Bathmate Hydroxtreme 9 | Penispomp review

20-01-2021

De Bathmate Hydroxtreme 9 is een nieuwe penispomp die een verbetering zou moeten zijn op een product dat ik 3 jaar geleden als een van mijn eerste reviews mocht reviewen de Hydromax X40. Ik kreeg de Bathmate Hydroxtreme 9 al in april 2020, maar ja, corona, dingen gebeuren, dus hoog tijd voor een review.

SPECS

Materiaal: Hard plastic en siliconen

Bodysafe: Het is een penispomp, dus safe is relatief, de materialen zijn zeker bodysafe, verantwoord gebruik ook

Wat krijg je erbij?

 • Carry Case
 • Reinigingsspons
 • Balpomp (handmatig)
 • Stuk slang
 • Bathmate Clean (toy/pomp reiniger)
 • Slot om je case af te sluiten (niet je pomp!!)
 • Douche Strap
 • Washandje

Prijs: € 250,- bij Bathmate

Appels met peren vergelijken?

Tussen de Hydromax X40 en de Bathmate Hydroxtreme 9 reviews zit zoveel tijd dat ik dit niet echt een vergelijk review kan maken. Hoewel de methodiek bij beide pompen gelijk is, is de Bathmate Hydroxtreme 9 veel heftiger en extremer (en makkelijker) dan zijn voorganger. Ik vond in deze penispomp en alles wat erbij zit (en dat is best pittig veel) wel alle oplossingen van de problemen waar ik de vorige keer dat ik een Bathmate pomp reviewde tegen aanliep.

Penispomp disclaimer

Even voor de duidelijkheid, ik heb dit letterlijk jaren geleden al gezegd, dus ik denk dat het belangrijk is dit te herhalen. Ik geloof niet in penispompen als middel om je penis te verlengen of vergroten (voor lange termijn), het is ook geen wondermiddel tegen erectieproblemen.

Wat een penispomp voor mij wel is, is een manier om tijdelijk wat meer bloed je penis in te pompen, een manier om te kunnen genieten van het β€œopgepompte” gevoel en gewoon af en toe gewoon even voor de lekker.

Bovenstaande is dus ook waar ik naar kijk, er bestaat op dit moment geen wondermiddel voor een permanent grotere penis, en dat hoeft ook niet, want een grote penis is helemaal niet een ideaal om te moeten willen nastreven. Je bent goed als je bent, mensen hebben dat gewoon te accepteren, of niet en dan zegt dat genoeg.

Bathmate hydroxtreme 9

Bathmate Hydroxtreme 9

De Bathmate Hydroxtreme 9 is net zoals de X40 een pomp die werkt door gebruik te maken van water. Het voordeel van deze methodiek is dat de druk op je penis veel gelijkmatiger wordt verdeeld en je zo een beter resultaat krijgt. Maar dit betekent dat je wel altijd in bad of onder de douche bezig bent met pompen (het heet niet voor niets Bathmate), wat soms ook wel echt een nadeel kan zijn. Door zijn nog betere vorm, de handpomp en de strap kan je hier extreem (ja ja) goed mee pompen. Het is niet per se een beginnerspomp, maar wel een waar je extreem fijne resultaten mee kan bereiken, als dat je doel is. Extra voordeel van de handpomp is dat je veel makkelijker de juiste druk kan regelen dan het moeten drukken van de pomp tegen je lichaam aan. Precisiepompen dus.

Bathmate Hydroxtreme 9 in de doos

De Bathmate Hydroxtreme 9 krijg je in een kartonnen omverpakking met daarin de case en in het plastic alle accesoires die je al kon lezen in het stukje β€œwat krijg je erbij?”. Normaal bewaar ik dat voor dit stukje, maar het is zo uitzonderlijk veel dat ik het daar maar neer heb gezet. Je krijgt dus in 1 keer letterlijk alles wat je nodig hebt voor het gebruik en de schoonmaak van je pomp.

Bathmate Hydroxtreme 9 getest

Toen ik net na de eerste corona lockdown de Bathmate Hydroxtreme 9 ontving was ik heel erg blij dat er eindelijk een strap bij zat (zonder dat ik die los moest kopen zoals bij de X40) en dat er ook een degelijke case zat die mijn best wel dure pomp veilig kon opbergen. Het idee van de case is overigens dat je hem mee kan nemen op reis. Maar dat is niet helemaal reeel vind ik. Je handbagage en je koffer zitten dan wel echt aardig vol, want het is best een beest van een case.

Wat nieuw was waren de slang en de handpomp die bij de Bathmate Hydroxtreme 9 in begrepen zitten, zo pomp je eerst het meeste water uit de pomp door hem tegen je lichaam aan te duwen, om vervolgens het laatste stukje met de handpomp te doen om zo de pompdruk te krijgen die je gevoelsmatig wil hebben. Dat gevoel kan natuurlijk wisselen, maar eigenlijk is dat beter, zo kan je goed naar je lichaam luisteren als je bezig bent.

Ik heb dus een douche en geen bad in huis (maar donaties voor een badkamer renovatie zijn altijd welkom) dus daar is mijn review ook op gebaseerd. Ik denk dat deze pomp in een bad omgeven door water nog vele malen beter werkt dat hij al doet. Dat gezegd hebbende, hij kan ook onder de douche, en dat heb ik dus getest.

Aan het pompen

De routine van het goed stellen van de pomp, hem laten vollopen en dan pompen is vanuit mijn tijd met de X40 niet veranderd. Ik heb de X40 trouwens ook na mijn reviews nog met enige regelmaat gebruikt, totdat deze Bathmate Hydroxtreme 9 in the picture kwam. Dus hier niets nieuws.

Wat wel nieuw is, is de strap, die je eerst moet afstellen (voordat je begint met pompen) zodat je zeker weet dat alles goed zit als je handsfree wil gaan. Zorg bijvoorbeeld dat de strap goed vast zit, zodat niet een volle pomp op je tenen stuitert als de strap zijn grip verliest en je niet mag vloeken omdat het 7 uur in de ochtend is en er nog mensen slapen.

Toen de strap veilig en goed vast zat was het handsfree gedeelte eigenlijk heel simpel, de pomp hangt dan namelijk om je nek, wat je trouwens wel echt voelt, maar evengoed is dat best te doen.

Dit is handwerk

Ik vond bij de X40 wel eens dat je net ff teveel had gepompt en dat je dan moest kiezen tussen, loslaten bijvullen en overnieuw, of accepteren dat ie wel heel heftig aan het pompen was. Dat is met de handpomp wel echt verleden tijd. Mits je het pompje goed op de kop van je pomp krijgt, want dat is best gepiel, of als je ook het slangetje gebruikt je wel ff doorpompt want je moet eerst lucht en dan water wegpompen, en dat kost best wat kracht.

De balg van de handpomp is gemaakt van stevig siliconen en kost best wel wat handkracht in het begin, daarna loopt het wel soepeler. Volgens de info kan je de handpomp, met en zonder slang gebruiken, ik krijg hem zonder slang alleen heel slecht gemonteerd, dus daar moet je wel even op letten.

Evengoed, als je dat voor elkaar hebt kan je de druk echt precies goed en net lekker / niet lekker krijgen en dat is wel ideaal.

Mijn pomp ritueel de komende dagen en weken was eigenlijk net zoals bij de X40 maar de handpomp maakte duidelijk het verschil. Net zoals bij de X40 was het resultaat zeker tijdelijk aanwezig, maar kan ik helaas geen wonderlijke verlenging doorgeven en hoef ik mijn nickname ook niet van Jay naar β€œEl Gigante” te veranderen.

Schoonmaak

Een pomp die je onder de douche gebruikt schoonmaken klinkt misschien raar, maar ook in β€œschoon” water en in de lucht zitten schimmeltjes en wat niet allemaal. Dus het is wel degelijk van belang dat je Bathmate Hydroxtreme 9 reinigt met zeep of de bijgeleverde cleaner) en dat je hem ook zo goed mogelijk droogt. Zo kan je hem jarenlang met veel plezier blijven gebruiken. Het is natuurlijk wel allemaal supersimpel, maar let er op dat je de handpomp ook helemaal leeg maakt, dat er in de slang geen water achterblijft en ook niet in de hoeken en gaten van de pomp zelf.

Conclusie

Voor mensen die onder waterdruk willen pompen met de nodige precisie is de Bathmate Hydroxtreme 9 echt wel een aanrader. Heb je al een bathmatepomp, dan zou ik persoonlijk niet een hele nieuwe bestellen. Wil je beginnen met pompen, dan weet ik ook niet of dit de pomp voor jou zal zijn, een simpelere bathmate pomp voor waterpompen is dan misschien aan te raden.

Je koopt de voor € 250,- bij Bathmate

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

5 Reacties

 1. Mooi en grappig stuk weer ( ook al heb ik geen penis). Ik ben dol op de stukjes zoals ” donaties voor een badkamer renovatie” haha πŸ˜‚.

  Antwoord
  • Dank je voor het compliment (en het vinden van die schrijffout!).

   Antwoord
   • Graag gedaan Jay 😊

    Fijn weekend toegewenst voor jullie 🌻

    Antwoord
 2. Hi Jay,

  Ik ben op zoek naar een geschikte pomp voor training, zodat je penis een paar
  uur makkelijker stijf kan houden bij sex met een vrouw.
  Als je eerst pompt zodat doorbloeding goed is verslapt hij niet.

  Bijna alle penispompen is de diepgang maar tot 21cm.

  Mijn penis met de hand stijf 22cm. Tijdens pompen groeit hij dan nog 2 tot 3cm.
  Weet jij een penispomp van ongeveer 25cm ?
  Bathmate Hydromax X50 extreme pomp gaat maar tot 24cm en kost maar liefst 300 euro.

  Alvast bedankt

  Antwoord
  • Hi Joe,

   In mijn beleving is het niet zo dat je je penis een paar uur stijf kan houden nadat je hebt gepompt, dat is ook niet heel erg goed voor je lichaam, dat gezegd hebbende, iedereen heeft daar zijn eigen recht tot keuze in.

   Ik denk dat de Calexotics COLT dan iets voor jou is, die vind je hier: https://tesst.it/colt (aff.)

   Ik heb deze zelf niet getest, maar voldoet voor zover ik kan vinden als een van de weinige (betaalbare) pompen aan jouw lengte eisen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.