AWAQ.U Vibrator 02

03-02-2023

Soms hebben sextoys hele goede, pakkende namen. Soms heten ze AWAQ.U Vibrator 02. Het kan allemaal. De naam spreekt me niet direct aan, maar toen ik op Erofame voelde hoe diep deze duovibrator trilt, was ik toch wel gelijk geïnteresseerd. Ik kreeg ‘m van Orion.

Specs

Materiaal: siliconen met PU-coating en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: In elk geval 10 waarvan 5 steady
Verkoopprijs:  84,95 euro, hier te koop bij Orion 
Is ’t wat? Oh ja, dit is echt heel goed

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de awaq. U vibrator 02 De achterkant van de verpakking van de awaq. U vibrator 02

Een verpakking die niet wit is, yay! De doos van de AWAQ.U Vibrator 02 is rood met paars. Natuurlijk staat er op de voorkant ook wel een foto van de vibrator. Op de zij- en achterkant vind je wat informatie over deze duovibrator. Het is best een grote doos voor het formaat van de vibrator.

In de verpakking vind je natuurlijk de AWAQ.U Vibrator 02 zelf, het USB-oplaadkabeltje en een algemene gebruiksaanwijzing. Dat is zo’n gebruiksaanwijzing waar je precies niks aan hebt. Denk aan teksten als: ‘Schakel het product in via de controle-eenheid om de vibratie te starten. Druk, draai of schuif de controle-eenheid voorzichtig om het vibratieniveau te wijzigen. Sommige vibrators be schikken over een pompbal. Om de diameter van de vibrator te verhogen, drukt u een of meerdere keren op de pompbal.’ En zo worden er allerlei mogelijkheden beschreven van allerlei types sextoys, maar nooit concreet op welk knopje je moet drukken voor wat. En in dit geval, was dat wel handig geweest, maar daar kom ik straks nog op terug.

Mijn eerste indruk van de AWAQ.U Vibrator 02

De awaq. U vibrator 02  naast een lipstick De awaq. U vibrator 02 in mijn hand.

Als ik de AWAQ.U Vibrator 02 zo bekijk, word ik er niet direct wild van. Ik vind dit niet per se een mooie vibrator. De top van de vibrator heeft een beetje een gekke vorm en de clitorisstimulator al helemaal. Ook het handvat vind ik niet per se mooi en het witte stukje vind ik daar ook gek. Ik zou ‘m zo op z’n uiterlijk nooit uitgekozen hebben.

De plek van de ribbels vind ik ook best vreemd gekozen. Ik zie die eerder iets hoger en aan de andere kant verwachten, zodat ze je G-spot zouden stimuleren. Ik heb één keer zelf een dildo gemaakt, toen kwam ik er achter dat ik daar écht geen talent voor heb, en toen had ik de ribbels per ongeluk aan de, naar mijn mening, verkeerde kant gedaan. En dat is dus precies deze kant.

Verder voelt de vibrator wel goed. Hij ligt lekker in de hand en hij voelt gewoon lekker stevig en degelijk. Het siliconen voelt ook lekker glad, dat vind ik fijn.

De test van de AWAQ.U Vibrator 02

De awaq. U vibrator 02  naast een flesje sliquid. De awaq. U vibrator 02  in mijn hand, je ziet de achterkant.

Ik gebruikte een beetje waterbasis glijmiddel, zonder glycerine en parabenen, want dat kan de vagina irriteren. Siliconenglijmiddel gebruik je beter niet bij een sextoy die gemaakt is van siliconen. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze geen glijmiddel nodig hebben, maar glijmiddel maakt sextoys gewoon nóg lekkerder. Het is dus geen kwestie van nodig hebben, maar een kwestie van meer genot.

De top van de AWAQ.U Vibrator 02 is een beetje puntig, daardoor is hij best makkelijk in te brengen. Zo’n kromming in de top zorgt er meestal voor dat ‘ie je G-spot goed kan stimuleren. Mijn G-spot gaat meestal het lekkerst op wrijving, maar dat werkte met de AWAQ.U Vibrator 02 niet echt. Daar is de vorm blijkbaar toch iets minder geschikt voor. Maar toen ik de vibratie aan zette, werd mijn G-spot toch nog blij!

Want jeetje, deze vibratie is wel écht heel goed. Dit is echt van die hele diepe vibratie, precies waar ik van hou. En dan ook nog eens lekker krachtig. Helemaal goed als je het mij vraagt.

Normaalgesproken is mijn G-spot dus niet zo onder de indruk van vibratie, maar bij deze vibrator voelde het toch echt heel lekker. En dan gecombineerd met vibratie tegen mijn clitoris, werden dit echt hele fijne ‘blended orgasms’. Van die extra diepe orgasmes als je zowel je G-spot als clitoris stimuleert. Ik hou er van!

De knopjes van de AWAQ.U Vibrator 02

In de productomschrijving staat dat je beide motoren los van elkaar kan bedienen. Er staat ook dat het powerknopje alleen een powerknopje is en dat je met de plus- en minknop door de standjes heen kan klikken. Maar als je op het powerknopje drukt, gaat ‘ie óók door de standjes heen. En als je dan op het plus- of minknopje drukt, krijg je (volgens mij) andere standjes dan wanneer je het gewoon met de plus- of minknop doet. Ik snap echt niet hoe het werkt. Ik ben gewoon een beetje random op knopjes aan het drukken, tot ik een standje vind wat ik lekker vind voelen.

Zo kwam ik bij een standje terecht waarbij de clitorisstimulator steady trilde, maar de G-spot vibrator een heel lekker patroon deed. Dat was echt m’n favoriete standje. Bij dat patroon ging hij steeds bijna uit, en elke keer als hij dan weer harder ging, leek het bijna als de vibrator een beetje stootte. Dat was echt super nice!

Omdat ik er niet helemaal uitkwam, heb ik nog even gemaild met Orion om te vragen hoe het nu zit. Het antwoord wat ik kreeg: Met de powerknop zet je de vibrator aan en dan kan je de vibratie in de schacht met de plus- en minknop bedienen. Als je dan weer op de powerknop drukt, verander je de vibratie in de clitorisstimulator. Als je de powerknop ingedrukt houdt, gaat de vibrator uit.
Ik weet niet zeker of dat helemaal klopt, want met de plus- en minknop krijg je echt verschillende standjes, ook in de clitorisstimulator. Maar goed, het voelt lekker, en de knopjes blijven gewoon een beetje een verrassing.

Conclusie

Hoewel ik nog niet helemaal begrijp hoe de knopjes van de AWAQ.U Vibrator 02 werken en ik deze vibrator ook niet bepaald mooi vind, is dit toch wel echt een ontzettend fijne duovibrator! Uiterlijk zegt dus zeker niet alles. Ik word echt heel blij van deze vibrator met zijn diepe, krachtige trillingen en fijne standjes! Deze mag zeker in mijn nachtkastje blijven liggen, want ik krijg echt hele fijne, diepe orgasmes van de AWAQ.U!

Je kan de AWAQ.U Vibrator 02 hier bestellen bij Orion voor 84,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.