Black Friday korting!

23-11-2018

Black Friday!

Het is Black Friday, en onze partners hebben natuurlijk ook aanbiedingen, dus let op! Want hier zijn de beste black friday deals! We zochten de beste en leukste deals even bij je voor elkaar!

Dus lees snel verder en scoor nog snel wat toys voor echt belachelijke lage prijzen op deze Black Friday.

Willie.nl

Black friday korting!

Willie biedt je nu een Satisfyer Penguin voor maar € 19.95! Klik op de banner hierboven om te profiteren van deze aanbieding!

Black friday korting!

Ook op Wingman producten (die handige condooms die je makkelijk om kan doen) is er 30% korting, moet jij nog goed beschermd de winter door? Klik dan op de banner hierboven.

En verder vind je via deze link nog aanbiedingen op:

  • Womanizers
  • Satisfyers
  • We-vibe
  • Lelo
  • Flashjack

Als je voor 150 Euro of meer bestelt krijg je zelfs nog 25 Euro korting, doe dat dan natuurlijk via deze link en vergeet niet code “BFFESTIVAL” te gebruiken.

Easytoys.nl

Ook bij easytoys is het natuurlijk weerΒ Black Friday, en dus ook daar vette kortingen. Je ziet het allemaal op hun homepage.

Dit jaar hebben ze mega-korting op onder andere:

  • De Satisfyer Pro 2 voor €20
  • De womanizer voor maar € 120
  • Een we-vibe Sync voor maar € 99
  • Een Fleshlight voor maar € 40

Maar schiet wel op met klikken want OP = OP

Tantus

Als je bij tantus besteld via deze link, en gebruik maakt van de code “BFCM” krijg je alles (ja echt alles!) voor de helft van de prijs! Als dat geen goede Black Friday aanbieding is dan weet ik het ook niet meer!

Bol.com

Natuurlijk heeft bol.com ook een Black Friday festival. Zo zijn hebben ze natuurlijk nog wel meer dan alleen seksspeeltjes in de aanbieding, maar als je dan toch gaat bestellen, steun tesstesst.nl meteen en bestel via deze link.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.