Bijoux Indiscrets Sex au Naturel glijmiddel

09-05-2022

Bijoux Indiscrets heeft een nieuwe lijn: Sex au Naturel. Klinkt al helemaal leuk en als iets wat ik fijn vind. Na de super toffe Slow Sex lijn is dit denk ik best een logisch vervolg. Ik kreeg vier tubes Sex Au Naturel glijmiddel van Bijoux Indiscrets zelf.

Specs

Verkoopprijs: Vanaf 14,90 euro, hier te koop bij Erovibes
Is ’t wat? Ja, fijn glijmiddel.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van sex au naturel, met daar voor twee tubes. De zijkant van de verpakking van sex au naturel en twee tubes.

Hoe kan het ook anders dan dat de verpakking van glijmiddel met deze naam er heel ‘au naturel’ uitziet. Het is een mooie, maar basic verpakking. De tubes zitten in een wit doosje, waar met een mooi lettertype de naam op staat. Op de achterkant van de verpakking zie je een foto van de tube die er in zit. Ook kan je op deze verpakking de ingrediënten lezen. Op de tube staan die niet. Al deze glijmiddelen zijn trouwens vegan.

Mijn eerste indruk van het Sex Au Naturel glijmiddel

Een sex au naturel tube naast een lipstick. Een tube sex au naturel in mijn hand.

Er zijn vier verschillende soorten Sex au Naturel glijmiddel: Neutral Water-Based, Aloë Vera Water-Based, Hyaloronic Water-Based en Coconut Water-Based. Het glijmiddel zit in een tube. Dat is best een aparte keuze en hoewel het er leuk uit ziet en ik het ook best begrijp bij het ‘au naturel’ ding, vind ik het toch niet heel prettig. Gewoon een flesje, met makkelijke dop of pompje, heeft toch mijn voorkeur.

De tubes zijn, net zoals de producten uit de Slow Sex lijn, allemaal in verschillende huidkleuren. Ik vind dat mooi. Ik vind het wel jammer dat op de tubes zelf de ingredienten niet vermeld staan. Ik denk niet dat veel mensen het doosje bewaren en het kan best wel nuttig zijn om even goed naar de ingrediënten te kijken voor je iets op/in je lichaam smeert.

Het glijmiddel zelf is doorzichtig en gel-achtig. Ik had verwacht dat die met kokos wittig zou zijn, maar ook dat glijmiddel is een doorzichtige gel.

Op het Sex au Naturel Aloë Vera Water Based glijmiddel na, bevatten de glijmiddelen geen glycerine. Omdat mijn vagina niet tegen glycerine kan, heb ik het aloë glijmiddel niet getest.

De test van het Sex au Naturel Neutral Water-Based glijmiddel

De tubes sex au naturel glijmiddel, open, en er loopt een beetje glijmiddel uit. Close-up van de openingen van de tubes sex au naturel, met daar voor glijmiddel wat er uit gekomen is.

Ik begon met het meest basic glijmiddel: Sex au Naturel Neutral Water-Based Personal Lubricant. Niks mis met basic glijmiddel, in tegenstelling zelfs, ik hou van basic glijmiddel wat gewoon doet wat het moet doen. Het idee van dit glijmiddel is dat het ongeveer net zo voelt als vaginaal vocht.

Het glijmiddel voelt redelijk dik, gel-achtig aan. Het glijdt goed, maar niet overdreven. Precies zoals ik het fijn vind, want ik wil wel dat het een beetje glijdt, maar niet te veel. Daarom hou ik zelf ook niet zo van siliconenbasis glijmiddel. Dat is voor mij echt too much.

Verder is dit glijmiddel eigenlijk precies wat ik er van zou verwachten. Het glijdt lekker, niet te lang, niet te kort, en na een tijdje verdwijnt het vanzelf zonder dat het plakkerig wordt.

Ik weet niet zeker of ik dit nu heel erg op vaginaal vocht vind lijken, maar het voelt zeker wel neutraal.

Wat ook erg fijn is, is dat bij dit glijmiddel rekening gehouden is met de natuurlijke PH-waarde van de vagina. Je zou denken dat dat bij elk glijmiddel het geval is, maar dat is helaas niet zo. En voor de echte glijmiddelnerds onder ons: ook met de osmolaliteit is rekening gehouden dat dit goed is voor je vagina.

Sex au Naturel Hyaluronic Water-Based glijmiddel

De sex au naturel tubes De sex au naturel tubes

Zoals de naam al zegt, bevat dit glijmiddel hyaluronzuur. Dat zit vaak ook in gezichtscrème. Het is vocht inbrengend. Het zou ook de elasticiteit van je huid verhogen. Dit kan ik natuurlijk niet testen, of dat echt waar is, maar dit glijmiddel voelt wel heel lekker!

Wanneer je het net aanbrengt, voelt het gel-achtig. Maar dat gevoel verdwijnt vrij snel. In de eerste instantie dacht ik dat het dus maar kort zou meegaan, maar dat was helemaal niet het geval. Daarna voelt het als een soort glad laagje. Het voelt bijna vettig, maar het is zeker niet vettig. Maar het blijft dus wel glijden. Wanneer het mixt met mijn eigen vocht, gaat het nog beter glijden.

Ik vond dit glijmiddel heel prettig. Het glijdt, zonder dat het dus echt als een glijmiddel aanvoelt. Helemaal fijn!

Sex au Naturel Coconut Water Based Personal Lubricant

Meteen wanneer ik een beetje Coconut glijmiddel uit de tube knijp, ruik ik een kokosgeur. Ik hou wel van kokos, gelukkig, want de geur is best wel opvallend. Dit glijmiddel is speciaal geschikt voor orale seks. Je kan het natuurlijk ook prima gebruiken voor alle andere soorten seks. Maar dit glijmiddel heeft dus een lichte kokossmaak.

Nu ben ik niet per se fan van glijmiddelen met smaakjes, zoals je laatst in een video hebt kunnen zien, dus ik keek er niet heel erg naar uit om dit glijmiddel te gaan proeven. Maar, dat was onterecht, want deze smaak is echt heel goed te doen. Best aangenaam zelfs, voor wat het is. Het glijmiddel heeft een lichte smaak, vrij van chemische (bij)smaakjes. Ik denk dat dat echt het beste is voor zulk glijmiddel. Niet iets overheersends, maar gewoon subtiel. Dat is echt prima.

Hoe dit glijmiddel aanvoelt, lijkt best op het Hyaluronic Water-Based glijmiddel. Ook bij dit glijmiddel verdwijnt het gel-achtige gevoel vrij snel en dan blijft er zo’n glijdend laagje over. Ik vind dat erg fijn voelen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat toch naar het Hyaluronic glijmiddel, puur omdat ik het fijner vind als mijn glijmiddel niet ruikt. Maar ik snap het orale-seks-ding heel goed, en daarvoor is zo’n smaakje (en dus ook geurtje) echt wel prima.

Conclusie

Ik vind deze Sex au Naturel glijmiddelen lijn echt heel leuk. Fijn dat er echt rekening gehouden is met wat goed is voor de vagina en wat past bij verschillende soorten seks. Vegan glijmiddel is echt niet zo veelvoorkomend als je misschien zou denken, dus dat is ook helemaal prettig dat dit glijmiddel wél vegan is. Ik vind het leuk. Bijoux Indiscrets is wat mij betreft lekker bezig.

Je kan het Sex au Naturel glijmiddel hier bestellen bij Erovibes, vanaf 14,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.