Beloú – trileitje met afstandsbediening

29-03-2019

Sextoy review by Tess: Beloú – trileitje met afstandsbediening

Een trileitje met afstandsbediening, dat is nou echt een seksspeeltje dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Want hoe spannend is het, als je samen uit eten bent, of misschien wel gewoon boodschappen aan het doen bent, en je hebt stiekem zo’n eitje in. En je partner heeft de afstandsbediening en kan ‘m dus op elk moment laten trillen. De Beloú is zo’n seksspeeltje. En wel een hele mooie. Ik kreeg ‘m van Sandra van Orion en Beloú is ook een eigen merk van Orion.

Alles rosegold

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

Rosegold is nu natuurlijk best wel hip en zelf vind ik het ook super mooi. Alles lijkt gelijk net even wat mooier en chiquer in rosegold. Zo ook de Beloú. Je hebt ‘m ook in het zwart met rosegold, maar die van mij is helemaal rosegold. Net als het doosje. Een leuk, vierkant doosje met een sleeve eromheen. Het doosje zelf is gewoon wit met natuurlijk in rosegold de naam Beloú er op. Het ziet er mooi en cute uit.

De inhoud

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

In de verpakking vind je het trileitje, een siliconen ‘kussentje’ voor om het puntje van het staartje van de Beloú, de afstandsbediening, het oplaadstation met USB-oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing en een standaardgebruiksaanwijzing. Zo’n standaard gebruiksaanwijzing, die voor allerlei soorten sextoys gebruikt wordt, vind ik altijd zo vreemd. Het geeft gelijk een beetje en goedkoop gevoel. En je hebt er meestal ook niks aan. Maar gelukkig zit hier dus ook nog een wel passende gebruiksaanwijzing bij.

De specs van de Beloú

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening29

De Beloú zelf doet me qua vorm een beetje denken aan een visje. Hij is gemaakt van ABS plastic met PU coating, wat helemaal bodysafe is. Het kussentje is van siliconen en dus ook bodysafe. De Beloú is waterproof en oplaadbaar. Hij heeft vier vibratiestanden, waarvan één steady. Maar bij elke stand kan je nog kiezen tussen vier intensiteiten. Het staartje van de Beloú blijft buiten je lichaam en zou, afhankelijk van de vorm van je vulva, misschien je clitoris kunnen stimuleren. Ook zorgt het ervoor dat je de Beloú makkelijk kan verwijderen. En ik gok dat de ontvangst ook beter is hierdoor.

Ik hou van orgasmes

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

Ik vind zelf vibraties tegen mijn clitoris heel lekker en inwendige vibraties vind ik wel lekker, maar daar kan ik niet van klaarkomen. Daarom vind ik trileitjes meestal niet zo heel tof. Soms ben ik wel in zo’n bui dat ik het spannend vind, dat een ander dus met de afstandsbediening (of app bij sommige toys) de controle heeft. Maar nou ja, ik hou nu eenmaal erg van orgasmes. Dus ik wil wel graag aan het eind van het spelletje ook klaarkomen van het seksspeeltje. En dat is met trileitjes bij mij dus eigenlijk nooit het geval. Maar omdat de Beloú een staartje heeft, zelfs met speciaal kussentje, dacht ik dacht het nu misschien wel zou lukken. Extra spannend om te testen dus.

De afstandsbediening van de Beloú

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

De Beloú werkt dus met de afstandsbediening, niet met een app. Wat inhoudt dat de persoon met de afstandsbediening niet te ver weg kan zijn en in elk geval in dezelfde ruimte moet zijn. Op het trileitje zelf zit geen knopje. Je kan ‘m echt alleen bedienen met de afstandsbediening. Maar dat werkt dan ook wel simpel. Geen moeilijk gedoe met connecten, nee, je drukt gewoon op het knopje en het trileitje begint te vibreren. Tenminste, als de Beloú niet in slaapstand gaat. Wanneer je het trileitje 2 uur lang niet gebruikt hebt, gaat ‘ie automatisch in slaapstand om te voorkomen dat de batterij gewoon leeg loopt. Best wel slim en twee uur lijkt me ook ruim voldoende tijd. Wanneer het seksspeeltje in slaapstand is geraakt, moet je ‘m even in het laadstation klikken. Dat hoeft niet eens met het USB kabeltje er aan. Hoe dat werkt, ik weet het niet. Misschien iets met een magneet ofzo? Maar als je ergens heen gaat en daar de Beloú wil gaan gebruiken, neem dan dus zeker het laadstation mee, met of zonder kabeltje. De afstandsbediening heeft een grote aan/uit knop, een knopje voor de patronen en een harder en zachter knopje.

Klik!

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

Wat ook wel een aparte feature is van de Beloú, is dat je de afstandsbediening op het staartje kan klikken. Waarom is dit? Volgens de gebruiksaanwijzing is dit handig om ze bij elkaar te houden. Maar waar laat je het kussentje dan? Want als het kussentje over de top geschoven is, kan de afstandsbediening daar niet meer overheen. Ik maak me zelf meer zorgen over het kwijtraken van het kussentje, want dat is zo klein, dan over het kwijtraken van de afstandsbediening. Een fijn bewaarzakje was wel handig geweest, zodat je gewoon makkelijk alles bij elkaar kan houden en mee kan nemen. Want het doosje is daar net even te groot voor.

Te kort staartje

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

Bij het inbrengen van het trileitje merkte ik gelijk dat het staartje mijn clitoris niet raakte. Dat vond ik wel jammer, want dat was eigenlijk precies het deel waar ik het meest naar uitkeek. Maar helaas. Hij is wel makkelijk in te brengen met een beetje glijmiddel en hij blijft goed op z’n plek zitten. Het eitje reageerde gelijk goed op de afstandsbediening, daar was ik wel blij mee. Vaak is het met zulke eitjes zo dat wanneer je ze hebt ingebracht, het signaal van de afstandsbediening niet meer bij het trileitje kan. Maar dat zat nu wel goed dus, gelukkig.

De vibraties van de Beloú

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

De vibraties voelen best wel oké. Het zijn niet de allerkrachtigste vibraties, maar ze zijn zeker ruim voldoende. Ze zijn ook redelijk diep. De vibraties worden ook best goed doorgegeven aan het staartje. Met het kussentje voelt het wat fijner tussen je schaamlippen, maar dan worden de vibraties wel een beetje gedempt. Zonder het kussentje worden de vibraties beter doorgegeven en dat vond ik zelf fijner. Ook al raakte het staartje mijn clitoris niet, ik vond het toch best lekker voelen dat een wat ruimer gebied gestimuleerd werd dan alleen mijn vagina.

Testing, 1, 2, 3…

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

Ik heb het trileitje meerdere keren getest en had wisselende resultaten. Soms werkte het heel goed en reageerde de Beloú super goed op de afstandsbediening, zelfs tot een meter of tien afstand. Maar dat was niet altijd het geval. Soms moest er echt meerdere keren op de knopjes gedrukt worden voor het eitje überhaupt reageerde en was de afstand waarop hij nog werkte veel kleiner, tot zelfs ongeveer maar één meter. Qua geluid hoor je de Beloú wel als het helemaal stil is. Wanneer er wat achtergrond geluid of muziek is, dan zou ik me persoonlijk zeker niet druk maken over het geluid.

Het signaal

Beloú – trileitje met afstandsbediening Beloú – trileitje met afstandsbediening

Ik ben helemaal niet technisch onderlegd en weet dus niet hoe dat signaal van de afstandsbediening naar het eitje toe precies werk. Daarom weet ik ook niet wat dat signaal kan verstoren. Van bluetooth weet ik dat wifi en telefoonsignalen kunnen storen en dat het niet door een lichaam heen kan. Maar dit eitje werkt niet met bluetooth. De keer dat ik het eitje in een parenclub testte, waar geen of nauwelijks wifi gebruikt wordt en waar telefoons in lockers opgeborgen zijn, werkte het eitje het best. Maar misschien is dat toeval. Ik vind het jammer dat ik hier niks beters over kan zeggen. De afstandsbediening geeft zelf geen feedback. Degene met de afstandsbediening zal dus echt bij de drager van het eitje moeten checken of het werkt. Of goed opletten op de reacties, dat kan misschien bij sommige mensen ook werken.

Conclusie

Het gevoel wat de Beloú me gaf, vond ik best wel lekker. De vibraties voelden echt wel fijn en het feit dat niet alleen mijn vagina gestimuleerd werd, maar ook een deel van mijn vulva, was fijn. De afstandsbediening werkte wisselend. De ene keer kostte het wat meer moeite dan de andere keer. Maar het lukte altijd wel. Ik vond het wel erg jammer dat het staartje mijn clitoris net niet raakte. De Beloú is zeker geen goedkoop eitje, dus voor deze prijs zou ik eigenlijk wel iets meer verwachten. Maar de Beloú geeft dus zeker wel een leuke ervaring.

Je kan de Beloú hier bestellen bij Orion in Duitsland voor 129 euro, of als je liever in Nederland besteld kan je ‘m hier bestellen bij Willie voor dezelfde prijs. 

 

1 Reactie

  1. Wat een merkwaardige toy met dat ‘rare’ opzetstukje en in general de vorm!
    Is er nog iets van dit EI dat hem uniek, béter dan andere toys maakt of eigenlijk helemaal niet? En welke is dan wel het beste?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.