Bananapants Shagger – review

27-09-2021

Als je deze naam hoort, Bananapants Shagger, ben je toch wel gelijk benieuwd waar dit over gaat? Ik wel in elk geval. Toen ik de toy zag, werd ik nog nieuwsgieriger, want ik had niet direct een beeld bij wat dit nu was. Het is een cover voor de basis van je dildo, wanneer je deze met een strap-on gebruikt. Maar je kan er nog meer mee! Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: nvt
Standjes: nvt
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 32,95 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Ja, super tof ding!

De verpakking en de inhoud

Je ziet de bovenkant en net een stukje van de voorkant van de verpakking van de bananapants shagger Je ziet de achterkant en een stukje zijkant van de verpakking van de bananapants shagger

De verpakking van de Bananapants Shagger is heel eenvoudig. Een zwart doosje met een plastic voor- en zijkant, zodat je de sextoy al goed kan bekijken. Op de achterkant van de doos vind je alle informatie die je nodig hebt. Al kan ik me voorstellen dat je misschien dan niet gelijk al helemaal een duidelijk beeld hebt van wat dit nu precies voor toy is en waar ‘ie voor bedoeld is.

In de verpakking vind je alleen de Bananapants Shagger zelf. Er zit geen verdere gebruiksaanwijzing bij. Ik had het wel leuk gevonden als er misschien een klein boekje bij gezeten had met wat extra informatie en inspiratie.

Mijn eerste indruk van de Bananapants Shagger

De bananapants shagger van de voorkant gezien met een lipstick er naast. De bananapants shagger van boven gezien, met een lipstick er naast.

De Bananapants Shagger voelt heel lekker. Het siliconen is redelijk zacht en lekker glad. Op de bovenkant zitten allemaal ‘flapjes’ die een beetje op kleine tongetjes lijken. De basis onder deze tongetjes is van redelijk dik siliconen. Het deel aan de zij- en onderkant is gemaakt van dunner siliconen, zodat het ook makkelijker stretcht, want je kan hier de basis van je dildo in doen.

Dat gaat heel makkelijk. De stretch is precies goed, want het rekt makkelijk mee zodat je je dildo er in kan doen, maar het rekt ook gelijk weer terug, zodat ‘ie gewoon goed om je dildo heen zit. Deze Bananapants Shagger is geschikt voor een dildo met een platte basis. Wanneer je een dildo met ballen hebt, kan je bijvoorbeeld de B.Cush gebruiken, die gaat niet om de ballen heen, maar blijft soort van plakken aan de basis. Dit heb ik niet getest, dus ik weet niet of dit ook echt goed werkt.

Wat doe je nou precies met de Bananapants Shagger?

De bananapants shagger om een dildo De bananapants shagger om een dildo in een strap-on harnas.

Het leuke van (veel) sextoys is dat je ze eigenlijk zo kan gebruiken als jij leuk vindt. Het is natuurlijk wel handig om op te letten wat ook veilig is. Zo is lang niet elke toy geschikt om anaal in te brengen, maar verder kan je je lekker uitleven.

Maar, waar deze Bananapants Shagger vooral voor bedoeld is, is om ‘m te gebruiken met een strap-on. Je kan ‘m helaas niet met elk voorbindharnas gebruiken, je hebt een harnas met een open O-ring nodig. Zo eentje waarbij normaal gesproken de basis van de dildo dus tegen jouw huid aankomt, of kan komen. Sommige harnasjes hebben daar nog een extra flapje stof, die je open of dicht kan doen. De harnasjes van Spareparts zijn bijvoorbeeld geschikt voor deze Bananapants Shagger, en dat zijn ook gelijk echt de beste strap-on harnasjes als je het mij vraagt. Maar ook dit Envy harnas of deze low rise leren strap-on zijn compatible met de Bananapants Shagger.

Sommige mensen vinden het gevoel van de basis van de dildo tegen hun vulva of venusheuvel niet prettig voelen. Er kan ook best wat druk op komen te staan, dus als je daar gevoelig voor bent, kan dat best vervelend zijn. De Bananapants Shagger is lekker zacht en dient een beetje als een kussentje, om je huid te beschermen.

Tegelijkertijd heeft deze Bananapants Shagger ook al die gekke tongetjes die dan ook nog eens jouw vulva stimuleren. Er zijn, naast de Shagger, verschillende modellen beschikbaar. De Shagger is denk ik wel het meest uitgesproken model. Dus als je wat meer op zoek bent naar extra zachtheid in plaats van naar meer stimulatie, dan is wellicht de Bumpher meer iets voor jou.

Maar, je kan de Bananapants sextoys niet alleen met strap-on gebruiken, je kan ze ook los in je slipje doen en jezelf op die manier laten stimuleren. Ook kan je ze gewoon los als toy gebruiken. Lekker met een beetje (waterbasis) glijmiddel en dan genieten van de andere sensaties die al die structuren geven. Je kan ook een kleine vibrator in de opening van de Bananapants Shagger steken, zodat je nóg meer stimulatie hebt. Mogelijkheden genoeg dus!

De test van de Bananapants Shagger

De onderkant van de dildo en de onderkant van de bananapants shagger De bananapants shagger in een strap-on harnas

Het was heel eenvoudig om de Bananapants Shagger om de basis van de dildo te doen, nadat ik die in mijn Spareparts Joque harnas gedaan had. Ik had op dit moment even niemand beschikbaar om samen een strap-on mee te gebruiken, dus ik heb ‘m niet echt in actie kunnen testen op deze manier. Maar wat ik zo in mijn eentje kon voelen, is het wel zeker iets wat me heel prettig lijkt. Het zachte ‘kussentjes’-gevoel in combinatie met de tongetjes voor extra stimulatie voelde zo heel goed.

Ik heb de Bananapants Shagger als losse toy getest. En dat was echt wel leuk! Natuurlijk wel met voldoende waterbasis glijmiddel. Natuurlijk kan je gewoon je vingers gebruiken om je clitoris (of andere delen van je vulva) te stimuleren. Maar nou ja, ik hou nu eenmaal van sextoys. Wat ook best wel goed uitkomt met mijn baan. Maar ik vind het dus super leuk om nieuwe sensaties te ontdekken, en dat is wat deze Bananapants Shagger mij ook gaf. Het voelt heel fijn om ‘m heen en weer te bewegen over mijn vulva. Die tongetjes geven een lekker, een beetje kietelend gevoel. Het maakt dan ook nog uit of je ‘m heen en weer beweegt, of alleen maar één richting op. Bovenop zit ook nog een wat steviger bobbeltje, wat ook erg prettig is om je clitoris mee te stimuleren.

Ook heb ik de We-Vibe Tango X in de opening van de Bananapants Shagger gedaan. De vibraties van de Tango X zijn super krachtig, dus die werden ook echt wel goed doorgegeven. Ik vond dit leuk als afwisseling, maar eigenlijk vond ik de Shagger zonder vibratie leuker en ook makkelijker in gebruik. De stimulatie met ook nog extra vibratie is natuurlijk wel heftiger en intenser. Hoewel ik echt heel erg van vibratie hou, vond ik ‘m zonder vibraties dus fijner, omdat ik me dan meer kon concentreren op alle texturen en de sensaties die die geven.

Conclusie

De bananapants shagger op een flesje sliquid sea De bananapants shagger in mijn hand, ik laat zien dat de tongetjes flexibel zijn.

De Bananapants Shagger is een super toffe en nuttige toy. Wanneer je snel last hebt van de druk of wrijving van de basis van een dildo bij het gebruik van een strap-on, zijn de Bananapants toys écht wat voor jou. Maar niet alleen voor in een strap-on zijn deze toys leuk. Ze hebben allemaal interessante structuren en de kleine tongetjes van de Bananapants Shagger voelen echt heel lekker wanneer je ‘m zo los gebruikt. Dit is echt een leuke toy om een beetje me te experimenteren en rustig te genieten van alle verschillende sensaties. Ik vind dit echt een hele goede uitvinding!

Je kan de Bananapants Shagger hier bestellen bij Easytoys voor 32,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.