellen dan kan dat bij bol.com voor varierende prijzen

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.