B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed

20-03-2018

Sextoy review by Tess: B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed

 

B Swish is een merk dat ik wel al kende, maar waar ik nog nooit iets van geprobeerd had. Op de B Swish website zag ik allemaal leuke toys waarvan ik er een aantal echt wel graag zou willen testen. Maar ik kreeg van B Swish het B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed eitje met afstandsbediening in ruil voor mijn review.

Mijn minivlog over de B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed zie je hoor, voor mijn geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/6sj1iyeZ7X4[/youtube]

Een ei hoort erbij

B swish bnaughty deluxe unleashedNu kan ik er omheen draaien, maar ik zeg het maar gewoon eerlijk. Ik hou eigenlijk gewoon niet van trileitjes. Toen ik nog een stuk jonger was, en toys met afstandsbediening nog echt zeldzaam waren, vond ik het een super spannend idee. Dat ik dan, zonder dat andere mensen dat wisten, zo’n eitje zou dragen en dat mijn partner met de afstandsbediening dan kon bepalen wanneer dat aan en uit ging, nou, dat was toch wel sextoy heaven voor mij. In mijn gedachten dan.

In de praktijk werkte het eigenlijk nooit zo. Het eitje ging helemaal niet aan, of niet meer uit, of alleen soms, maar degene met de afstandsbediening wist dan nooit of het gelukt was, zonder het (voor de zoveelste keer) te vragen (tenzij het zo’n eitje was waarvan iedereen in de buurt kon horen dat het aan stond). En nou ja, dat was dan dus altijd een heel stuk minder sexy dan ik had verwacht, of gehoopt. En geloof mij, ik heb een heleboel verschillende eitjes geprobeerd in die tijd.

Trilei troubles

B swish bnaughty deluxe unleashedToen ik er eindelijk één gevonden had die wel redelijk werkte (zo lang we maar heel dicht  bij elkaar bleven en in mijn benen vooral niet tegen elkaar deed), kwam ik er achter dat ik het gevoel wat het eitje gaf ook gewoon niet zo lekker vond. Ja, ik voelde dat eitje dan trillen in mijn vagina, maar het raakte gewoon niet een plekje dat echt lekker was, dus ik werd helemaal niet geil van het gevoel op zich. Het idee en wat je ermee kon doen, dat zorgde nog wel voor een geil gevoel, maar het gevoel op zich, nee.

Dus jaren lang heb ik alle vibrerende eitjes lekker links laten liggen. En nu had ik er dan toch weer één om te gaan proberen. Ik was wel benieuwd of de techniek inmiddels verbeterd zou zijn en of dit eitje me wel wat zou doen. Maar ik stond er nog steeds niet echt om te springen.

Een super leuk kinky feestje leek me wel een goed moment om dit B Swish eitje te gaan testen. Op zo’n feestje werkt de sfeer in elk geval al mee en het zou misschien ook wel gewoon een heel leuk extraatje zijn dan.

De verpakking

B swish bnaughty deluxe unleashedDe verpakking van de B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed ziet er anders uit dan de meeste verpakkingen op dit moment. Er staat een vrouw op de voorkant afgebeeld. Jaren geleden zag je dat heel vaak, maar dan was het eigenlijk ook wel altijd een super sexy poserende vrouw. Deze vrouw is wel redelijk bloot, maar niet overdreven bloot. Het ziet er gewoon wel fris uit, met wel een klein beetje sexyness. Het product zelf staat maar heel klein afgebeeld, wat ik toch wel een beetje vreemd vind. Als je dit product in een winkel zou zien liggen, dan zie je toch echt eerst, en vooral, die persoon op de verpakking en niet wat het product nu eigenlijk is. Ook de blauwe letters op het zwarte vlak vind ik heel onduidelijk.

De inhoud

B swish bnaughty deluxe unleashedHet eitje is gemaakt van siliconen, de afstandsbediening van ABS plastic en siliconen. Het plastic ziet er wel al gelijk een klein beetje gekrast uit en het lijkt ook of de opdruk op de knopjes al snel slijt.

Het eitje is waterproof, wat eigenlijk ook gewoon altijd wel een vereiste is voor een eitje lijkt mij. De Bnaughty Deluxe Unleashed heeft zes vibratiestandjes, waarvan drie steady en drie patronen. Je krijgt ook een bewaarzakje bij dit vibrerende eitje, vind ik altijd handig. Je moet nog wel zelf batterijen doen in het eitje en de afstandsbediening. Ik merk echt dat ik hier gewoon niet meer aan gewend bent en dat het voor mij vrij ouderwets voelt. En onhandig. Gewoon even opladen is zo gedaan, batterijen moet je altijd eerst weer gaan kopen en die raken leeg en dan moet je weer nieuwe kopen. Gedoe. Maar het is vaak wel wat goedkoper dan een oplaadbare sextoy en dat is dan weer wel fijn.

De test van de B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed

B swish bnaughty deluxe unleashedTerug naar het feestje, tijd om de de Bnaughty Unleashed te testen. Het eitje voelt lekker aan, en heeft voor mij ook een goede maat. Sommige eitjes zijn nog een stukje kleiner, dat lijkt me minder fijn voelen. Je moet voor het inbrengen wel eerst het eitje zelf ook aanzetten. Hij trilt dan eventjes en er gaat een lampje branden, lekker duidelijk dus. Het inbrengen met een beetje glijmiddel ging prima. Het draadje blijft buiten je lichaam, dus dat is voor het verwijderen wel zo makkelijk. Wat wel jammer is, in het eitje staat de merknaam geponst. De letters liggen dus echt iets dieper in het siliconen. Op de achterkant is hetzelfde gedaan met het CE keurmerk. Dit is met schoonmaken gewoon niet handig. Hier gaat echt vocht en glijmiddel tussen zitten en daar word toch gewoon niemand blij van. Je ziet de letters ook bijna niet, dus ze voegen ook niet echt iets toe aan de looks.

In & out of the mood

B swish bnaughty deluxe unleashedIk gaf mijn partner de afstandsbediening en ging wat vrienden gedag zeggen. Net toen ik een goede vriendin aan het knuffelen was, ging het eitje ineens vibreren. Daar schrok ik best wel van en het was eigenlijk ook echt wel grappig. Misschien zou dit testen toch leuker worden dan ik verwacht had.

Ik kon me ineens ook wat beter inleven in dat dit misschien best leuk kon zijn. Best spannend. Het idee dat je partner de controle heeft, mijn gevoel van vroeger kwam even weer een beetje terug. Tot het eitje een tijdje aan had gestaan en ik eigenlijk constateerde dat het gevoel zelf me nog steeds eigenlijk niks deed. Ja, ik voel het vibreren, maar nee, ik word er niet opgewonden van. In mijn vagina zijn mijn G-spot een gevoelige plek, maar daar heb ik echt ook wat druk nodig, naast vibratie, om die goed te stimuleren. Dat lukt met zo’n eitje sowieso dus al niet. Verder uitwendig heb je natuurlijk de clitoris. Mijn clitoris is heel gevoelig voor vibraties, maar die raakt het eitje niet. Het eitje zit gewoon ergens tussenin, waar het mij niet zoveel doet. Ieder lichaam is anders, en ook elke vagina is anders, dus misschien dat het jou wel meer doet. Het hangt denk ik echt af van de gevoeligheid van je vagina. De clitoris is veel meer dan het kleine stukje wat je kan zien. Van binnen loopt je clitoris nog door, maar net als een penis kan de vorm per persoon verschillen. Dus sommige ‘pootjes’ van de clitoris zijn bijvoorbeeld wat dikker en lopen dan wat dichter langs de vagina, waardoor stimulatie in de vagina dan ook alweer lekkerder/intenser voelt dan bij een clitoris met dunnere ‘pootjes’.  Dus, ik denk dat ik gewoon een hele slanke clitoris heb, is er toch nog iets slank aan mij. 😉

Hoe trilt ‘ie?

De vibraties van dit B Swish trileitje vond ik niet zo geweldig. Ze zijn niet buzzy, maar ik zou ze ook niet omschrijven als echt diep. Een beetje er tussen in dus. En dat is op zich best oké, als ze dan ook wel krachtig zouden zijn. Maar die kracht, die mist dus echt. Als dit eitje heel krachtig en heel diep zou vibreren, dan zou de stimulatie echt veel beter zijn. Maar helaas was dit dus niet het geval.

Goede functionaliteit

B swish bnaughty deluxe unleashedMaar het eitje en de afstandsbediening functioneren wel echt super goed. Daar was ik echt van onder de indruk. Zeker na al mijn ervaringen van vroeger. Maar dit eitje werkt gewoon echt. Als je op de afstandsbediening druk, dan gaat het eitje ook écht aan. Gewoon gelijk en elke keer weer. Ook bij het wisselen van standjes, reageert het eitje gelijk. Op de afstandsbediening zit een lichtje, en die knippert mee op het ritme van het gekozen standje. Dus degene met de afstandsbediening ziet gelijk in welk standje het eitje trilt en hoeft niet de hele tijd te vragen wat er nu gebeurt. Vind ik echt super handig. Het enige nadeel is dat het dus niet heel discreet is. Vanuit het borstzakje van mijn partner zag ik echt een rood licht knipperen.

Onder de indruk

B swish bnaughty deluxe unleashedHet bereik is ongeveer 3,5 meter, wat ik ook echt prima vind. Ik ben serieus onder de indruk hiervan, want ik heb echt eitjes meegemaakt waarbij je de afstandsbediening letterlijk tegen mijn vulva moest houden om hem te laten werken. Ik ben natuurlijk echt niet slank, en ik heb ook stevige bovenbenen, dus mijn lichaam sluit het eitje en het draadje (ik weet niet zeker of hier een ontvanger in zit) echt wel helemaal af. En alsnog werkt het allemaal zo goed. Tegenwoordig werken veel toys op afstandsbediening met bluetooth en een app. Die verbinding kan dan vrij makkelijk wegvallen, en ook kan het bluetooth signaal niet zo makkelijk door een lichaam heen. Bij mij werkt dit meestal dan ook gewoon niet goed.

Dus ik was eigenlijk gewoon verbaasd dat zo’n oldskool afstandsbediening dan gewoon zo goed werkt. Oke, het is ‘maar’ 3,5 meter en niet helemaal naar een ander land, maar dit werkt gewoon. En dat is wel echt fijn, niet dat gepruts om de verbinding steeds maar te moeten herstellen. Ook blijft het eitje gewoon op standby staan als je ‘m even niet gebruikt. Met bluetooth gaat een eitje vaak na een tijdje vanzelf uit, maar deze deed het zelfs na anderhalf uur niet gebruiken nog steeds. Als de vibraties nu ook nog wat beter zouden zijn, dan zou dit wel echt een perfect eitje zijn voor wie er van houdt.

Conclusie

Voor mij gaat een trileitje het denk ik gewoon nooit worden, mijn vagina wordt er gewoon niet zo heel blij van. Maar als je wel iemand bent die van trileitjes houdt, dan is dit in elk geval een trileitje dat echt goed werkt. Alleen de vibraties zijn echt niet zo krachtig. Hij is gemaakt van goed materiaal en is makkelijk in gebruik. Door de batterijen is hij qua prijs ook heel aantrekkelijk.

Je kan de B Swish Bnaughty Deluxe Unleashed hier kopen bij Bol voor 29,90.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Oh ik herken dit zo, heb ook niks met die eitjes. Maar wel fijn dat je er alsnog zo’n goede review over schrijft! 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.