Bijoux Indiscrets Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops

05-05-2023

Eerder testte ik al wat producten uit de Sex au Naturel lijn van Bijoux Indiscrets. En vandaag is het de beurt aan de Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops. Een hele mond vol! Ik kreeg deze massagedruppels van Bijoux Indiscrets zelf.

Specs

Verkoopprijs: 21,95 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Een beetje vaag, maar wel lekker.

De verpakking en mijn eerste indruk van de Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops

De voorkant van de verpakking van de sex au naturel revitalizing massage drops. De zijkant van de sex au naturel revitalizing massage drops.

De Sex au Naturel producten zitten in een verpakking die ik er prima bij vind passen. Het ziet er allemaal ook best wel naturel uit. De massage drops zitten in een eenvoudig wit doosje met sierlijke letters.

Het flesje waar de massage drops in zitten heeft een gelige kleur. Het is een flesje met een pipet-dop, zodat je dus ook daadwerkelijk een paar druppels van het product kan afmeten.

De vloeistof lijkt niet heel dik, maar een druppel rolt zeker niet gelijk weg. Dat vind ik handig, want ik vind het fijn om de druppels eerst op mijn vingers te doen. Ik háát het als het er dan gelijk al af valt voor ik mijn hand bij mijn vulva heb.

De druppels ruiken zoals glijmiddel vaak ruikt. Het is een beetje lastig om een geur te omschrijven, dus ik hoop dat je weet hoe dat ruikt. Het is geen sterke geur. Het stinkt niet, maar het ruikt ook niet lekker.

Waar zijn de Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops voor?

De pipet van de sex au naturel revitalizing massage drops. De pipet van de sex au naturel revitalizing massage drops  in mijn hand.

Ik moet eerlijk zeggen: het was het me niet helemaal duidelijk waar deze massage drops nu precies voor bedoeld zijn. Door de naam denk ik dat het bedoeld is voor massage, maar ook om je huid te ‘revitalizen’. In de productomschrijving las ik dat het ook als glijmiddel bedoeld is, voor samen of alleen. Voor solo-zelfzorg stond er ook nog, en ik weet niet precies wat dat is. Ook werd er voorgesteld dat je dit product aan je dagelijkse routine toe zou voegen.

Wat er ook stond: “Brede biologische actie tegen cellulaire stress, ontsteking en huidkwaliteit. Verzacht en kalmeert de geïrriteerde huid. Ondersteunt de huid om haar beschermende functionaliteit volledig terug te krijgen en te behouden. Vermindert ontstekingen voor onmiddellijke kalmering en langdurige bescherming.” Ik bedoel, het is nogal een hoop. Is het voor massage, is het glijmiddel, is het om je huid te verbeteren, gaat het ontstekingen tegen, is het voor ‘solo zelfzorg’, is het tegen cellulaire stress (ik weet ook al niet wat dat betekent)? Het is het blijkbaar allemaal. Ik vind het veel en vooral vind ik het nogal vaag.

De test van de Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops

Massage drops op het hartjesschaaltje. Massagedrops op mijn hand.

Ik vond het een beetje spannend om deze druppels te gaan testen omdat dit product glycerine bevat. Zelf gebruik ik nooit glijmiddel waar glycerine in zit omdat mijn vagina hier meestal niet lekker op reageert. En zoals je vast begrijp, ik heb weinig zin in een geïrriteerde vagina. Dus, ik besloot om het niet in mijn vagina te gebruiken en te hopen op het beste.

Ondanks ik dus niet zeker wist dat ik met deze druppels moest doen, besloot ik ze maar gewoon als massage druppels te gebruiken. Dat leek me het makkelijkst. Ik deed een paar druppels op mijn vinger en masseerde mijn vulva er mee. En dat voelde eigenlijk heel lekker. Het is geen schokkend groot verschil met normaal glijmiddel, maar toch voelde het wel iets anders. Ik vind het lastig uit te leggen, maar ik zou willen zeggen dat het iets minder goed, of eigenlijk anders, glijdt. Alsof er net wat meer wrijving is dan met glijmiddel. Ook trekken de Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops na een tijdje echt in in de huid. Glijmiddel is na een tijdje ook weg, en afhankelijk van het glijmiddel voelt het dan soms nog een beetje plakkerig. Deze massage drops laten geen plakkerig gevoel achter, mijn huid voelt juist lekker zacht.

Ik vond het wel echt jammer dat er glycerine in deze druppels zit, want daardoor wilde ik wel echt voorzichtig doen en mijn vagina vermijden. Dat zorgde ervoor dat ik toch steeds een beetje oplettend moest blijven en mezelf ook niet helemaal kon laten gaan.

Ook heb ik de druppels gebruikt na het scheren van mijn venusheuvel. Ik heb altijd wat last van scheerirritatie, dus met de genoemde eigenschappen leek het me prima om het daarna voor mijn huid te gebruiken. Ik vind het heel lastig om hier iets over te zeggen qua effect. Sowieso verschilt het echt per keer hoeveel last ik van scheerirritatie heb. Het voelde in elk geval wel fijn voor mijn huid, maar het was niet dat ik ineens helemaal geen scheerirritatie meer had.

Conclusie

Ik vind het concept achter deze Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops een beetje vaag, maar ze voelen wel heel lekker aan. Het is jammer dat er glycerine in zit, want niet elke vagina reageert daar goed op. Voor mij voelen de druppels lekker om mijn vulva mee te masseren, maar ik kijk wel uit dat het niet in mijn vagina komt. Ook vind ik het fijn om ze te gebruiken na het scheren om mijn huid wat te kalmeren. Een beetje vaag, maar wel fijn product!

Je kan de Bijoux Indiscrets Sex au Naturel Revitalizing Massage Drops hier bestellen bij bol.com voor 21,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.