Be Good Tonight Lay-On Vibe

26-11-2018

Sextoy review by Tess: Be Good Tonight Lay-On Vibe

Het merk Be Good Tonight was voor mij nog volledig onbekend. Het is รฉรฉn van de eigen merken van Shotstoys, waar ik natuurlijk al meer seksspeeltjes van heb getest. Shotstoys heeft een heleboel merken, met allemaal een eigen look & feel. De Be Good Tonight serie bestaat uit allemaal vrij budgetvriendelijke sextoys. De Lay-On Vibe is de duurste uit de serie met zijn 48,95. Van Dries van Shotstoys kreeg ik deze schattige kleine vibrator om te reviewen.

De verpakking

Be good tonight lay-on vibe Be good tonight lay-on vibe

Zoals je bij een iets goedkopere sextoy ook zou verwachten, is de verpakking van de Lay-On vibe heel eenvoudig. Een wit doosje met daarop een foto van het seksspeeltje dat er in zit. Al is het wel echt een hele andere kleur paars, dat is wel apart. Zoals bij elke sextoy van Shotstoys, vind je ook hier op de achterkant weer een verkooppraatje. Deze keer valt de tekst zelf mee, maar het lijkt bij Shots wel de gewoonte te zijn om de tekst via Google translate te vertalen, want er zitten natuurlijk ook weer fouten in. Maar wat ik opvallender vond, is dat het merk, Be Good Tonight, en de producent, Shotstoys, nergens op de doos terug te vinden is. Wat je wel op de doos vindt, zijn een aantal productspecificaties.

De looks & specs

Be good tonight lay-on vibe Be good tonight lay-on vibe

Zo staat er bijvoorbeeld dat dit seksspeeltje waterproof is, gemaakt is van siliconen, dat het super stil is en ook nog ergonomisch. De Lay-On vibe is oplaadbaar en heeft zeven standjes, waarvan drie steady. Maar elk standje kan je ook nog eens harder en zachter zetten in drie standen. Ik vind dit wel een sekstoy die er echt wel leuk en cute uitziet. Ik vind de paarse kleur (van de toy, niet van de foto op de doos) echt heel mooi en de vorm ook. De knopjes vind ik dan wel weer jammer, die ogen wat goedkoop. Maar aangezien dit ook niet echt een dure toy is, vind ik het niet heel storend.

Ergonomisch

Be good tonight lay-on vibe Be good tonight lay-on vibe

Op de verpakking staat dus dat de Lay-On vibe ergonomisch is. Ik neem aan dat ze daarmee bedoelen dat het goed in de hand ligt en mooi aansluit op je lichaam. Als ik de Lay-On vibe vasthou, dan voelt dat ook echt heel fijn. De curves voelen echt heel fijn in mijn hand. Het heeft bijna hetzelfde effect als een stressbal, het is echt heel fijn om deze toy gewoon vast te houden en te voelen in je hand. Ik had ook het idee dat hij heel mooi zou aansluiten op mijn lichaam. Maar, ik heb echt een gebrek aan ruimtelijk inzicht. Want anders had ik waarschijnlijk gelijk gezien dat dit helemaal niet het geval is. Als je de Lay-On vibe gebruikt als clitorisstimulator, sluit hij echt niet heel mooi aan op mijn lichaam, zoals bijvoorbeeld de Nomi Tang Better Than Chocolateย wel doet. Aangezien ik bij het testen van die sextoy al gemerkt had dat dit voor mij helemaal niet per se fijn werkt, vond ik het niet heel erg dat de Lay-On vibe dit niet doet.

De Test

Be good tonight lay-on vibe Be good tonight lay-on vibe

Hoewel hij dus qua vorm niet meeloopt met mijn lichaam, vind ik de Lay-On vibe dus wel fijn om vast te houden. Het puntje van de vibrator is net een klein bolletje en dat voelde heel fijn als ik die over mijn clitoris liet glijden. Natuurlijk gebruikte ik daar wel glijmiddel bij, want glijmiddel maakt dat รฉcht veel lekkerder. Ik gebruikte Pjur Woman Nudeย omdat dat een super fijn glijmiddel op waterbasis is (geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken bij siliconen sekstoys) dat lekker lang blijft glijden.

De knopjes

Be good tonight lay-on vibe Be good tonight lay-on vibe

Ik had al gezegd dat ik de knopjes er niet zo mooi uit vind zien. Maar ik vind de symbolen die er op staan ook een beetje onlogisch. Op de harder- en zachter knopjes zie je een driehoekje met twee pijltjes er omheen. Daardoor kreeg ik het idee dat dat zou zijn om door de standen heen te scrollen. Maar daar is het middelste knopje dan juist voor. Dat is ook het power knopje. Je moet het zoโ€™n vijf seconden indrukken om โ€˜m aan te zetten. Of nou ja, dan gaat wel het lichtje aan, maar dan trilt hij nog niet. Als je โ€˜m al tussen je benen hebt, zie je die lichtjes waarschijnlijk ook niet. Je moet dan dus nog een keer op datzelfde knopje drukken om in het eerste vibratiestandje te komen. Best wel onhandig dus.

De vibraties

Be good tonight lay-on vibe Be good tonight lay-on vibe

Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik van diepe, krachtige vibraties hou. Dat heeft deze Lay-On vibe dus helemaal niet. De vibraties zijn zelfs op het hardste standje niet krachtig te noemen. Ze zijn zelfs een beetje aan de buzzy kant. De verschillende vibratiepatronen vond ik niet heel interessant. Wel fijn dat je ook die dus harder of zachter kan zetten. Zelf had ik wel echt ook de wrijving van het bewegen met de top van de vibrator er bij nodig om klaar te kunnen komen met deze sekstoy. Ik was niet heel erg onder de indruk, maar dat is ook wel echt een kwestie van persoonlijke smaak. Ik weet dat er ook veel mensen zijn die juist echt geen krachtige vibraties willen en voor deze mensen is deze Lay-On vibe dus zeer geschikt. Ook als eerste vibrator is dit zeker een leuke toy. Maar voor mensen zoals ik, die al veel toys hebben of gewoon echt een voorkeur voor krachtige vibraties hebben, is deze vibrator wat minder geschikt.

Conclusie

Be good tonight lay-on vibe Be good tonight lay-on vibe

De Lay-On vibe ziet er leuk uit en ligt fijn in de hand. De vibraties zijn niet zo krachtig en een klein beetje buzzy. De top van de vibrator is heel fijn om over je vulva en clitoris te bewegen, zeker in combinatie met de verschillende vibratie standen. Als je van krachtige vibraties houdt, sla je deze sekstoy beter over. Maar voor beginners of mensen die niet zoveel kracht willen, is dit echt een fijne, goede vibrator voor een mooie prijs.

Je kan de Lay-On Vibe hier bestellen bij bol.com voor 48,95.

Met de kortingscode Tess25 krijg je ook nog eens 25% korting! Die is trouwens geldig voor de hele Shotstoys shop!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.