Bijoux Indiscrets Clitherapy It’s a Match! Liquid Vibrator

18-04-2022

Clitorisgel, ik hou er van! Als je het nog niet kent, dit is dus een gel om op je clitoris te smeren, zoals de naam al zegt. Het werkt stimulerend, het voelt vaak een beetje warm, of juist koud, en soms ook tintelend. Dit gevoel op zich kan al lekker zijn, maar je kan het natuurlijk ook gebruiken als extra stimulatie. Ik kreeg deze Bijoux Indiscrets Clitherapy It’s a Match Liquid Vibrator (die naam is echt een mond vol!) van Bijoux Indiscrets zelf.

Specs

Verkoopprijs: 14,90 euro, hier te koop bij Erovibes 
Is ’t wat? Lekker!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de bijoux indiscrets clitherapy it's a match De achterkant van de verpakking van de bijoux indiscrets clitherapy it's a match

 

Ik vind de verpakking van de Bijoux Indiscrets It’s a Match echt helemaal leuk. Het doosje is shiny en de kleur loopt van donkerpaars naar felroze. Dat is al mooi, maar vooral de tekst op de verpakking vind ik heel tof. Er staat ‘It’s a match! A super match between you and your clit. Stop swiping and give yourself a super like. Prepare yourself for some serious pleasure!’ Op de achterkant staat ‘Your clit + orgasm therapy = clitherapy. Orgasmic remedies to survive the dating app era. After all, well-trained fingers are for more than swipe right!’ Ik hou van zulke grapjes. Iedereen die date kent dat eindeloze swipen op de datingapps wel. Ik moest om deze tekst lachen en ik wil ook een super match met mijn eigen clitoris. Door deze verpakking krijg ik gelijk zin om deze clitorisgel te gebruiken.

In het doosje vind je een kleine tube It’s a Match clitorisgel van 10 ml. De tube is lila en ziet er ook cute uit.

De test van de Bijoux Indiscrets Clitherapy It’s a Match Liquid Vibrator

De tube bijoux indiscrets clitherapy it's a match Een druppeltje bijoux indiscrets clitherapy it's a match op de verpakking

Tijd om te testen! Ik smeer een klein beetje van de Bijoux Indiscrets It’s a Match! crème op mijn clitoris. Ik noem het een crème en geen gel, omdat het er echt meer crèmeachtig uit ziet. Het is wit en niet doorzichtig. De crème heeft een lichte kokosgeur. Ik vind het toch altijd wel een beetje spannend, want zo in het begin voel je nog niks. Het is dan afwachten wat er gaat gebeuren. Of er wat gaat gebeuren. En of het niet te heftig gaat zijn, al heb ik dat nog niet zo vaak meegemaakt. Ik vind het wel fijn als het een beetje heftig voelt. Maar dat is echt mijn persoonlijke voorkeur.

Na ongeveer een minuut begint mijn clitoris een beetje warm aan te voelen. Het gevoel is lekker, maar nog heel subtiel. Maar als de minuten verstrijken, wordt het gevoel wat intenser. Het voelt best een beetje heet, maar wel op een fijne manier. Ik kan me wel voorstellen dat als je een hele gevoelige clitoris hebt, dit misschien een beetje too much is. Maar ik hou hier wel van.

Het duurt niet zo lang voor dat hete alweer wat minder wordt. Mijn clitoris voelt nog steeds wel lekker warm en een klein beetje tintelend, maar een heel stuk minder heftig. Nog steeds wel lekker.

Je kan clitorisgel opsmeren en gewoon genieten van het gevoel zonder er verder wat mee te doen. Maar natuurlijk kan je ook nog een beetje extra stimulatie toevoegen. Ik merkte dat wanneer ik ging masturberen met de Clitherapy op mijn clitoris, mijn clitoris ook echt extra gevoelig was. Alle aanrakingen voelden extra intens. Ik kwam hierdoor ook sneller klaar dan normaal. Het leek ook alsof extra stimulatie de werking van de clitorisgel weer wat versterkte. Erg lekker!

Ik vind het niet per se als een ‘liquid vibrator’ voelen. Het tintelt wel een beetje, maar voor mij is dit helemaal niet vergelijkbaar met vibraties van een vibrator.

Conclusie

Ik vind de Bijoux Indiscrets Clitherapy It’s a Match Liquid Vibrator echt wel een hele fijne clitorisgel. Hij voelt lekker warm en stimulerend aan en heeft een korte piek die wat heftiger voelt. Verder doet ‘ie wel echt veel voor mij, qua opwinding en stimulatie. Zeker wanneer ik het combineer met nog andere stimulatie van mijn clitoris. Dan voelt alles lekkerder en intenser en ik krijg makkelijker een orgasme. Super fijn dus!

Je kan de Bijoux Indiscrets Clitherapy It’s a Match Liquid Vibrator hier bestellen bij Erovibes voor 14,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.