Bad Kitty Hartvormig Zweepje van Siliconen

22-02-2021

Euphoria is jarig, hoera, hoera! En je kan van alles winnen, dus check hun website zeker even! Ik kreeg een heel schattig zweepje van ze: Bad Kitty Hartvormige Zweepje van Siliconen. Ik was benieuwd of dit zweepje net zo schattig voelt als โ€˜ie er uit ziet.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: n.v.t.
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 14,95 euro, hier te koop bij Euphoria
Is โ€™t wat? Ja, best wel!

Mijn eerste indruk van het Bad Kitty Hartvormige Zweepje van Siliconen

Het bad kitty hartvormig zweepje in de plastic zak verpakking Het kaartje wat aan het zweepje hangt.

Over deze verpakking valt niet zoveel te zeggen. Dit hartvormige zweepje zit gewoon in een plastic zakje. Wat mij betreft prima. Eigenlijk hebben BDSM-toys ook niet echt een verpakking nodig, vind ik vaak. Er hangt een kaartje aan het zweepje met de merknaam en dat is het.

Het Bad Kitty Hartvormige Zweepje van Siliconen ziet er een beetje iel uit. Het is niet zo groot, maar vooral het โ€˜stokjeโ€™ is erg dun. Er zit ook niet echt een handvat aan, zoals je normaal bij een zweepje hebt. Er zit wel een wat dikker siliconen stukje aan het uiteinde van het stokje, maar om dat nou een handvat te noemen, gaat wel wat ver.

Het stokje zwiept wel lekker. Het hartje is ook erg flexibel. Er zitten wat verdikte streepjes rondom het hartje. Het lijkt net alsof er een naadje zit wat met naald en draad gedaan is. Het ziet er wel grappig uit.

Waarom zou je een zweepje gebruiken?

Close-up van het hartje van het bad kitty hartvormig zweepje Close-up van het handvat van het bad kitty hartvormig zweepje

Als je nog nooit een zweepje gebruikt hebt, vraag je je misschien af wat de lol daar nou van is. Want he, dat doet toch pijn? Nou ja, dat kan. Dat hoeft niet. En een beetje pijn kรกn ook best wel lekker zijn. Of wat meer pijn natuurlijk, net waar je van houdt.

De delen van je lichaam die zacht voelen, en waar je niet direct bot voelt (zoals bijvoorbeeld bij je gewrichten en scheenbenen) zijn best wel geschikt om met een zweepje te slaan. Nu maakt dit zweepje niet zoveel impact, dus als je per ongeluk wel een keer op iemands knie slaat ofzo, is het รฉcht niet zo dat die gelijk een knie-prothese moet. Dit is niet een zweepje waar je makkelijk veel schade mee aanricht. Tenzij je het in iemands oog prikt, natuurlijk, maar doe dat maar niet.

Een zweepje gebruiken kan dus heel lekker voelen. Je kan zachte tikjes geven, bijvoorbeeld op billen of borsten. De huid wordt dan veel gevoeliger en je kan ook langzaam aan iets harder gaan slaan. Je kan het slaan ook afwisselen met zachtjes strelen of kriebelen. Je hoeft echt niet gelijk vol uit te halen (tenzij dat jullie kink is, natuurlijk, dan vooral lekker doen!), maar je kan er een beetje een erotisch tease-spel van maken. Misschien wil je het wel combineren met een blinddoek. Als je niet weet waar de volgende klap of streling komt, kan het allemaal nog intenser voelen. Er is in elk geval genoeg om mee te experimenteren als je een zweepje hebt.

De Test van het Bad Kitty Hartvormige Zweepje

Het hartje van het bad kitty hartvormig zweepje ligt in mijn hand. Het bad kitty hartvormig zweepje in mijn hand.

Omdat dit zweepje er zo schattig uit ziet, maakte het nog niet gelijk heel veel indruk op mij. Ik doe al best wat jaren aan BDSM en ik ben geen die-hard masochist, maar een beetje pijn vind ik best wel lekker. Ik stond dus nog niet gelijk te trillen op mijn benen toen dit Bad Kitty Hartvormige Zweepje getest moest worden. Wat betreft deze look, ik vind het dus super cute, maar ik vind het ook wel lekker als ik een beetje onder de indruk ben. Voor mij werkte deze look dus eigenlijk toch niet zo goed. Maar wanneer je juist een schattig zweepje zoekt, omdat je gewoon eens wil proberen of het wat voor je is, is dit juist weer super geschikt. Wanneer je iets ‘enger’ ogende zwepen zoekt, kan je ook best even verder kijken bij Euphoria, want ze hebben nog veel meer leuks.

Tijdens het slaan maakt dit zweepje echt zoโ€™n โ€˜slapโ€™ geluid. Ik vind dat heel bevredigend klinken. Minder geschikt als je nog huisgenoten hebt, trouwens, maar dat geldt voor veel mep-dingen. Maar ik was wel een beetje verrast, omdat het Bad Kitty Hartvormige Zweepje toch best wel pijn kan doen. Niet hรฉรฉl erg, maar een heel stuk pittiger dan ik had verwacht.

Multifunctioneel zweepje

Het bad kitty hartvormig zweepje naast een lipstick die heel klein lijkt zo. Bad kitty hartvormig zweepje van siliconen

Je kan dit zweepje echt op verschillende manieren gebruiken. Als je zachtjes tikt en je houdt dat even vol, krijg je een hele lekkere warme, tintelende huid. Heel lekker gevoelig. Kriebelen voelt daarna extra intens, ik vind dat heel lekker. Maar als je wat meer uithaalt, heb je best wel een stevige klap. Het geeft een beetje een scherpe pijn, het voelt bijna een beetje snijdend. Doffe pijn, wat het tegenovergestelde is, is bijvoorbeeld meer wat je voelt als je een stomp zou krijgen. Dat dringt dieper door, terwijl de scherpe pijn van dit zweepje meer echt op de huid blijft hangen.

Het zweepje zwiept heel lekker, wat โ€˜m ook geschikt maakt om heen en weer te zwiepen en onderweg steeds bijvoorbeeld de binnenkant van een bovenbeen of arm te laten raken. Dat geeft weer een heel ander gevoel dan een โ€˜normaleโ€™ klap. Best wel leuk allemaal, dus.

Het zweepje is heel makkelijk te hanteren. Dit is niet een zweep waar je eerst een tijdje mee moet oefenen voor je de slag onder de knie hebt. Hij is niet zo lang en het gaat eigenlijk allemaal vanzelf. Zonder moeite. Ideaal voor beginners dus.

Conclusie

Het Bad Kitty Hartvormige Zweepje ziet er vooral heel schattig uit, maar weet toch best wel indruk te maken. Het is een veelzijdig zweepje, je kan er zachtjes mee tikken maar toch ook wel flink mee uithalen en best wat pijn veroorzaken. Het zweepje is makkelijk te hanteren en niet te groot, dus ook makkelijk mee te nemen (voor spannende feestjes). Helemaal leuk dus, en niet duur.

Je kan het Bad Kitty Hartvormige Zweepje van Siliconen hier bestellen bij Euphoria voor 14,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.