Bijoux Indiscrets Sex au Naturel Personal Massager

14-11-2022

Eerder schreef ik al over de Sex au Naturel glijmiddelen en het Sex au Naturel clitoris serum. Ik vind de hele Sex au Naturel lijn heel mooi! En, het leuke is dat er ook een Sex au Naturel Personal Massager is, oftewel een vibrator! Ik kreeg β€˜m van Bijoux Indiscrets.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: (rond de) 41 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, hij is lekker!

De verpakking en de inhoud

De sex au naturel personal massager  en de voorkant van de verpakking De achterkant van de verpakking, de sex au naturel personal massager , het bewaarzakje, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

De Sex au Naturel Personal Massager heeft een verpakking die echt wel bij de stijl van deze lijn past. Je hoort mij regelmatig klagen over de saaie witte verpakkingen met een foto van de toy, en in principe is deze verpakking ook precies dat. Maar toch vind ik β€˜m wel mooi. Op de ene kant van de doos staat alleen het merk, op de andere kant een foto van de vibrator. De verpakking is rustig en heeft ook echt een naturelle uitstraling.

Op de zijkanten van de verpakking vind je wat informatie over de Personal Massager.

In de verpakking vind je natuurlijk de Sex au Naturel Personal Massager zelf, het USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en nog een leuk bewaarzakje waar dit allemaal in past. Het bewaarzakje is ook weer helemaal in stijl, ik hou daarvan. Ik hoop dat de tijd van de zwarte en witte satijnen bewaarzakjes achter ons ligt.

Mijn eerste indruk van de Sex au Naturel Personal Massager

De sex au naturel personal massager  naast een lipstick De sex au naturel personal massager  in mijn hand, je ziet 'm van de zijkant.

De Sex au Naturel Personal Massager heeft een heel apart kleurtje. Hij is een beetje roze, maar ik zou het denk ik eerder omschrijven als leverkleurig, wat ik persoonlijk best vies vind klinken. Toch vind ik de kleur best tof, vooral omdat het zo past bij die hele naturel stijl.

De vorm van de Personal Massager doet me qua vorm denken aan de Je Joue Mimi en de Satisfyer Purple Pleasure. Allebei echt wel goede vibrators!

De Sex au Naturel Personal Massager voelt al fijn om vast te houden. Het siliconen voelt lekker zacht en glad en de vorm voelt gewoon fijn in mijn hand.

Hij heeft aan de onderkant één knopje, wat een soort rond deukje is, waar je mee door de standjes kan klikken. Op de achterkant heeft β€˜ie aan de onderkant twee magnetische puntjes voor de oplader.

De test van de Sex au Naturel Personal Massager

De sex au naturel personal massager  in mijn hand, je ziet ook de magnetische oplaadpuntjes. De sex au naturel personal massager  op het bewaarzakje, het knopje is ook goed in beeld.

Ook bij sextoys die ik niet inbreng, gebruik ik glijmiddel. Siliconen glijdt van zichzelf niet zo goed en met een beetje waterbasisglijmiddel, wordt het echt allemaal nog lekkerder. Ik kies altijd voor een glijmiddel zonder glycerine en parabenen, omdat die ingrediΓ«nten irritaties in de vagina kunnen veroorzaken.

De vibraties van de Sex au Naturel Personal Massager zijn niet heel diep, maar ik zou ze ook zeker niet buzzy noemen. Ik ben er ook best tevreden over. Het zijn niet de allerkrachtigste vibraties, maar zeker niet slecht. Ik denk dat ik dit wel zou omschrijven als best gemiddelde vibraties. Ik kan er prima mee, maar ik word er niet gelijk wild enthousiast van. Dat word ik wel van hele diepe en hele krachtige vibraties. Wat dat betreft zijn de Je Joue Mimi en de Satisfyer Purple Pleasure net wat meer mijn ding, qua vibraties.

Maar, zoals ik zei, ik kan hier wel prima mee. Een toy met deze vorm kan je prima in de palm van je hand houden en op die manier er mee over je vulva bewegen. Sommige mensen vinden dat fijn, omdat het wat intiemer voelt op die manier. Je kan β€˜m natuurlijk ook gewoon tussen twee vingers vasthouden en kiezen of je de platte of de smalle kant gebruikt om te stimuleren.

Ik vind het met de Sex au Naturel Personal Massager fijn om met de top heen en weer te bewegen over mijn vulva en om daarna alleen mijn clitoris te stimuleren.

Voor mij werkt deze Personal Massager gewoon goed. Deze toy heet denk ik ook niet voor niets een personal massager en niet een vibrator of sextoy. Het is allemaal wat liever en zachter, iets meer gericht op wellness en selfcare dan op seks. En ik denk dat dat echt heel fijn kan zijn als je daar behoefte aan hebt. Niet iedereen zit op hardcore seksspeeltjes te wachten, natuurlijk. Of als eerste sextoy kan dit dan net even extra helpen om het minder eng te maken.

Maar als ik voor mezelf moest kiezen, dan zou ik toch eerder voor die Satisfyer Purple Pleasure gaan of de Je Joue Mimi, omdat die gewoon net wat meer power hebben.

Conclusie

De Sex au Naturel Personal Massager is een fijne, lieve vibrator. Je kan β€˜m op verschillende manieren gebruiken en de vibraties zijn okΓ©. Hij is makkelijk te bedienen en het werkt allemaal goed goed. Ik denk dat dit een heel fijn speeltje is als je op zoek bent naar je eerste sextoy, of als je andere sextoys nog net wat te spannend vindt.

Je kan de Sex au Naturel Personal Massager hier bestellen bij bol.com, voor rond de 41 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.