Black Swan Collar and Leash Blue Ice

02-02-2024

Begin van dit jaar schreef ik over de Black Swan Gag en jaren geleden schreef ik over de Black Swan polsboeien. Na al die jaren zijn dit nog steeds mijn favoriete polsboeien. Dus ik was heel benieuwd of de Black Swan Collar net zo comfortabel zou zijn. En bij zo’n collar hoort natuurlijk ook wel een leash. ik kreeg ze allebei van Black Swan zelf.

Specs

Materiaal: echt leer, waterafstotende en ademende stof, strass steentjes, metaal
Standjes: verstelbaar met een riempje
Waterproof: nee
Verkoopprijs: de collar 79,00 euro,Β hier te koop bij Black Swan, de leash 69,95 euro, hier te koop bij Black Swan
Is ’t wat? Ja, ik ben fan!

Collars in de BDSM-scene

In de BDSM-scene is een collar voor veel mensen iets speciaals. Sommige mensen zien het zelfs als een soort trouwring. Een collar geeft een dominant aan diens sub. Wat dat precies betekent, is niet voor iedereen hetzelfde. Er zijn ook mensen die een collar dragen omdat ze het gewoon mooi vinden. Of mensen die een speelcollar gebruiken, omdat het een leuke toevoeging aan een BDSM-spel kan zijn.

Voor mij is een collar iets heel speciaals. Op dit moment draag ik geen vaste collar, maar ik kijk uit naar de dag dat dat wel weer zo is. Maar ondertussen is spelen met een collar zoals deze van Black Swan wel heel tof! Ik vind leren halsbanden niet altijd even lekker zitten. En comfort is voor mij toch wel belangrijk bij iets wat ik tijdens een BDSM-spel draag. Ik vind het heel leuk om te spelen met pijn en ongemak, maar dan wel dat dat ook echt de bedoeling is. Dus niet een schurende collar, of polsboeien die eigenlijk een beetje knellen. Daarom ben ik ook zo’n fan van de Black Swan polsboeien, ze zijn echt supercomfortabel.

De look & feel van de Black Swan Collar Blue Ice

De Black Swan Collar Blue Ice heeft dezelfde kleuren als de polsboeien die ik al had. Ze zijn ook in andere kleuren te koop. Ik vind het contract van het (gebroken) wit met het blauw echt heel tof. Als je de collar om hebt, zie je heel subtiel nog een dun randje van het blauw, dat vind ik leuk. De collar is in het midden, bij de O-ring, wat breder, en loopt dan wat smaller toe naar de uiteindes. Hij sluit met een gespje. Ik heb de collar in maat L en draag ‘m op het laatste gaatje. Ik heb de collar nu een maand of drie in gebruik en ik zie wel een heel klein beetje rek bij de stof bij het laatste gaatje, maar het ziet er allemaal nog heel goed en netjes uit. Ik vind het ook leuk dat er aan de achterkant van de collar ook nog een kleine D-ring zit. Hier kan je de leash ook aan vastmaken, of iets anders. Altijd handig om meer punten te hebben waar je iets aan vast kan maken.

De collar voelt aan de binnenkant heel lekker zacht aan. Er lijkt een klein beetje padding tussen het leer en de stof te zitten. De stof voelt ook fijn glad aan. Als ik ‘m draag, zit de Black Swan collar ook echt heel comfortabel. De stof voelt heel fijn op mijn huid en irriteert helemaal niet. Ik heb een best gevoelige huid en vind dingen om mijn nek al snel vervelend zitten, maar dat heb ik met deze collar niet. Alleen om mee te slapen vind ik hem niet zo fijn, maar dat ligt misschien ook wel een beetje aan de vorm van mijn nek.

De Black Swan Leash Blue Ice

De Black Swan Leash heeft aan één kant over de hele lengte strass-steentjes. Ik had op de productfoto wel gezien dat er een paar steentjes op zaten, maar ik had niet verwacht dat dat over de hele lengte (behalve bij het handvat) zo zou zijn. Nu ben ik zelf echt geen fan van zulke glimmende steentjes, dus voor mij is deze look niet echt mijn smaak. Ik had het fijner gevonden als je zelf kon kiezen of je met of zonder steentjes wil. Het handvat van de leash heeft aan de binnenkant dezelfde blauwe stof. Hierdoor voelt het ook echt fijn om de leash vast te houden. Het handvat is een stukje flexibeler dan de rest van de leash die redelijk stijf is, wat overigens niet storend is tijdens het gebruik. Met het haakje maak je de leash heel makkelijk vast aan de O-ring (of D-ring) van de collar en het zit dan ook stevig vast.

Conclusie

Ik gebruik deze collar en leash echt heel graag en ook heel vaak. Voor mij voelt het in een BDSM-spel heel fijn om zo’n halsband te dragen, zeker met ook de leash er nog aan. De Black Swan Collar zit echt super comfortabel en de leash is dan wel niet helemaal de look die ik mooi vind, hij past er wel heel mooi bij en doet gewoon precies wat ‘ie moet doen. Echt weer een aanrader van Black Swan deze twee!

Je kan de Black Swan Collar hier kopen voor 79 euro
Je kan de Black Swan Leash hier kopen voor 69,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.