BDSM Q&A video

30-08-2020

We hadden weer eens zin in een Q & A. Via Instagram kregen we zoveel BDSM-gerelateerde vragen door, dat we besloten om te beginnen met een speciale BDSM Q&A. Jay en ik houden allebei heel veel van BDSM en doen het ook al heul lang. In deze video geven we antwoord op de vraag of wij alles al gezien hebben in de BDSM-scene, of we samen aan BDSM doen en nog véél meer vragen. Benieuwd naar de vragen en onze antwoorden? Check dan de BDSM Q&A video hier onder.

Binnenkort gaan we nog een ‘gewone’ Q&A opnemen, met vragen over ons, over seksspeeltjes en nou ja, wat er maar voorbij komt. Heb jij ook een vraag voor ons? Laat ‘m even achter in onder in de reacties, gebruik het contactformulier of stuur ons een pb’tje op Instagram, FetLife of Facebook! Vinden we leuk!

 

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik dan hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je vagina balletjes of een ander seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.