BDSM Feestjes – video

27-06-2021

Na bijna anderhalf jaar geen BDSM feestjes, gaan ze nu zo’n beetje weer beginnen. De eerste kinky feestjes zijn zelfs al geweest. Ik ga binnenkort voor het eerst weer naar een kink party en met Jay praat ik hier over hoe het gaat zijn. Zal het awkward zijn, of zal ik me gelijk weer thuis voelen?

En wat zijn eigenlijk de andere opties, als je niet naar een BDSM-feestje wil, maar ook niet thuis kan of wil spelen? Dit bespreken we allemaal in deze video.

Ben je benieuwd hoe mijn echte allereerste BDSM-feestje was? Dat kan je hier lezen.
Als je wil weten hoe het er aan toe gaat op een kinky party, kan je dat hier lezen.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.