Black Swan Gag Ball Blue Ice

05-01-2024

Jaren geleden schreef ik over de Black Swan boeien. Dit zijn nog steeds mijn favoriete boeien. Ze zitten echt supercomfortabel en ik vind de kleurencombinatie ook echt tof. Nu heeft Black Swan nog meer items, niet alleen boeien. Ik kreeg deze keer de Black Swan Gag Ball Blue Ice, van Black Swan zelf. Lekker matchend bij mijn boeien!

Specs

Materiaal: echt leer, kunstleer en siliconen
Standjes: verstelbaar met een riempje
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 79,90 euro, hier te koop bij Black Swan
Is ’t wat? Mmmpff mmm! (Ja, fijn!)

Gag-problemen

Ik vind het heel leuk om een gag te gebruiken in een bdsm-spel. Ik hou heel erg van gags, maar ik vind gags ook vaak heel lastig. Soms moet ik heel snel kokhalzen van een gag, als die net te diep in mijn mond zit bijvoorbeeld. Of ik krijg al na een paar minuten kramp in mijn kaken. Ik vind het leuk om te spelen met pijn, maar pijn in m’n kaken doet ‘t niet voor mij. Dan heb ik ook regelmatig dat mijn neus dicht zit en dan gaat het ademen met een ballgag in toch wat lastiger.

Gag-oplossingen

Maar toen zag ik de Black Swan Gag Ball Blue Ice. Voor de bal kan je kiezen uit twee maten: 40 mm of 45 mm. Dat vind ik echt heel erg fijn, want 40 mm is voor mij een maat die nog wel te doen is. Het is met deze maat niet dat ik ‘m uren lang in zou kunnen houden, maar zeker wel langer dan een paar minuten. Best wel lang genoeg om leuk mee te kunnen spelen.

Ook kan je kiezen of je een normale bal wil, of een een met sleufjes, de air versie. Door die sleufjes kan je gewoon door de bal heen ademen. Perfect als je niet zo makkelijk door je neus ademt of gewoon snel een benauwd gevoel krijgt.

Wat ik óók heel tof vind, is dat de bal los is van de bandjes. Je moet ze zelf aan elkaar klikken. Je kan dus ook een bal met en zonder luchtgaatjes nemen en misschien ook nog wel een ring gag. Met maar één setje bandjes. Hoe handig is dat?

Wat mij betreft had het bandje wel iets langer gemogen. Hij kan wel héél klein afgesteld worden, zo klein dat ik me afvraag of een volwassen persoon zo’n klein hoofd kan hebben, maar niet zo heel groot. Ik draag ‘m op het drie-na-laatste gaatje.

De Black Swan Gag Ball Blue Ice in de praktijk

Het klonk allemaal perfect, maar ik was natuurlijk wel benieuwd hoe het allemaal zou werken in de praktijk. De bal aan de bandjes klikken gaat supermakkelijk en soepel. Dat kan eigenlijk niet mis gaan. Je klikt het aan elkaar en het zit gelijk. Om weer los te klikken, druk je het knopje in en dan trekken. Dat is alles. Wat hier ook superhandig aan is, kwam ik tijdens het spelen achter, dat je op deze manier hier makkelijk ook een gag kan indoen bij iemand die (vast) ligt. Als je (achter)hoofd op een bed of kussen rust, is het best lastig om daar achter het hoofd een riempje vast te maken. Als je het riempje gewoon alvast dicht maakt, hoef je het alleen achter het hoofd door te halen, en dan klik je ‘m aan de voorkant dicht naast de bal. Werkte perfect!

De gag zit ook redelijk comfortabel, voor zover je van comfortabel kan spreken met een bal in je mond. Eigenlijk spreek je dan helemaal niet, in elk geval niet meer dan ‘mmmpfff mmm’. Maar anyway, ik kan deze gag goed hebben voor enige tijd, zonder kramp in mijn kaken. En volgens mij is iedereen deze periode verkouden, ik ook, en zelfs met dichte neus kreeg ik het niet (extra) benauwd, want het ademen door de Black Swan Gag Ball Blue Ice Air gaat echt heel makkelijk.

Black Swan Gag Ring

Nu kreeg ik niet alleen de ball gag, maar ook de ring gag. En hoewel de binnen diameter van die ring ook 40 mm is, krijg ik die niet in mijn mond. Een ring gag draag je achter je tanden. Je kantelt ‘m, dan breng je ‘m in in je mond en dan achter je tanden zet je ‘m weer rechtop. Klinkt simpel, maar blijkbaar kan ik mijn mond net niet ver genoeg open krijgen om ‘m te laten passen. De ring voelt wel heel fijn aan. Hij is heel stevig, maar heeft een buitenste laag van siliconen, waardoor hij toch wat zachtheid heeft. Ik vind het wel jammer dat de ring niet in twee maten te krijgen is, want zo’n ring gag is wel echt een heel leuk speeltje ook!

Conclusie

Ik ben fan van de Black Swan Gag Ball Blue Ice. Ik vind het tof dat je een hele set kan maken in dezelfde kleuren. Maar vooral vind ik het heel tof dat deze gag gewoon heel goed werkt. Hij is makkelijk om te doen, zowel met het riempje als met het kliksysteem. De bal is niet te groot. En je kan Γ©cht heel makkelijk door de luchtgaatjes van de bal ademen.

Je kan de Black Swan Gag Ball Blue Ice hier bestellen bij Black Swan voor 79,95 euro

De Black Swan Gag Ring set vind je hier bij Black Swan, ook voor 79,95 of hier los zonder bandjes voor 34,95 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.