Black Swan Designz Blue Ice boeien

02-12-2019

BDSM toy review: Black Swan Designz Blue Ice boeien

Op Instagram volgde ik Black Swan al een tijdje, want ik vond hun boeien opvallend mooi. Toen ik op eroFame in hun stand was en alle boeien in het echt zag, werd ik toch wel een beetje verliefd. Gelukkig was Black Swan zo lief mij een Blue Ice setje op te sturen. Ik kreeg de pols- en enkelboeien.

Altijd maar zwart

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

In de BDSM-scene zie je veel zwart. Als je boeien of collars bekijkt, zijn die ook meestal zwart. Ik hou van zwart, maar niet altijd. De Blue Ice boeien van Black Swan zijn aan de buitenkant van wit leer en aan de binnenkant van mooie, shiny blauwe stof. Helemaal tof dus, eindelijk eens wat anders. Ze hebben overigens ook gewoon zwarte boeien, maar ook zwart gecombineerd met andere kleuren. Alles is mooi!

Het fijne van boeien

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

Ik hou heel erg van boeien. Vooral van polsboeien. Wanneer ik een BDSM-spel ga spelen, vind ik het heel fijn om polsboeien om te hebben. Ze zijn praktisch, want je kan ze aan elkaar of aan een BDSM-meubel vastmaken. Maar het voelt vooral heel fijn. Het benadrukt mijn rol als sub voor mij. Als mijn partner aan het begin van een spel mijn boeien omdoet, is dat vaak gewoon even een heel fijn en intiem momentje.

Oncomfortabel

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

Maar hoeveel ik ook van boeien hou, ik vind ze vaak niet (helemaal) lekker zitten. Gevoerde boeien vind ik vaak te dik, waardoor ze een beetje lomp aanvoelen om mijn polsen en ook erg warm zitten. Niet-gevoerde boeien zitten vaak niet lekker, het leer kan nogal eens hard en stug aanvoelen. Dus na het spelen, wil ik de boeien meestal al snel af. Ik heb eerder ook wel boeien getest die lekker zaten, maar helemaal perfect werd het gewoon nooit.

Black Swan boeien: anders dan anders

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

De Black Swan boeien zijn anders dan de meeste boeien die je ziet. Of eigenlijk zelfs anders dan alle boeien die ik eerder gezien had. Normaal overlapt het leer bij de gespsluiting. Hier heb je dan dus twee lagen leer (of meer, wanneer de boeien gevoerd zijn) over elkaar heen zitten. Een grote irritatie voor mij altijd, want dan heb je een plek die nóg dikker is. Maar ik dacht dat het nu eenmaal zo hoorde, want zo zag ik het altijd. Tot ik de Black Swan boeien zag. Bij deze boeien overlapt het leer helemaal niet! De boeien zijn in drie maten verkrijgbaar (als je in de shop de maat selecteert, zie je er onder staan voor welke polsafmetingen ze geschikt zijn) en het hangt van je pols af hoe groot of klein de opening is.

Niet hoe het hoort

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

In de eerste instantie vond ik dat maar gek. ‘Zo hoort het niet!’ dacht ik gelijk. Ik vond het er ook een beetje gek uitzien. Alsof de boeien mij veel te klein waren. Maar toch was de maat goed voor mij en hoorde het wel echt zo, bij deze boeien. Ik besloot ze gewoon maar eens naar een kinky feestje te dragen om te ervaren hoe het zou voelen als ik ze wat langer zou dragen. Tot mijn verbazing merkte ik dat deze boeien de eerste boeien waren die ik gewoon de hele avond en nacht om wilde houden. Deze boeien zitten echt zo ontzettend comfortabel. Geen enkele irritatie!

Beter

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

Elke keer als ik ze om deed, had ik het gevoel dat ik er even aan moest wennen, die ‘gekke’ opening. Maar in de praktijk zie je die opening eigenlijk nauwelijks. De opening zit aan de binnenkant van je polsen en valt dus helemaal niet eens op. En als het wel opvalt, is dat ook niet erg. Want hoe vaker ik ze om doe, hoe minder gek het eigenlijk wordt. Nu ben ik zelfs op het punt dat ik dit eigenlijk een veel logischere manier vind. En als ik merk hoe comfortabel ze dragen, durf ik wel te zeggen dat het zelfs beter is. In elk geval voor mij.

Voordelen van Black Swan boeien

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

Ik heb het altijd snel warm. Zeker op kinky feestjes, want daar kunnen de temperaturen ook wel snel oplopen. Ik heb altijd het idee dat zo’n dikke polsboei om mijn polsen er voor zorgt dat ik het nog warmer krijg. Met deze Black Swan boeien had ik dat helemaal niet. En een ander voordeel vond ik de gesp. Vaak als ik boeien draag, draag ik ook kousen. Het is al zo vaak voorgekomen dat ik met de gesp een gaatje in mijn kousen trok. Maar met deze gespen is dat onmogelijk. Het pinnetje van de gesp valt super mooi in de gesp zelf. Er steekt niks uit en er zijn geen scherpe randjes. Perfect!

Vast is vast

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

Wat me opviel tijdens het gebruik van de Black Swan boeien, is dat ze helemaal niet makkelijk draaien. De meeste andere boeien kan ik vrij makkelijk om mijn polsen of enkels laten draaien. Als je de boeien aan elkaar vast maakt, of als je ze aan een BDSM-meubel vast maakt, dan draai ik ze altijd even, zodat de D-ring op een plek zit die in die houding dan het meest comfortabel is voor mij. Maar met deze leren boeien lukte dat niet. Ik vond dat wel een beetje een nadeel, want nu hadden mijn handen en armen soms een wat rare houding. Maar aan de andere kant had het ook wel wat. Vast is echt vast, op de manier waarop je vast gemaakt wordt.

Ronde haken

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

Meestal gebruik ik een karabijn- of musketonhaak bij boeien. Super praktisch, maar niet zo mooi. Maar bij de Black Swan boeien krijg je hele mooie ronde haken. Bij elke boei krijg je er één. Ik vind dit er echt zoveel mooier uit zien en ze werken ook super makkelijk. Je kan hiermee de boeien makkelijk ergens aan vast maken. Ook kan je er meerdere aan elkaar maken, zodat je een soort ketting hebt en iets meer ruimte creëert. Ik vind het jammer dat je deze ringen niet los kan bestellen, want ik zou er graag nog meer hebben!

Verpakking en vlekken

Black swan designz blue ice boeien Black swan designz blue ice boeien

De boeien worden in hele mooie doosjes geleverd. De doosjes zijn ook wit met blauw en hebben een uitsnede aan de binnenkant waar de boeien en ringen precies in passen. Super netjes. En natuurlijk heel tof om het zo cadeau te geven aan iemand. Ik zou nóg blijer zijn als je ook een bewaarzakje bij de boeien kreeg. Omdat ze van wit leer zijn, ben ik elke keer bang dat er een vlek op komt als ik ze in mijn tas gooi met mijn kinky outfits. Geen idee of dat reëel is, ik heb nog niet eerder iets van wit leer gehad, maar fetish stofjes zijn soms wel apart, en ik zou het echt zonde vinden als een of ander kinky jurkje een vlek op mijn mooie boeien zou maken.

De binnenkant van de boeien, het blauwe, is van gewone stof. Of nou ja, gewoon, het is shiny en lekker zacht. Deze stof is water- en vuilafstotend. Super fijn dus, hoef je je daar in elk geval niet druk te maken over vlekken.

Conclusie

Toen ik ze de eerste keer aanpaste en de opening zag, had ik nooit gedacht dat ik zo gek zou worden op deze boeien. Dit zijn echt mijn all time favoriete boeien. Het zijn echt de meest comfortabele boeien om te dragen, zowel de pols- als de enkelboeien. Het zijn niet de goedkoopste boeien, daar ben ik me bewust van, maar ik vind ze wel echt het geld waard. De kwaliteit is echt heel mooi en het draagcomfort is perfect. Ik kan ze je zeker aanraden. Ze zijn er natuurlijk ook in andere kleuren, ook gewoon in het zwart. En er zijn ook bijpassende collars, dijbeenboeien en leibanden.

Je kan de boeien in verschillende kleuren hier bestellen bij Black Swan

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.