Black Level French Maid Dress

24-06-2022

Ik ga graag naar BDSM-feestjes en daar draag je meestal niet je spijkerbroek. Zelf vind ik French Maid jurkjes super leuk en die draag ik dan ook graag naar zo’n feestje. Van Orion kreeg ik deze Black Level French Maid Dress van lakstof.

Specs

Materiaal: Lak / PVC
Verkoopprijs: Vanaf 55 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, zo leuk!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van het black level french maid dress pakje De achterkant van de french maid verpakking

De deze Black Level French Maid Dress zit in een grote, lange doos. Best onhandig, dit formaat, maar ik snap ook wel dat het beter voor het jurkje is om het niet te klein op te vouwen. We willen geen kreukels of nog erger, scheurtjes in de lakstof natuurlijk. Thuis kan je het jurkje het beste ook aan een hangertje ophangen, of ergens neerleggen zonder het al te veel te vouwen dus.

Op de verpakking staat een foto van iemand met het jurkje aan. Op de achterkant van de doos zie je ook nog de achterkant van het jurkje en een beetje informatie.

In de verpakking vind je de deze Black Level French Maid Dress. Het schortje zit er aan vast. Er zitten verder geen accessoires bij.

Mijn eerste indruk van de Black Level French Maid Dress

Ik lig in bed en draag de black level french maid dress Ik lig nog steeds in bed met de black level french maid dress En nu sta ik in bed met de black level french maid dress

Ja, ik hou hiervan. Het jurkje is gemaakt van zwarte lakstof, dat is dus helemaal shiny. De stof kraakt een beetje. Het jurkje is voorzien van kanten randjes bij het decolleté en onderaan het rokje. Ik vind dat helemaal schattig en passend bij een French Maid jurkje. Op de mouwtjes zitten witte strikjes en ook het schortje is van witte lakstof. Met ook weer zo’n kanten randje. Aan het schortje zitten witte linten, zodat je ‘m aan de achterkant kan strikken. Het schortje zelf zit vastgenaaid aan het jurkje.

De achterkant van de jurk heeft een rits. De stof heeft een beetje zijwaartse stretch. Het jurkje is er van maat S tot XXL. Ik heb maat XXL.

De test van de Black Level French Maid Dress

Ik draag de black level french maid dress De achterkant van de black level french maid dress Ik lig in de black level french maid dress op bed.

Met lingerie en kleding vind ik het altijd wel spannend of het gaat passen. Bij het aantrekken van dit lakjurkje bleek dat ik de rits aan de achterkant niet nodig had. Ik kon het jurkje zo over mijn hoofd aantrekken en dat ging prima.

De maat van het jurkje is helemaal goed. Het zit mij prima, zeker niet te strak en het sluit wel mooi aan op mijn lichaam. Ook de mouwen zijn prima, die knellen niet en zitten gewoon mooi.

Lakstof is niet de meest relaxte stof om te dragen, vind ik. Het ademt niet, dus het is al vrij snel best warm. Dat is met dit jurkje ook zo. Gelukkig is het een kort jurkje met ook nog eens korte mouwen, dat scheelt. Als ik beweeg, hoor ik de stof ook. Het voelt dus gelijk een beetje raar om zo’n stof te dragen, maar ik vind het toch ook wel wat hebben. Die shiny look vind ik wel weer heel leuk. Dat heb je bij latex ook, maar dat vind ik toch minder prettig en makkelijk om te dragen.

Ik vind het Black Level French Maid jurkje leuk staan. Ik draag er zelf nog een witte petticoat onder omdat ik het leuk vind als het rokje nog iets wijder uitstaat. Maar in principe is dat niet nodig, want ook zonder dat heeft dit jurkje echt wel een leuke look!

Het is makkelijk dat het schortje al vast zit. Bij andere French Maid jurkjes die ik testte, één van latex en één van stof, waren de schortjes los. Ik ben echt een beetje een chaoot, dus ik ben al lang blij dat ik die schortjes nog niet kwijt ben. Maar dat het vast zit, is voor mij dus wel echt makkelijker. Ook is het fijn dat je ‘m strikt met gewoon lint en niet met lint van lakstof, want dat zou gewoon niet zo makkelijk strikken.

Het model van het jurkje is er een die goed bij mijn lichaam past. Van boven wat strakker en vanaf de taille loopt ‘ie uit. Dit is precies het model jurk wat ik mij goed vind staan.

Dit is zeker een jurkje wat ik vaker naar kinky feestjes aan zal trekken. Ik hou heel erg van deze look. Het is wel een beetje warm, dus hoog zomer zal ik het niet dragen, maar de rest van het jaar kan het prima. Ook voor feestjes met wat strengere dresscode is dit een geschikt jurkje, omdat over het algemeen kleding van lakstof dan toegestaan is.

Zelf vind ik het leuk om er nog wat accessoires aan toe te voegen, om de look helemaal af te maken. Zo heb ik een plumeau van struisvogelveren en een haarbandje met kant. Dan nog netpanty’s erbij en het is helemaal af. Ik vind het helemaal leuk!

Als je trouwens houdt van rollenspellen, is dit ook wel echt een hele toffe outfit daarvoor.

Conclusie

De Black Level French Maid Dress is echt heel tof. De maat is prima, de pasvorm is goed en het zit lekker. De lakstof is wel warm, omdat het niet ademt. Ik ben fan van dit jurkje.

Je kan het Black Level French Maid Dress hier bestellen bij bol.com voor rond de 50 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.