Sextoy review by Jay: Bathmate Hydromax X40 #1

Bathmate-hydromax-x40

#1 Bathmate Hydromax X40 penispomp: Pompen of verzuipen, het begin van een dagboek

Het was “the masturbation month of May”, of zoals een jullie welbekende televisiezender met diepe voiceover stem zou doen geloven “Mei maand, masturbatie maand”. En hoewel de Bathmate Hydromax X40 eigenlijk helemaal geen masturbator is, kreeg ik het aanbod van Bathmate om wat het internet omschrijft als, een van de beste pompen op de markt, te testen. En ik ben niet vies van nieuwe seksuele ervaringen. En dus volgt hier een serie reviews van één product.

Laat ik vooropstellen dat ik voor dit aanbod nog nooit bezig ben geweest met wat op het internet “pumping” wordt genoemd, ik ben altijd al heel tevreden over mijn lichaam geweest, de lengte van mijn pik (ik vind penis zo klinisch) is daar geen uitzondering op. Evengoed is het een leuk, en wellicht aangenaam experiment.

Ik zou graag van jullie, trouwe lezers, willen weten, wat jullie idee is over penispompen en pumping in het algemeen, daartoe wil ik jullie vragen mee te denken in de comments onder deze post(s).

Unboxing

Toen ik het pakket opende zag ik een mooi vorm gegeven doos, het geeft je meteen het gevoel dat je iets goeds gekocht hebt. Wat wel opvalt is de grootte van de doos, en na het uitpakken ook de grootte van Bathmate Hydromax X40 zelf. De Bathmate series onderscheiden zich van andere pompsystemen doordat er gebruik gemaakt wordt van water in plaats van een “gewoon” vacuüm op basis van lucht.

Natuurkunde leert ons dat de druk verdeling daarmee gelijkmatiger is, wat beter is voor je pik, en ook tot betere resultaten zou moeten leiden. Een beknopte handleiding met do’s en don’t is duidelijk, maar misschien wat TE beknopt, het geeft mij wel het gevoel dat ik in ieder geval aan de gang kan. In de Bathmate Hydromax X40 zit nog een comfort sleeve die het nog fijner zou moeten maken.

De Bathmate Hydromax X40 is ondanks zijn lompe grootte wel mooi om te zien. Die van mij is blauw, ik vond dat de mooiste kleur, maar ze zijn er ook in het rood en het “wit”.

Lief dagboek

Zoals jullie gewend zijn, zijn mijn reviews (en die van Tess) eerlijk, oprecht en vooral recht door zee. Volgens de handleiding merk je pas (permanent) resultaat na 6 weken, dat is wel lang, maar ik ga proberen om gedurende deze 6 weken, met regelmaat een update te posten, in de vorm van wat korte dagboek posts.

Dag 1: 
Op een dag dat er veel pakketten ons huis binnen komen zit tussen alle goodies ook de Bathmate Hydromax X40, de doos is vrij groot, de Hydromax X40 is dat ook.
Rond 14:00 uur is mijn testdrang zo groot dat ik onder de douche ga staan met mijn Hydromax X40 en de eerste test doe. Op basis van de handleiding en verder helemaal blanco, beginnen mijn pompavonturen.

Eerste indruk in steekwoorden:

  • Groot en zwaar
  • Zo! Dat zuigt! (Hard, aan je pik)
  • Ik weet niet of dit nou de bedoeling is

Dag 2: 

Volgens de handleiding is het belangrijk om dagelijks, of in ieder geval om de dag te pompen. Aangezien ik meestal maar 1x per dag douche en ik aangewezen ben op warm water, zal dit dus tijdens mijn ochtenddouche gebeuren. Ik sta dus om 7 uur ’s ochtends mijn pik te pompen, je wordt er in ieder geval wel goed wakker van.

Tweede indruk in steekwoorden:

  • Zonder de comfort sleeve voelt het beter
  • Misschien mijzelf toch eens inlezen op het internet
  • Je merkt wel meteen verschil

En dus zijn we nu van start, volg onze site om later nog meer dagboek reviews te bekijken over de BathmateSextoy review by jay: bathmate hydromax x40 #1 Hydromax X40.

 

Abonneer
Abonneren op
6 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments