Asche & Gold Arlette Halsband

01-07-2024

Er zijn vÊÊl online sexshops en eerlijk gezegd lijken de meesten op elkaar. Maar, gelukkig zijn er ook shops die zichzelf onderscheiden van de rest. Dat doet JustPleasure zeker. De webshop straalt echt luxe uit. Ze hebben prachtige geschenkverpakkingen, dat kan je zien in onze unboxing-video. Maar vandaag ga ik het natuurlijk niet alleen over deze mooie webshop hebben, nee, ik ga je vertellen over de Asche & Gold Arlette Halsband, die ik kreeg van JustPleasure.

Specs

Materiaal: leer en metaal
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 164,95 euro, hier te koop bij JustPleasure
Is ’t wat? Hij is prachtig Ên comfortabel!

Luxe verpakking van de Asche & Gold Arlette Halsband

BDSM-toys en accessoires zitten meestal niet in een verpakking. Een plastic zak is meestal alles wat je krijgt. Over het algemeen vind ik dat ook prima, want ik zou de meeste BDSM-spullen toch niet in de verpakking bewaren. Maar deze Asche & Gold Arlette Halsband zit in een luxe verpakking. Een zwarte, stevige bewaardoos met het logo van Asche & Gold er op, met daaromheen een mooi zwart elastiek met wat leren blaadjes er aan, heel sierlijk. In de doos vind je, naast natuurlijk de halsband, ook nog een zwart linnen bewaarzakje, ook met het Asche & Gold logo. Dit is dus wÊl een verpakking waarin ik de halsband zou bewaren.

Wat doe je met een halsband?

Een halsband, of een collar, kan een heel speciaal item zijn in een BDSM-relatie. Een halsband laat heel duidelijk zien hoe de verhoudingen zijn. Door de O-ring kan er ook een leash aan de halsband worden geklikt, wat het nog duidelijker maakt. Voor sommige mensen is een collar bijna zoiets als een trouwring. Voor anderen is het gewoon een item wat goed in hun spel past, of misschien alleen een mode-item. Zeker als een collar voor jou zo’n speciaal item is, is het denk ik superfijn om er zo’n mooie, luxe verpakking bij te hebben. Een plek om hem te bewaren op de momenten dat je ‘m niet draagt. Ik hou er van.

De look van de Asche & Gold Arlette Halsband

De Asche & Gold Arlette Halsband is gemaakt van leer. Ik weet niet wat voor soort leer dit is, maar het leer voelt echt heel lekker zacht aan, zonder dat de collar aan stevigheid verliest. De randen zijn afgerond en glad. De meeste collars die ik ken, sluiten met een gesp, maar deze Arlette halsband niet. Hij heeft aan de achterkant aan beide uiteinden een O-ring die je open kan klikken, met daar tussen een stukje gouden ketting. Zo kan je de collar ook verstellen zodat ie goed aansluit bij jouw nek. De collar is trouwens in twee maten te koop. Aan het uiteinde van het stukje ketting hing een metalen labeltje aan een fragieler metalen rondje. Tijdens het testen is er waarschijnlijk iets achter blijven hangen, en dit stukje is toen verbogen en er af gevallen. Het is gelukkig geen essentieel onderdeel van de halsband en dus duidelijk iets waar je wel op moet letten als je dat stukje wil behouden.

Ik vind de look van de Asche & Gold Arlette Halsband echt heel mooi. Hij is echt anders dan andere leren collars die ik heb gezien. De dubbele ring en de manier waarop de ringen zijn vastgemaakt, vind ik echt heel mooi. Ik vind het ook echt leuk dat het twee ringen achter elkaar zijn. Het is allemaal gewoon net wat aparter, zonder dat het overkomt alsof het alleen apart is om het apart zijn. De ronde studs zitten helemaal door het leer heen en die komen dus ook tegen je nek aan. Ik kan nergens informatie vinden over wat voor soort metaal dit is. Ik heb zelf wel een gevoelige huid, maar heb geen last van dit metaal. Ook met dragen voel ik de studs niet.

Hoe voelt de Asche & Gold Arlette Halsband?

Het omdoen van de collar vind ik met dit systeem wel wat lastiger dan met een gesp. Dat komt vooral door de O-ringen. Ik vind ze prachtig, vooral het feit dat je bijna niet ziet dat ze open kunnen, maar ze werken gewoon net niet handig. Zelf vind ik dat niet heel erg, ik vind hoe mooi het er uit ziet opwegen tegen het (lichte) ongemak. Ook omdat het over het algemeen toch maar twee korte momenten zijn dat je de collar om en af doet. De rest van de tijd heb je hier geen last van, natuurlijk. Ook heb ik het idee dat juist het kettinkje wel wat toevoegt aan het draaggemak. Het maakt de collar wat flexibeler en het geeft me het gevoel dat ik mijn nek vrijer kan bewegen.

Het leer van de collar is echt heel fijn zacht en glad. Ik vind het heel fijn voelen tegen mijn huid. De meeste leren halsbanden vind ik niet heel comfortabel zitten, maar deze draag ik echt graag. De breedte vind ik ook precies goed. Smal genoeg om comfortabel te zijn, maar breed genoeg om wel duidelijk een halsband te zijn.

Conclusie

Ik vind de Asche & Gold Arlette Halsband echt heel mooi. Hij is anders dan anders en straalt luxe uit. Het leer is heel lekker zacht en het kettinkje aan de achterkant maakt de collar nog wat meer flexibel. Het omdoen is niet zo makkelijk als met een gesp, maar wel zeker de moeite waard. Dit is zeker een collar die ik je aan kan raden. Hij is er trouwens ook in het wit leer Ên goud leer!

Je kan de Asche & Gold Arlette Halsband hier bestellen bij JustPleasure voor 164,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.