b-Vibe Unicorn Plug Set – review

03-09-2021

Ik hou denk ik net zoveel van sextoys als van unicorns. Dus unicorn-sextoys zijn echt als een droom die uitkomt voor mij. Een natte droom, dat wel. Nu heeft b-Vibe onlangs een unicorn serie uitgebracht met onder andere de b-Vibe Unicorn Plug Set Natuurlijk was ik direct verliefd en wist ik dat ik deze set nodig had in mijn leven, ook al ben ik niet eens zo’n buttplug-lover. Gelukkig was Erovibes zo lief om mij deze set op te sturen.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 149,90 euro, hier te koop bij Erovibes 
Is ’t wat? Ja! Zo leuk!

De verpakking en de inhoud

De doos en de sleeve van de b-vibe unicorn plug set De verpakking en inhoud van de b-vibe unicorn plug set

Natuurlijk schrijf ik bij elke review wel iets over de verpakking en de inhoud. Hoort er een beetje bij. Maar bij deze review is dit stuk wel specialer, want OMG, check dit toch eens allemaal! Je kan het trouwens ook allemaal even goed bekijken in de unboxing video die Jay en ik maakten over deze b-Vibe Unicorn Plug Set.

De verpakking ziet er echt geweldig uit. Het is een bewaardoos met daaromheen een sleeve. De sleeve heeft een Unicorn waarvan je het hoofd en de staart er uit kan drukken, zodat die rechtop staat, hoger dan de doos zelf. Helemaal leuk! De bewaardoos heeft regenboogkleurtjes aan de zijkanten, de bovenkant is wit met een unicorn en het b-Vibe logo.

Dan de inhoud van de b-Vibe Unicorn Plug Set: natuurlijk zie je als eerste de buttplug. Die ziet er qua vorm een beetje uit als een eenhoorn. Hij is gemaakt van blauw siliconen, met glitters! Hoe amazing is dat? Het voetje van de plug is langwerpig, helemaal veilig én het draagt lekkerder. Op de onderkant van de plug zit een magneetje, daar kan je de staart er aan klikken. Ook zit daar een knopje om de vibraties mee te bedienen.

De staart heeft allemaal mooie unicornkleurtjes en is gekruld. De kleuren lopen een beetje door elkaar, niet zoals op de foto’s van de doos waar ze perfect gescheiden zijn. Ik vind dat niet erg, al was het wel nóg mooier geweest als het er zo uit zag als op de foto’s.

Maar er zit nog meer in de doos! Een super cute stickervel met unicornstickers, een unicorn rugzakje, een boekje ‘guide to living your best unicorn live’, een ander boekje ‘guide to anal play’ en een super leuke pin met daarop een unicorn-butt. Oh, en nog een extra unicorn sticker en natuurlijk de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

Living your best unicorn life

Het boekje, open, je ziet de tekst staan 'anal pleasure for vagina owners'. Het boekje ligt open, de plug ligt er op. Dit zijn de invulbladzijden.

Oh mensen, dit boekje! Ik hou hier van! Ze zouden dit boekje los moeten verkopen, want dit is echt super leuk voor iedereen die iets met anale seks wil gaan doen. Het boekje is super inclusief, ik vind dat echt heel fijn. Er staat echt heel leuk maar ook duidelijk in beschreven hoe het allemaal werkt met anale seks. En dat anale seks niet per se penetratie betekent, maar dat er zoveel meer is. Ik ga niet alles herhalen wat er in het boekje staat, maar het staat echt vol met goede tips die echt op een hele fijne manier gegeven worden. Ik vind dat vrij uniek, want dat een merk goede sextoys kan maken, wil helaas niet automatisch zeggen dat ze ook goede voorlichting kunnen geven. Maar b-Vibe kan dat dus duidelijk wél allebei.

Er staat ook fun dingen in het boekje. Er zijn een paar pagina’s met een soort ‘waar is Waldo’-achtige toestanden, waar je de b-Vibe buttplugs moet zoeken. Ik vind dat zó grappig! Ook is er een invul gedeelte, waar het gaat over hoe je je voelt als je de unicorn buttplug draagt en wat je dan wil en alles, heel fun. Maar er is ook een wat serieuzer invulgedeelte, waar je je ervaringen bij kan houden en kan omschrijven. Super leuk om in te vullen en bijvoorbeeld te delen met je partner, of om later gewoon zelf nog eens terug te lezen.

Het andere boekje, guide to anal play, is overigens ook leuk en goed, maar een stuk minder uitgebreid dan het living your best unicorn life boekje.

De test van de b-Vibe Unicorn Plug Set

De b-vibe unicorn plug met staart, in mijn hand. De b-vibe unicorn plug naast een lipstick

Ik ben niet zo’n hele ervaren anale speler, dus toen ik het formaat zag van de b-Vibe Unicorn Plug, moest ik wel even slikken. Het is een medium plug volgens b-Vibe zelf, maar voor mij voelt ‘ie best wel groot. Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je gewend bent. En ik ben niet zoveel gewend. Maar ik had er wel wat voor over om mezelf in een unicorn te veranderen, dus ik ging er voor. Met glijmiddel. Veel goed glijmiddel.

Ja, ik weet dat ik het altijd zeg, dat je beter glijmiddel gebruikt bij seksspeeltjes. Dat is natuurlijk gewoon advies, doe er mee wat je wilt. Maar bij anal play is het wel extra belangrijk, want de anus maakt zelf geen vocht aan, zoals de vagina dat wel kan.

Omdat de plug voor mij dus best wel groot was, ging ik heel rustig aan de slag. De eerste keer lukte het niet om de plug helemaal in te brengen. En dat is ook helemaal oké, want met anale toys kan je altijd beter voorzichtig zijn. Ik wilde niks stuk maken of forceren. Het is trouwens ook leuk en lekker om gewoon met zo’n plug te spelen, ook al lukt het niet om ‘m helemaal in te brengen. Zoals in het boekje ook stond: ‘don’t get goal oriented during anal play’, oftewel, laat het niet om een bepaald doel draaien als je anale spelletjes doet. Dus het doel hoeft ook niet gelijk te zijn om te plug helemaal in te brengen. Je hoeft ‘m uberhaupt niet in te brengen als dat (nog) niet goed voelt voor jou. Je kan ook spelen met de vibratie tegen je anus, bijvoorbeeld.

Later is het me wel gelukt om de plug helemaal in te brengen. Ontspanning, geduld en veel glijmiddel zijn essentieel. Als ‘ie eenmaal zit, zit ‘ie ook comfortabel. De vorm van het voetje is erg fijn, veel beter dan zo’n groot rond ding tussen je billen.

De vibraties van de b-Vibe Unicorn Plug

De b-vibe unicorn plug naast een flesje sliquid Je ziet de onderkant van de b-vibe unicorn plug, met het knopje en het magneetje en de magneetpuntjes voor de oplader.

De plug kan dus ook vibreren. De vibraties zijn best wel oké. Het zijn niet de allerdiepste of allerkrachtigste vibraties, maar ze zijn zeker best goed. Ik weet ook niet zeker of ik hele diepe super krachtige vibraties prettig zou vinden anaal. Ik heb dus heel lang gedacht dat ik vibraties bij anale toys niet lekker vond, maar sinds een tijdje ben ik er achter dat ik dat toch best wel lekker kan vinden. Ik vond de vibraties van de b-Vibe Unicorn Plug ook lekker voelen. Zowel de steady vibraties als de patronen. Aangezien ik toch niet klaar kan komen van de vibraties van een buttplug, vond ik juist de patronen eigenlijk wel heel leuk. Bij vibrators die ik gebruik om mijn clitoris te stimuleren, gebruik ik de patronen meestal niet omdat ik het lastiger vind om van een patroon klaar te komen. Maar wanneer klaarkomen toch niet het doel is, kan ik dus wél genieten van de patronen.

Wat wel onhandig is, is dat het knopje op het voetje van de plug zit. Dat is gewoon niet handig als je ‘m in hebt. Het is wel te doen, maar het heeft zeker niet mijn voorkeur. Een afstandsbediening zou wel echt handiger geweest zijn. Zeker als je kijkt naar de prijs van deze set, denk ik dat daar makkelijk een afstandsbediening bij had gekund.

De staart van de b-Vibe Unicorn Plug

De staart ligt vlak bij de plug, je ziet de magneetjes. De staart van de b-vibe unicorn plug set

De staart kan je er dus heel makkelijk op klikken, omdat het met een magneetje werkt. Wel even voorzichtig zijn dat er niet een velletje tussen komt, want dat wil je écht niet. De staart is natuurlijk helemaal awesome, met die kleurtjes en die krullen. Ik vind het helemaal leuk. Hij hangt wel gewoon recht naar beneden, want nou ja, hoe moet dat anders. Maar alsnog vind ik het helemaal leuk. En super handig dat je per keer kan kiezen of je de staart er wel of niet aan wil hebben.

Om de staart schoon te maken, kan je het beste shampoo voor (synthetische) pruiken gebruiken. Je kan ‘m gewoon in de wasbak wassen. Dep de staart voorzichtig droog met een zachte handdoek en laat ‘m verder aan de lucht drogen.

Wanneer je staart een beetje pluizig is, kan je ‘m behandelen met wasverzachter verdunt met water. Hiervoor heb je 240ml wasverzachter gemixt met 240ml koud water nodig, wat je in een sprayflesje doet. Even goed schudden zodat het goed gemixt is en dan spray je dit op de staart. Daarna dep je de staart droog met een zachte handdoek en verder laat je ‘m aan de lucht drogen. Daarna kan je ‘m met een borstel die ook geschikt is voor (synthetische) pruiken voorzichtig borstelen.

Conclusie

De b-vibe unicorn plug set ligt op een regenboogondergrondje. De plug is lichtblauw met glitters en de staart heeft allerlei pastelkleurtjes. De b-vibe unicorn plug voor het boekje.

0De b-Vibe Unicorn Plug Set is écht heel leuk. Het ziet er allemaal heel tof uit. Ik vind de boekjes die je er bij krijgt echt super tof en heel leerzaam. Ook de andere spulletjes die je krijgt, zijn echt heel leuk. De buttplug zelf vind ik vrij groot, ik vind het jammer dat je niet ook een kleinere maat kan kiezen, maar uiteindelijk was ‘ie wel te doen. De vibraties zijn ook lekker, alleen is het knopje niet super makkelijk te bereiken als je ‘m in hebt.

Het is super handig dat je de plug zowel met als zonder staart kan gebruiken. Ik vind de set wel vrij duur, maar een losse vibrerende buttplug van b-Vibe kost sowieso ook al over de honderd euro. Je moet voor jezelf bekijken of je deze set z’n geld waard vindt. Ik word er in elk geval wel echt héél blij van.

Je kan de b-Vibe Unicorn Plug Set hier bestellen bij Erovibes voor 149,90 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Gave set zeg!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.