Bad Dragon Tyson with CumTube

24-06-2019

Dildo review door Tess: Bad Dragon Tyson with CumTube

Bad Dragon staat bekend om zijn aparte dildo’s. Dildo’s in bijzondere vormen en in zoveel (custom) kleurcombinaties. Dildo’s in de vorm van tentakels, draken en allerlei fantasievormen. Ik testte de Bad Dragon Tyson met CumTube en Cum Lube.

Wachttijd

Bad Dragon is zo populair dat er een wachttijd is van 4 tot 5 weken als je een dildo bestelt. Ze maken de dildo speciaal voor jou. Je kan zelf de kleur of kleuren kiezen, het formaat en de hardheid. Er is ook een ‘ready made’ en ‘clearance’ sectie voor als je niet zo lang wilt wachten. Maar dan kan je dus niet zelf meer de opties kiezen. Hier zitten ook dildo’s tussen met een klein foutje, een gaatje door een luchtbel bijvoorbeeld. Je kan altijd op de foto’s zien wat er ‘mis’ is met de betreffende dildo.

Specs van de Bad Dragon Tyson

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Alle dildo’s van Bad Dragon zijn gemaakt van siliconen en zijn dus helemaal bodysafe. Ze zijn niet giftig, niet poreus en hygiënisch schoon te maken. Voor het siliconen kan je bij de meeste dildo’s kiezen tussen ‘soft’, ‘medium’ en ‘firm’. Vaak kan je ook nog kiezen dat de basis van de dildo stevig is, terwijl de dildo zelf dan wel medium of soft is. Bij sommige modellen kan je ook nog kiezen voor een CumTube.

De CumTube

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Mijn dildo, de Tyson, heeft dus ook een CumTube. Er loopt een slangetje door de dildo heen. Aan de basis steekt het slangetje uit en met behulp van een spuitje kan je dan Cum Lube, glijmiddel van Bad Dragon dat heel erg op sperma lijkt, uit de dildo laten spuiten. Ik wist wel dat er spuitende dildo’s bestonden natuurlijk, maar ik had er nog nooit eentje gebruikt. Dus ik was echt super nieuwsgierig naar hoe dat zou voelen. Ook glijmiddel dat op sperma lijkt had ik nog niet eerder gebruikt. Cum Lube is niet het enige glijmiddel dat op sperma lijkt, want bijvoorbeeld hier bij Bol vind je meerdere merken.

De verpakking

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

De Bad Dragon dildo werd geleverd in een stevige plastic zak met het logo van Bad Dragon. Niks fancy’s. Wat ik wel een heel tof detail vond, was dat er in het verzenddoosje een vloeipapiertje zat met daarop de silhouetten van alle Bad Dragon dildo’s. Zo tof!

Verschillende maten

De Bad Dragon Tyson die ik heb heeft maat small en is soft. Wat bij Bad Dragon trouwens ‘small’ is, vind ik helemaal niet zo klein. De maten variëren van mini tot extra large en op de site van Bad Dragon kan je heel goed zien hoe groot jouw dildo dan gaat zijn. Ze hebben bij elke maat tekeningen van een blikje drinken met de dildo er naast. Maar ook kan je op je scherm door middel van het afmeten van je pinpas (op je scherm) de dildo in ware grote zien. Super handig voor mensen zoals ik die moeite hebben met het inschatten van maten.

Zo zacht

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Toen ik de Tyson uit de verpakking haalde, was ik echt verbaasd over hoe zacht deze dildo was. Dit was echt veel zachter dan ik had verwacht. Hij is zo zacht, dat ‘ie niet eens mooi rechtop blijft staan, hij buigt gelijk een stukje door en valt dan al snel helemaal om. De Tyson voelt ook echt heel squishy aan, je kan er lekker in knijpen. Het siliconen voelt heel glad maar lijkt ook een klein beetje plakkerig. Het is niet echt plakkerig, maar zo lijkt het een beetje. Deze dildo heeft best wel wat ‘drag’, je kan niet je vingers er soepel overheen laten glijden. De Bad Dragon Tyson is echt de zachtste dildo die ik heb. Dus hier werd ik ook gelijk nieuwsgierig van. Ik vroeg me af of het niet heel lastig zou zijn om de dildo in te brengen, aangezien hij super flexibel is.

Paardenlul

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Ik was ondertussen echt benieuwd geworden naar deze dildo en keek er naar uit om ‘m te testen. Tot Jay thuiskwam en me vertelde dat de Tyson niet zomaar een fantasievorm had, maar dat het een paardenlul was. Nu heb ik een hoop aparte fetishes, maar paardenlullen horen daar niet bij. Ik begrijp dat ieder persoon eigen kinks kan hebben en dat vind ik allemaal prima. Maar sommige kinks staan mij persoonlijk toch echt tegen. Dus hoewel ik de vorm van de Tyson eerst best wel koel vond, keek ik er ineens toch wel anders naar. Een paardenlul vormde toch wel een afknapper voor mij. Dus ik heb ‘m even achterin mijn kast gelegd, zodat ik er even niet meer aan hoefde te denken.

Rotsblok

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Maar ja. Het is dildomaand en daar hoort een Bad Dragon review toch wel echt bij. Dus ik pakte ‘m er toch maar weer bij. Verstand op nul en testen maar. En ik moet zeggen dat ik tijdens het testen geen seconde aan paarden heb gedacht. En inmiddels ben ik er ook wel overheen. Als ik naar de Tyson kijk, zie ik gewoon een hele aparte dildo. Geen idee of de intentie van de makers ook echt was om een paardenpenis na te maken, I don’t know en I don’t care. Ik vind ‘m er best wel koel uitzien, met die basis ook. Het doet me denken aan een rotsblok waar ineens een dildo uitgegroeid is. Ik vind het ook super leuk dat er witte druppels over de dildo lopen, alsof er al wat uit de CumTube gelekt is. De brede basis zorgt er trouwens ook voor dat ik ‘m heel comfortabel kan vasthouden.

Cum Lube met draden

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Ik moest eerst het spuitje vullen met Cum Lube. Er zitten trouwens geen irriterende stoffen in dit glijmiddel. Ik had niet gedacht dat dit een ding zou zijn, maar het bleek lastiger dan ik had verwacht. Cum Lube lijkt dus op sperma. Nu kan sperma wel een beetje van die draden vormen, maar Cum Lube heeft dat dus extreem veel. Gelijk als je het dopje er af haalt: draden. Alles wat het Cum Lube aanraakt (en ongemerkt is dat ineens heel veel) geeft draden. Draden, draden, overal draden. Wat een geklieder. Ik hou gewoon echt niet van vieze handen en Cum Lube aan mijn handen voelt heel vies. En ziet er ook vies uit, met die draden. Draden die ook niet los laten en steeds maar langer worden. Het is echt bizar. Nog nooit zoiets gezien.

Hoe doe je dat met die CumTube?

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Maar goed ik moest dus Cum Lube in het spuitje krijgen. Het spuitje heeft een heel klein voorkantje. Het flesje Cum Lube heeft een kleine opening. Dus. Hoe dan? Bij de instructies stond er niet meer dan dat je Cum Lube in het spuitje moest doen. Ja. Duh. Het gaat er om hoe je dat doet. Ik denk dat je het beste wat Cum Lube in een klein glaasje kunt schenken en het dan van daar uit op zuigt met het spuitje. Ik heb het spuitje op de opening van het flesje gedrukt, het flesje omgekeerd en toen het glijmiddel opgezogen. Dit was best lastig en zeker niet knoei-vrij. Nog meer draden overal. Gelukkig was ik zo slim om dit in de badkamer te doen. Doe dit vooral niet in bed of op je bank. Tijdens dit proces kwam ik er ook nog achter dat er een stukje van mijn spuitje afgebroken was, wat het geheel nog moeilijker maakte. Maar dit spuitje is ook eigenlijk maar voor eenmalig gebruik staat er op, al weet ik niet zo goed waarom je ‘m niet zou kunnen hergebruiken. Maar je kan volgens mij zulke spuitjes gewoon bij de apotheek kopen.

Ik wist niet zo goed hoeveel glijmiddel ik moest gebruiken. Zeker niet teveel, want hoewel ik nieuwsgierig was naar een spuitende dildo en hoe het zou voelen, had ik ondertussen al gemerkt hoe moeilijk Cum Lube al van mijn handen af te krijgen was. Ik moest echt heel lang mijn handen wassen voor het er af was. Dus hoe zou dat zijn als dit spul in mijn vagina zou zitten? Ik wilde er in elk geval niet teveel van, dus ik ging voor een voorzichtige 20 ml.

Lube mixen?

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Het slangetje kan je over het kleine tuutje van het spuitje schuiven en dan blijft het redelijk goed zitten. De voorbereidingen waren helemaal klaar, dus ik kon beginnen. Omdat de dildo zo stroef aanvoelt, wilde ik alvast een beetje glijmiddel gebruiken. Cum Lube leek me geen aantrekkelijke optie, want overal draden in mijn bed vond ik niet zo’n heel fijn idee. Maar ik durfde ook niet echt ander glijmiddel te gebruiken, want ik bedacht me dat ik geen idee had of dat een rare reactie zou geven, Cum Lube gemixt met normaal glijmiddel. Natuurlijk had ik geen zin in irritaties, dus ik besloot toch maar een beetje Cum Lube te gebruiken. Ik snap dat dit sticky gedoe voor sommige mensen juist super aantrekkelijk is, maar voor mij is dit gewoon echt best een straf. Hoe wonderlijk is het ook echt dat waterbasis glijmiddel zo enorm hard glijdt en zo lastig te verwijderen is.

Realistisch gevoel

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Het inbrengen van de Bad Dragon Tyson was inderdaad een beetje lastig. De dildo buigt alle kanten op en nu glibberde hij ook nog een beetje. Maar toen ‘ie eenmaal zat, voelde het verrassend lekker. Ik dacht altijd dat ik vooral van harde dildo’s hield, maar ik kom er nu echt achter dat zacht ook echt super fijn kan zijn. Dit gaf een best wel realistisch gevoel, deze dildo komt het dichts in de buurt bij het gevoel van een penis. Ik had dat niet verwacht, juist omdat ‘ie zo zacht is en een echte stijve penis voor mijn gevoel toch echt een stuk harder voelt.

De Tyson voelde echt super lekker en anders dan andere dildo’s. Ik had dat eigenlijk helemaal niet verwacht. Hij is lang en dun en heeft niet een hele uitgesproken vorm, ik koos ‘m vooral vanwege de CumTube, maar hij heeft me echt verrast. Dit is zeker niet de meest stimulerende dildo qua vorm. Een dildo zoals de Maia Kendall stimuleert mijn vagina veel meer, maar toch vond ik deze Bad Dragon Tyson super lekker. Dat zachte gevoel vond ik echt heel fijn. Dit was voor het eerst dat een dildo in de buurt kwam van het gevoel van penetratie met een penis. Super tof!

Bad Dragon orgasme

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

De Bad Dragon Tyson is niet een dildo waar ik zo van kan klaarkomen. Maar met wat stimulatie van mijn clitoris er bij, komt dat ook helemaal goed. En hoewel ik nog niet was klaargekomen, was ik wel heel benieuwd hoe de Tyson zou klaarkomen. Tijd voor de CumTube.

Waar ik niet over had nagedacht, was dat het slangetje best lang is. En dat daar gewoon lucht in zit, aangezien alle Cum Lube nog in het spuitje zat. Dus zodra ik begon te spuiten (met het spuitje) voelde ik lucht uit de dildo komen. Super sexy. Not. Het was dus handiger geweest om voor gebruik de spuit vast in te drukken tot het glijmiddel echt in de dildo zat. Waar ik ook achter kwam, was dat er best wel veel glijmiddel in het slangetje gaat zitten. Want ja, lang slangetje dus. Dus als je 20 ml glijmiddel er in doet, dan blijft een deel daarvan gewoon uiteindelijk in het slangetje zitten. Ik heb niet gemeten hoeveel dit precies is trouwens.

Een beetje vreemd, maar wel lekker

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Maar, uiteindelijk kwam er dus Cum Lube uit de CumTube. Dat voelde echt bizar. Er bleef echt wel wat Cum Lube achter in het slangetje, maar alsnog kwam er echt een flinke hoeveelheid uit de Tyson. Normaal bij een ejaculatie komt er maximaal zo’n 5 ml sperma vrij. Hoe dat voelt, weet ik. Maar dit voelde dus ook echt als véél meer. En dat voelt raar. Wel lekker raar. Ik heb het niet zo vaak, maar ik merk dat ik gewoon een beetje moeilijk uit mijn woorden kom hierover. Het is gewoon moeilijk te omschrijven.

Spuitende dildo

Ik heb nooit verlangd naar een spuitende dildo. Ik kan me echt voorstellen dat dit iets is wat sommige mensen enorm aanspreekt. En nu ik het gevoeld heb, snap ik het nog wat beter. Het voelde ook best opwindend. Raar, maar opwindend. En qua looks ziet het er ook best wel uit als sperma, dus het geheel was gewoon echt heel apart.

Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Kijk dan in mijn instagram stories!

Spiderman in The Batcave

Bad dragon tyson with cumtube Bad dragon tyson with cumtube

Naderhand heb ik wel echt heel lang onder de douche gestaan en heb ik zelfs overwogen om de Tyson nog water in mijn vagina te laten spuiten. Want ik had echt niet het gevoel dat ik dit glijmiddel makkelijk uit mijn lichaam gewassen kreeg. Ik ben echt een beetje bang dat wanneer ik na het gebruik van deze Cum Lube een inwendig onderzoek zou hebben, mijn dokter echt zo’n enorm spinnenweb zou zien. Spiderman in The Batcave ofzo. I don’t know, het voelt gewoon wel soort van viezig. En dat houdt me tegen om deze Cum Lube nog een keer te gebruiken. Maar wat doe je er dan in? Gewoon glijmiddel is het toch ook net niet. Met water is het net een vaginale douche. En nou ja, andere dingen wil ik toch ook niet echt in mijn vagina spuiten.

Conclusie

De Bad Dragon Tyson heeft me verrast door het realistische gevoel wat ‘ie me geeft. Het is even lastig om ‘m in te brengen door zijn enorme flexibiliteit, maar daarna is het wel echt lekker. Bad Dragon Cum Lube is voor mij veel te draderig en ik vind het moeilijk om te verwijderen. De CumTube is even puzzelen hoe je die het beste gebruikt, maar geeft wel een gaaf gevoel. Alleen daarna heb je dan die draderige Cum Lube in je en die gaat er dus best lastig weer uit.
Dit is de enige Bad Dragon dildo die ik ooit gebruikt hebt, maar hij voelt wel echt anders dan alle andere dildo’s. Als ik van deze Tyson uitga, is Bad Dragon dus inderdaad wel iets bijzonders.

Je kan de Bad Dragon Tyson hier bestellen bij Bad Dragon vanaf 75 dollar.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.