Sextoy review by Jay: Bathmate Hydromax X40 #1

01-06-2017

Bathmate-hydromax-x40

#1 Bathmate Hydromax X40 penispomp: Pompen of verzuipen, het begin van een dagboek

Het was “the masturbation month of May”, of zoals een jullie welbekende televisiezender met diepe voiceover stem zou doen geloven “Mei maand, masturbatie maand”. En hoewel de Bathmate Hydromax X40 eigenlijk helemaal geen masturbator is, kreeg ik het aanbod van Bathmate om wat het internet omschrijft als, een van de beste pompen op de markt, te testen. En ik ben niet vies van nieuwe seksuele ervaringen. En dus volgt hier een serie reviews van één product.

Laat ik vooropstellen dat ik voor dit aanbod nog nooit bezig ben geweest met wat op het internet “pumping” wordt genoemd, ik ben altijd al heel tevreden over mijn lichaam geweest, de lengte van mijn pik (ik vind penis zo klinisch) is daar geen uitzondering op. Evengoed is het een leuk, en wellicht aangenaam experiment.

Ik zou graag van jullie, trouwe lezers, willen weten, wat jullie idee is over penispompen en pumping in het algemeen, daartoe wil ik jullie vragen mee te denken in de comments onder deze post(s).

Unboxing

Toen ik het pakket opende zag ik een mooi vorm gegeven doos, het geeft je meteen het gevoel dat je iets goeds gekocht hebt. Wat wel opvalt is de grootte van de doos, en na het uitpakken ook de grootte van Bathmate Hydromax X40 zelf. De Bathmate series onderscheiden zich van andere pompsystemen doordat er gebruik gemaakt wordt van water in plaats van een “gewoon” vacuüm op basis van lucht.

Natuurkunde leert ons dat de druk verdeling daarmee gelijkmatiger is, wat beter is voor je pik, en ook tot betere resultaten zou moeten leiden. Een beknopte handleiding met do’s en don’t is duidelijk, maar misschien wat TE beknopt, het geeft mij wel het gevoel dat ik in ieder geval aan de gang kan. In de Bathmate Hydromax X40 zit nog een comfort sleeve die het nog fijner zou moeten maken.

De Bathmate Hydromax X40 is ondanks zijn lompe grootte wel mooi om te zien. Die van mij is blauw, ik vond dat de mooiste kleur, maar ze zijn er ook in het rood en het “wit”.

Lief dagboek

Zoals jullie gewend zijn, zijn mijn reviews (en die van Tess) eerlijk, oprecht en vooral recht door zee. Volgens de handleiding merk je pas (permanent) resultaat na 6 weken, dat is wel lang, maar ik ga proberen om gedurende deze 6 weken, met regelmaat een update te posten, in de vorm van wat korte dagboek posts.

Dag 1: 
Op een dag dat er veel pakketten ons huis binnen komen zit tussen alle goodies ook de Bathmate Hydromax X40, de doos is vrij groot, de Hydromax X40 is dat ook.
Rond 14:00 uur is mijn testdrang zo groot dat ik onder de douche ga staan met mijn Hydromax X40 en de eerste test doe. Op basis van de handleiding en verder helemaal blanco, beginnen mijn pompavonturen.

Eerste indruk in steekwoorden:

 • Groot en zwaar
 • Zo! Dat zuigt! (Hard, aan je pik)
 • Ik weet niet of dit nou de bedoeling is

Dag 2: 

Volgens de handleiding is het belangrijk om dagelijks, of in ieder geval om de dag te pompen. Aangezien ik meestal maar 1x per dag douche en ik aangewezen ben op warm water, zal dit dus tijdens mijn ochtenddouche gebeuren. Ik sta dus om 7 uur ’s ochtends mijn pik te pompen, je wordt er in ieder geval wel goed wakker van.

Tweede indruk in steekwoorden:

 • Zonder de comfort sleeve voelt het beter
 • Misschien mijzelf toch eens inlezen op het internet
 • Je merkt wel meteen verschil

En dus zijn we nu van start, volg onze site om later nog meer dagboek reviews te bekijken over de BathmateSextoy review by jay: bathmate hydromax x40 #1 Hydromax X40.

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

6 Reacties

 1. Oh man, ik vind penispompen eng! Ik moet altijd denken aan schade a la #kyliejennerchallenge. ?

  Antwoord
  • Hi Karin, ja dat snap ik wel, maar als je naar je lichaam luistert, en vooral je goed inleest dan is de kans dat zoiets gebeurt heel klein. Juist doordat de hydromax de druk zo goed verdeelt omdat er water gebruikt wordt is de kans, mits je hem verantwoord (lees de handleiding, trek niet je eigen plan)gebruikt, echt heel erg klein. Ik doe het nu keurig zoals de mensen van Bathmate in de handleiding en in hun contact met mij hebben geadviseerd, en het werkt, zonder nare dingen.

   Antwoord
 2. Heeft het eigenlijk, behalve dat het als doel heeft je pik groter te maken, ook een erotische waarde? Voelt het lekker om te doen?

  Antwoord
  • In het begin vond ik het niet lekker, dat was denk ik voornamelijk de onwennigheid, het is ook niet per se een erotisch apparaat om mee bezig te zijn. Maar nu ik een paar weken verder ben kan ik wel stellen dat het lekker voelt, niet eens per se tijdens het pompen, maar daarna voelt het wel enorm geil. Ik merk ook dat ik sinds ik pomp eigenlijk nog geiler ben dan normaal. Mijn erecties voelen ook lekkerder, voor zover je daar van kan spreken.

   Antwoord
 3. Is het bij twee dagen gebleven? Ben nieuwsgierig naar de update!

  Antwoord
  • Hi, nee zeker niet, alleen door omstandigheden ben ik er niet aan toegekomen om een update te tikken, maar die komt snel!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.