Home 5 BDSM 5 BDSMtoys 5 Master Series Transfix Dual Pinwheel

Master Series Transfix Dual Pinwheel

door | 8-10-2017 | BDSMtoys, Couples Toys, BDSM, Voor Samen, Sex Toy Review

9200000068684197 300x300 - Master Series Transfix Dual Pinwheel

Master Series Transfix Dual Pinwheel

Pinwheels vind ik echt super lekker en spannend. Een pinwheel is een wieltje aan een staafje, en dat wieltje heeft pins, oftewel scherpe puntjes. Met dit wieltje rol je over een lichaam en dit kan allerlei verschillende gevoelens geven. Van kriebelend tot prikkelend tot kietelend tot pijnlijk. Net wat je lekker vindt.

Van Miriam van Easytoys kreeg ik deze super koele Master Series Transfix Dual Pinwheel in ruil voor mijn review. Eerder had ik van dit merk al de Lollipop getest en dat was een groot succes. Dus ik was erg benieuwd of deze bijzondere pinwheel me ook zo goed zou bevallen.

That’s how we roll

IMG 20170919 200321 300x300 - Master Series Transfix Dual PinwheelDe Transfix Dual Pinwheel zit in een zwart/grijs doosje, zoals alle Master Series artikelen. Je kan door het plastic het artikel al zien. Ik vind het doosje vrij groot, wat wel jammer is, want dit is typisch zo’n artikel dat je in het doosje wilt bewaren en nu neemt dat dus erg veel ruimte in. Een pinwheel los in een la of kast leggen is niet zo handig. De kans dat je er in grijpt en jezelf prikt is vrij groot, maar ook dat de scherpe puntjes beschadigen en dus minder scherp worden is aanwezig.

Vaak zijn pinwheels gemaakt van metaal, maar deze pinwheel is gemaakt van zwart plastic. Metaal voelt misschien iets stoerder aan, maar ik vind het zwart er ook wel koel uitzien. En in gebruik merkte ik eigenlijk geen verschil met een pinwheel van metaal. Behalve dat deze wel echt super makkelijk rolt dan, maar dat komt denk ik meer door het model en niet door het materiaal.

Fancy pinwheel

IMG 20170919 200456 300x300 - Master Series Transfix Dual PinwheelIk heb in mijn volwassen leven al vaker pinwheels gebruikt, maar die zagen er altijd wel wat eenvoudiger uit dan deze Transfix Dual Pinwheel. Meestal is het gewoon een staafje met een enkel wieltje en soms wel een paar wieltjes naast elkaar, maar deze constructie zag er toch wel wat ingewikkelder uit.

De Transfix Dual Pinwheel heeft dus twee wieltjes die gewoon zelf kunnen draaien, maar die ook eigenlijk nog om elkaar heen kunnen draaien. Nu had ik na het zien van dat plaatje al allemaal wilde beelden in mijn hoofd van een pinwheel die als een soort enge kermisattractie al dol draaiend over mijn lichaam heel rolde. Maar in het echt gebeurt dat natuurlijk niet. Maar deze constructie heeft zeker wel voordelen ten opzichte van een normale pinwheel.

Curves

IMG 20170919 200535 300x300 - Master Series Transfix Dual PinwheelBij het gebruik viel me al heel snel op dat deze pinwheels echt super makkelijk over mijn lichaam heen gleden. Normaal heb je wel eens dat zo’n wieltje een beetje blijft hangen en daardoor dan dus niet doordraait. Als degene die de pinwheel vast heeft dat niet doorheeft en wel door beweegt, sleept zo’n puntje dus over je lichaam heen. Dat laat dan meestal een kras achter en persoonlijk vind ik dat en het gevoel er van echt niet prettig. Deze pinwheel had dat dus helemaal niet. Hij is echt geen één keer blijven hangen en door hoe hij in elkaar zit, volgt hij echt super gemakkelijk alle curves van je lichaam.

Dit is echt een soort off-road pinwheel. Maakt niet uit hoe hoog of diep de curves gaan, dit wieltje volgt het probleemloos. En dat is iets wat tijdens het gebruik wel echt super fijn is. Ik wist in de eerste instantie niet zo goed waarom de wieltjes dus ook nog om elkaar konden draaien, maar dat zorgt er dus voor dat hij echt probleemloos over je hele lichaam glijdt. Super handig!

Van stimulerend tot pijnlijk

IMG 20170919 201257 300x300 - Master Series Transfix Dual PinwheelHet gevoel van deze pinwheel vond ik ook echt super lekker. Op plekken als mijn armen en rug voelt het lekker een beetje kietelig. Gewoon licht stimulerend en niet pijnlijk. Als je harder drukt, wordt het natuurlijk wel iets pijnlijker. Maar het leukst vind ik om samen met een partner op ontdekkingstocht te gaan en uit te zoeken welke plekjes er extra lekker voelen met zo’n pinwheel.

Ik vond dat echt wel spannend. Gewoon zelf liggen en niks mogen doen, ogen dicht (of een blinddoek op!) en dat je partner dan met de pinwheel voorzichtig over je hele lichaam rolt. Als het wieltje over mijn onderarm rolt, voelt het gewoon lekker, maar de binnenkant van mijn elleboog is bijvoorbeeld al gelijk super gevoelig. In de buurt van mijn oksel kietelt het en over mijn borsten voelt het heel opwindend. Extra spannend was het toen het wieltje over mijn kutje ging. Dat vond ik eerst heel eng, maar eigenlijk voelde het heel lekker. Zeker hier is het echt belangrijk om te weten dat het wieltje dus niet blijft hangen. Ik zou met een ander radeerwieltje niet zo snel dit gebied gaan ontdekken denk ik, want dit is wel een plek waar ik geen krassen wil oplopen.

Een pinwheel is denk ik voor heel veel stellen leuk. Je hoeft echt niet super kinky te zijn om met een pinwheel te spelen. Heel veel mensen vinden het lekker als je kriebelt met je nagels, en soms zelfs zachtjes krast. Het gevoel van een pinwheel is vergelijkbaar.

Makkelijk te hanteren

IMG 20170919 200618 300x300 - Master Series Transfix Dual PinwheelOmdat deze Transfix Dual Pinwheel niet alleen maar één wieltje heeft, maar twee rijen van 5 wieltjes, wordt de druk veel meer verdeelt, waardoor het gevoel een stuk minder scherp is dan bij een enkel wieltje. Zelf vind ik dit veel lekkerder aanvoelen, ik hou niet van dat hele scherpe. Dat doet sneller pijn en ik vind het gevoel daarvan sowieso iets minder lekker. Zeker voor beginners zou ik een pinwheel met meerdere rijen aanraden, en in het bijzonder deze, omdat deze dus echt makkelijk te hanteren is.

Je kan de Master Series Transfix Dual Pinwheel hier bestellen bij Easytoys, en hij is nu in de aanbieding, van 32,95 voor 23,07.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments
Karin
Karin
08-10-2017 22:50

Een pinwheel dat niet blijft hangen en zwart is? Omg, ik wil m!

Karin
Karin
Antwoord op  Karin
11-08-2018 14:43

En ik had m ook gekocht. Beste. Beslissing. Ooit. Hij is zoooo soepel en makkelijk te gebruiken, ook qua vasthouden. Top ding!

trackback
24-08-2018 13:15

[…] heb soms ook dat ik dan andere sensaties juist extra goed voel. Als mijn partner bijvoorbeeld met een pinwheel over mijn huid gaat, voelt dat echt extra […]

trackback
15-05-2020 23:06

[…] tijdens de seks en ook niet alleen over m’n rug. Dat gekras vind ik echt heerlijk. Eerder testte ik een pinweel, met ook allemaal scherpe puntjes, dat vond ik ook echt […]

Nuttige Links Categorieën

Adverteer hier

Wil jij hier adverteren? 

Pin It on Pinterest

Share This