Bijoux Indiscrets Horoscope

14-01-2019

Sextoy review by Tess: Bijoux Indiscrets Horoscope

Zoals je vast wel al weet, hou ik heel veel van sextoys. En als sextoy reviewer heb ik dan ook kasten vol met seksspeeltjes, wat ik echt super tof vind. Ik vind het eigenlijk bijna altijd leuk om een nieuwe toy te proberen. Maar soms komt er iets voorbij wat ik dan extra graag wil proberen. Omdat het iets is waarvan ik denk dat het helemaal super goed is, of omdat het gewoon echt een koele nieuwe techniek is. Maar soms ook gewoon omdat iets er super cute uit ziet. Ja, super oppervlakkig, I know. Maar het is wel zo. Toen ik de Horoscope lijn van Bijoux Indiscrets zag, was dat zo’n moment waarop ik gelijk dacht: ooehh, dat wil ik! En niet eens omdat ik dacht dat de vibrator in het setje heel goed zou zijn, nee, omdat het er allemaal gewoon zo cute uit ziet. Megan van Easytoys was zo lief om mij het Bijoux Indiscrets Horoscope setje voor de kreeft op te sturen, aangezien dat mijn sterrenbeeld is.

De verpakking van Horoscope by Bijoux Indiscrets

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

Ik schrijf altijd hoe de verpakking van een sextoy er uit ziet. Meestal is het niet zoveel bijzonders. Maar dit is een ander verhaal. Deze verpakking is zo leuk! Het Bijoux Indiscrets Horoscope setje zit in een driehoekig doosje met in het goud de naam er op. Maar in het doosje zie je het hele sterrenstelsel. Allemaal kleine putjes eigenlijk die sterren voorstellen. En dan met lijnen zijn ook nog eens alle sterrenbeelden aangegeven. Het ziet er echt zo awesome uit! Ook als je het doosje open maakt, zitten de spulletjes er zo mooi in. Dit setje is echt perfect om kado te geven aan iemand, het ziet er echt heel tof uit.

De inhoud van het Bijoux Indiscrets Horoscope setje

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

Maar, wat zit er nou in dit mooie doosje? Er zitten drie dingen in: een kettinkje, een mini vingervibrator en clitoris balsem. De vibrator is in elk doosje hetzelfde, maar het kettinkje is per sterrenbeeld verschillend. De clitorisbalsem is er in vier soorten: water, aarde, vuur en lucht. Afhankelijk van waar het sterrenbeeld bij hoort.

Het Horoscope kettinkje

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

Omdat ik een kreeft ben, zit er aan mijn kettinkje een groene Aventurijn steen. Ik vind het er echt mooi uitzien, een ronde steen met een gouden bandje, aan een gouden kettinkje. Ik ben niet echt zweverig te noemen denk ik, maar ik vind edelstenen altijd wel wat hebben. Edelstenen zouden bepaalde krachten hebben en per steen verschil het waar ‘ie precies goed voor is. Wat Bijoux Indiscrets Horoscope zegt over Groene Aventurijn:  “bevordert het algehele welzijn. Het werkt ontspannend, kalmerend en beschermend en stimuleert tolerantie, inlevingsvermogen, enthousiasme, geduld en individualiteit.” Als je Googelt, vind je ook weer andere dingen, maar goed, een hoop goeds dus in elk geval. Of het werkt of niet ga ik niks over zeggen, want ik denk dat iedereen dat voor zichzelf moet bepalen. Ik vind het in elk geval echt een super mooi kettinkje en ik draag ‘m graag. Ik heb ‘m echt regelmatig om en ben er echt blij mee.

Bijoux Indiscrets Clitoral Balm

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

Ik heb wel al regelmatig stimulerende clitorisgel gebruikt. Meestal is het gel, soms wat meer een crème. Maar een balsem had ik nog niet eerder gezien of gebruikt. Het deed me echt denken aan een potje lippenbalsem. Omdat kreeft een waterteken is, zit in dit Bijoux Indiscrets Horoscope setje dus de water versie met Sandelwood geur. Toen ik het blikje open maakte, twijfelde ik even of dit niet echt gewoon lippenbalsem was. Maar het bleek echt voor op de clitoris te zijn. De geur is heel apart. Een lichte geur, die dus blijkbaar sandelwood is, best wel aangenaam. Het deed me echt denken aan een balsem voor op je huid of lippen. Of op een pukkel of weet ik veel wat. Iets wat je ergens op je gezicht moet smeren zodat alles beter wordt.

Smeren

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

De associatie met mijn clitoris kwam nog niet echt. Maar ook zonder die associatie kan je het op je clitoris smeren. Net als bij bijvoorbeeld Blistex moet je echt met je vinger even over de balsem heen wrijven. Het is een vrij harde substantie. Ik vond het wel heel apart om het te gebruiken. Na even wrijven heb je een beetje ‘vet’ op je vinger en dat kan je dan op je clitoris smeren. Ik denk dat je wel echt heel lang met deze clitoral balm kan doen, want hett is super zuinig in gebruik. Na even wachten voelde ik een lekkere warmte bij mijn clitoris. Het was wel een aangenaam gevoel. Ik vond het niet super opwindend, ik werd er niet instant-geil van. Maar het voelde gewoon echt lekker. Als een klein, warm bad voor mijn clitoris. Het trekt wel gelijk ook je aandacht, dus op die manier kan ik me wel voorstellen dat je er wel opgewonden van zou kunnen raken. Maar ik vond het gewoon fijn voelen.

De vingervibrator

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

Als laatste zit er dus ook nog een kleine, grijze vibrator in het Bijoux Indiscrets Horoscope setje. Het lijkt een beetje op een trileitje, maar dan met een bandje er aan waar je vinger doorheen kan. Ik vind zulke dingen altijd een beetje lastig. Ik weet nooit zo goed hoe ik zo’n bandje dan om m’n vinger hoor te doen. Moet het eitje bovenop mijn vinger, zodat het de vibraties doorgeeft aan mijn vingertop en ik op die manier gewoon met mijn vinger kan vingeren? Moet het trileitje juist aan de onderkant van mijn vingertop, zodat ik het eitje makkelijk over mijn vulva kan manoeuvreren? Ik weet het gewoon niet! Ik vond het bandje ook vrij groot. Ik heb zelf echt geen smalle vingers, maar als ik het eitje aan de onderkant van mijn vinger wilde hebben en het bandje gewoon strak om mijn vinger, stak mijn vinger verder uit dan het eitje. Ik vond het gewoon niet handig.

Buzzy

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

Dit trileitje gebruikt knoopcelbatterijen, die je er gelukkig bij krijgt, want waar koop je die dingen? Maar nou ja, het levert niet echt geweldige vibraties op. De vibraties zijn niet krachtig en vrij buzzy. Er zijn 10 verschillende standjes (en één knopje). De eerste drie standjes zijn steady standjes, maar ik merk niet zoveel verschil tussen de drie standjes. Na twee patronen komt er nog een steady standje en de rest zijn dan weer patronen. Voor iemand die niet zoveel vibraties nodig heeft, of iemand die nog nooit een vibrator gebruikt heeft is dit misschien wel leuk, maar voor mij doet het niet zoveel.

Conclusie

Bijoux indiscrets horoscope Bijoux indiscrets horoscope

Ook al is de vingervibrator echt niet zo geweldig, alsnog vind ik dit setje echt super leuk. Het ziet er echt prachtig uit. De clitoral balm en het ketttinkje vind ik super leuk. Ook de verpakking vind ik écht heel erg mooi. Ik zou dit zelf ook echt wel cadeau geven aan iemand. Maar voor de vibrator hoef je het niet te doen dus.

Je kan het Bijoux Indiscrets Horoscope setje voor de kreeft hier bestellen bij Easytoys voor 39,95.

Wil jij een ander sterrenbeeld aanschaffen? Dat kan natuurlijk ook bij Easytoys.

De Horoscope setjes voor de andere sterrenbeelden vind je hier

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.