Vlog: de meest bijzondere dildo’s (+giveaway!)

30-06-2019

Vlog: de meest bijzondere dildo’s

Dit is de laatste dag van de dildomaand! We blijven natuurlijk #teamdildo maar alle andere sextoys zijn natuurlijk ook awesome. Als afsluiting van deze dildomaand laten we onze meest bijzondere dildo’s aan je zien. Kneedbare dildo’s, verkleurende dildo’s, spuitende dildo’s en nog veel meer! Cum Lube all over the place.

En, omdat ik vandaag jarig ben, ook nog een super toffe giveaway! Je kan een hele mooie Godemiche dildo winnen. Hoe je meedoet, vertellen we je in de vlog!

Je kan de vlog bekijken door op de afbeelding hier onder te klikken:

Bijzondere dildo's vlog

Ben je al geabonneerd op mijn vlog? Als dat nog niet het geval is, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Bijzondere dildo’s winnen

Vergeet ook niet mee te doen met deΒ DildoDonderdag giveaway als je die super mooie, handgemaakte dildo van Cavegirl wilt winnen. En natuurlijk kan je ook meedoen met de verjaardags giveaway om die mooie Godemiche dildo te winnen, maar dat heb je als het goed is al in de vlog gehoord.

De Godemiche dildo is gewonnen door Marianne S.!

Sponsor Tess Tesst gratis

Als je een dildo, een seks toy, glijmiddel, een kinky tool of sexy lingerie setje gaat bestellen (of een willekeurig product bijΒ Bol.com), zou je me echt heel erg helpen als je dat via mijn linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tentickle Tenton – Tentakel Dildo Review | Tess Tesst - […] Ik vond het super interessant om twee dezelfde dildo’s in verschillende stevigheden te testen om zo te ontdekken wat…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.