Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Calender Unboxing

29-11-2020

Nu het bijna december is, is het natuurlijk echt de tijd voor adventskalenders. En nu kan je natuurlijk gewoon zo’n adventskalender met chocolaatjes er in nemen, maar een adventskalender met sexy kadootjes, zoals de Bijoux Indiscrets 12 Sexy Days Calender, is eigenlijk toch ook veel leuker? Wel een stukje duurder ook, dus wel de moeite om even te kijken wat er dan in zit en hoe leuk dat is.

Van Bijoux Indiscrets kreeg ik hun 12 Days Sexy Calender en het leek me leuk om die in een video te unboxen. Ik had ook nog geen idee wat er in zat en zoals je in de video kan zien, was ik aangenaam verrast.

Onder de video vertel ik nog wat meer over de inhoud. Dus als je liever leest dan kijkt, of als je na het kijken nog wat meer wilt, scroll dan nog even door!

Je kan de Bijoux Indiscrets 12 sexy days calender hier bestellen bij Miss Steel, nu in de aanbieding voor 89 euro. Wat echt een hele goede prijs is!

Leukste sexy adventskalender

Ik heb eerder al andere kalenders getest. Vorige maand maakten we bijvoorbeeld een video over de Easytoys Naughty and Nice Advendskalender . Meestal zitten er allerlei seksspeeltjes in. Vaak is dat heel leuk, maar voor mij persoonlijk word ik daar natuurlijk niet heel warm van. Omdat het meestal vrij gemiddelde seksspeeltjes zijn en die heb ik natuurlijk allemaal al. Wanneer je nog weinig of geen seksspeeltjes hebt, maar daar wel interesse in hebt, zijn zulke sextoy adventskalenders super leuk!

Maar de Bijoux Indiscrets 12 sexy days adventskalender is toch anders. Er zitten wel sexy spulletjes in, maar niet echt de seksspeeltjes die je zou verwachten in zo’n kalender. En daar word ik dan dus super enthousiast van. Van bijna alles in deze kalender werd ik dus echt blij. Dit is precies wat ik persoonlijk leuk vind allemaal en de meeste dingetjes zal ik ook echt gebruiken. Super tof dus!

Wat ik wel jammer vind aan deze kalender is hoe je de vakjes open moet scheuren. Het is eigenlijk niet te doen om dat netjes te doen. Ook bleven niet alle producten netjes in hun eigen vakje zitten. De inhoud van deze adventskalender vind ik best wel chic, dan zou het ook leuk zijn als de kalender zelf er ook chic uit blijft zien. Het is een beetje jammer dat ‘ie er er snel als een zooitje uit ziet. Zeker als je echt maar één vakje per dag open maakt.

Vakje 1

In het eerste vakje zit een Maze Tassel Choker. Een halsband of collar van vegan leather. Ik vind vegan leather altijd zo’n rare benaming, maar het klinkt wel hipper dan nepleer natuurlijk. Aan de halsband hangt iets wat er uit ziet als een mini flogger (strokenzweep). Je kan dit dus ook als zweepje gebruiken, maar je kan het ook als een leash (leiband) gebruiken. Super leuk die mogelijkheden, maar vooral dat het er ook gewoon heel leuk uitziet!

Je kan de Maze Tassel Choker hier los bestellen bij bol.com voor 33 euro.

Vakje 2

De Bijoux Indiscrets Flash X tepelstickers. Ik hou hier van! Ik vind tepelstickers, of pasties, zo tof en sexy staan. Helemaal leuk voor een kinky feestje. Net zoals op de foto op de verpakking onder een doorzichtig topje, maar ook super leuk bij bijvoorbeeld een underbust corset. Voelt voor mij dan altijd toch net even wat minder naakt. Dat je deze tepelstickers vaker dan één keer kan gebruiken vind ik ook echt wel handig en fijn!

Je kan de Bijoux Indiscrets Flash X tepelstickers hier los bestellen op bol.com voor 12 euro.

Vakje 3

In het derde vakje zit het Bijoux Indiscrets Magnifique schoudersieraad. Super mooi en sexy, maar wel moeilijk. De kettinkjes raken wel snel in de knoop en ik ben er gewoon niet zo handig mee. Maar als het eenmaal netjes zit, is het wel echt mooi. Voor mij persoonlijk is dit gewoon moeilijk, want alleen het omdoen vind ik al lastig, maar daarna  ben ik ook bang dat als ik iets teveel beweeg, het al niet meer goed blijft zitten. Maar wel heel tof om eens te proberen en nou ja, misschien is dit zoiets wat je dan draagt en dat het na een paar minuten eigenlijk al niet meer uit maakt. Sexy times!

Je kan het Bijoux Indiscrets Magnifique schoudersieraad hier los bestellen bij Bol voor 18 euro.

Vakje 4

Als je, net als ik, ook wel eens naar een gemaskerd bal-feestje bent geweest, dan weet je misschien hoe lastig het is om een tof maskertje te vinden. Ik heb zo’n hoofd waar al die maskertjes gewoon niet op staan. Super jammer vind ik dat altijd. Dit Bijoux indiscret Kristine maskertje vind ik wat leuker staan. En het staat ook heel koel omdat je het met stickertjes op je gezicht vastplakt. Je hebt dus niet een elastiekje of lintje over je hoofd en haar lopen. Ziet er super koel uit. Voor het beste effect plak je ‘m wel op schone huid, zonder make-up. Dat gaat ‘m bij mij niet worden, want naar zo’n feestje draag ik toch wel graag een lekker makeuppie. Ik zou gewoon de extra stickertjes meenemen om bij te plakken als het nodig is, en verder op hoop van zegen! Ik vind ‘m leuk!

Je kan het Bijoux Indiscrets Kristine masker hier bestellen bij Bol voor 15 euro.

Vakje 5

Ik was een beetje verbaasd over deze suspenderbelt, maar ik kwam er later pas achter dat dit één geheel vormt met de suspenders uit vakje 6. Deze Maze suspenderbelt is dus niet bedoeld om je slipje omhoog te houden. Of nou ja, eigenlijk wel, maar alleen omdat je die andere straps dus aan je slipje vast moet maken om je kousen omhoog te houden! Ik vind het super leuk en heel apart, zo’n jarretelgordel had ik nog niet eerder gezien.

Er zit een extra stukje band bij om het gordeltje te verlengen. Hier ben ik dus echt heel gelukkig mee, want nu past hij mij ook. Super fijn dat deze Maze suspenderbelt dus voor veel lichamen goed zal passen. Want het is echt een anticlimax als je zo’n vakje open maakt en wat er in zit, past niet.

Je kan de Maze Suspenderbelt hier bestellen op bol.com voor 44,40 euro.

Vakje 6

Hier zitten dus de straps bij voor de kousen, voor bij de Maze suspenderbelt. Super handig met van die bretels-clips. Ik weet anders ook even niet hoe ik die klemmetjes moet noemen. Ik vind dit wel echt veel handiger dan die dingen die normaal aan een jarretelgordel zitten, dus whoohoo!

Deze straps kan je dus niet los bestellen, want ze vormen één geheel met de Maze suspenderbelt uit vakje 5.

Vakje 7

In vakje zeven zit de Bijoux Indiscrets Shhh Blinddoek. En wat voelt die lekker zacht en glad! Ik hou heel erg van dit stofje. De blinddoek heeft een soort rimpeltjes bij de neus, voor wat meer comfort. Als je ‘m enkel draagt, kan je er nog wel onderdoor kijken. Maar de blinddoek is lang genoeg om hem nog een keer om je hoofd te doen.

Het handige van zo’n shawltje als blinddoek vind ik ook dat je zelf kan bepalen waar je de knoop legt. Want als je op je rug in bed ligt, is het niet zo fijn om aan de achterkant van je hoofd een knop (of gespje of wat dan ook) te hebben.

Je kan de Bijoux Indiscrets Shhh Blinddoek hier los bestellen bij bol.com voor 14 euro.

Vakje 8

Ook weer zo’n mooi sieraad in dit vakje! De Bijoux Indiscrets Whip ketting. Een hele lange, goudkleurige ketting met een metalen zweepje er aan. De stroken van het zweepje zijn hetzelfde als de ketting. Ik vind ‘m er echt heel mooi uitzien. De ketting is wel echt heel lang, de stroken van het zweepje komen ongeveer ter hoogte van mijn venusheuvel. Ik zou ‘m zelf korter mooier vinden.

Maar je kan het zweepje ook echt gebruiken. Je kan er een beetje mee kietelen, maar ook wel best gemeen mee slaan. Super leuk! En handig om om te hebben, je weet nooit wanneer je een zweepje nodig hebt, tenslotte!

Je kan de Bijoux Indiscrets Whip ketting hier bestellen op bol.com voor 31,38 euro.

Vakje 9

Dit vakje vond ik zelf het mist leuk, want hier zit de Bijoux Indiscrets Pom Pom Feather Tickler in. Gewoon zo’n veren kieteldingetje. Wel heel cute en ook leuk om te gebruiken in combinatie met de blinddoek bijvoorbeeld. Maar niet super bijzonder. Het zijn wel mooie veertjes en hij is lekker vol en zacht.

Je kan de Bijoux Indiscrets Pom Pom Feather Tickler hier bestellen bij bol.com voor 14 euro.

Vakje 10

Ik vind de combinatie van kinky en sieraad wel echt heel tof. Deze Bijoux Indiscrets Désir Metallique armbanden of handboeien vind ik dan ook heel tof. Ze zien er uit als brede armbanden die bestaan uit allemaal kleine steentjes. En je kan ze onderilng verbinden met een stukje ketting. Dit zijn zeker geen handboeien om lekker mee te stoeien, want het is best wel fragiel zo’n dun kettinkje. Maar ik zie de charme daar juist ook wel van.

Het verbindende kettinkje kan je ook los maken, dus je kan ze ook gewoon als armbanden dragen. En misschien dan later op de avond vast (laten) maken aan elkaar. Ik vind het wel spannend en sexy!

Je kan de Bijoux Indiscrets Désir Metallique Handcuffs hier bestellen bij bol.com voor 28,31 euro.

Vakje 11

Het één na laatste vakje! In dit vakje zit de Bijoux Indiscrets Désir Métallique ketting, passend bij de boeien uit het vorige vakje. Helemaal in dezelfde look, super leuk! De ketting bestaat uit twee delen het ziet er een beetje uit als een kraagje om je nek vind ik. Daar onder lopen dan nog kettingen die om je borsten vallen. Heel mooi, wel ingewikkeld om eerst weer uit de knoop te krijgen. Ik vind het er wel weer prachtig uitzien. Ik kan me voorstellen dat dit heel mooi staat over een eenvoudig zwart jurkje. Maar ook gewoon op je naakte lichaam natuurlijk.

Je kan de Bijoux indiscrets Désir Métallique ketting hier bestellen op bol.com voor 21,32 euro.

Vakje 12

En dan het laatste vakje, vakje twaalf! In dit vakje zit een vibrator. De Bijoux Indiscrets Twenty One vibrator, die er uit ziet als een grote, goudkleurige diamant! Ik vind het helemaal leuk. Het past helemaal bij het luxe gevoel van deze kalender. Deze vibrator is echt niet de beste vibrator, maar hij is ook zeker niet slecht. De vibraties zijn best redelijk. De vorm is natuurlijk niet de perfecte vorm voor een vibrator, maar je kan hier echt wel wat plezier aan beleven. En hoe mooi staat deze op je nachtkastje?

Je kan de Bijoux Indiscrets Twenty One vibrator hier bestellen op bol.com voor 35,95 euro.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje of glijmiddel gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.