Aria Lotus Flutter review door Daizy

14-01-2018

Het is weer tijd voor een review van mijn vriendinnetje Daizy, deze keer reviewed zij de Aria Lotus Flutter die ik van Willie.nl kreeg in ruil voor een eerlijke review

Aria Lotus Flutter

Tja… en dan begin ik mij toch af te vragen of ik niet gewoon verwend ben. De Aria Lotus Flutter ziet eruit als een redelijk standaard Tarzan, met een knullig vlindertje op de clitorisstimulator geplakt. Ik heb er eigenlijk weinig hoop voor. Nu ben ik in het verleden vaker verrast door “eenvoudige” tarzans, dildo’s, mini-vibrators. Dus het zou natuurlijk nog steeds het meest fantastische ding kunnen zijn. Als ik de batterijen erin doe (2 AAA batterijtjes) word ik overvallen door nostalgie.

Het is al even geleden dat ik batterijen in een Tarzan stopte. Mijn allereerste speeltje was dat. Ik durfde er niet eens echt voor te shoppen. Ik kocht online de vibrerende dildo die mijn vriendin mij had aangeraden. Ik durfde op de site niet eens verder te kijken naar andere modellen, laat staan dat ik blogs of reviews ging zoeken. Nu zit ik op de rand van mijn bed, en kijk naar mijn uitpuilende kistje met speelgoed.

Wat was dat spannend, toen ik die allereerste kocht. Ik wist ook niet wat ik meemaakte toen ik heb voor het eerst probeerde. Zo’n orgasme had ik nog nooit gehad. Ik was echt tot over mijn oren verliefd op dat ding. En het is zeker twee jaar lang mijn beste, en mijn enige sextoy-vriendinnetje geweest.

Lotus aria flutter

Vroeger

In die tijd denk ik dat ik de Lotus Flutter van Aria helemaal fantastisch had gevonden. Hij is mooi roze en heeft een heel mooi zilverkleurig handvat. Het siliconen materiaal is heerlijk zacht, hij is waterdicht en heeft wel 10 verschillende standen. Een duidelijke verbetering ten opzichte van mijn oude trouwe vriendinnetje.

Voor een Tarzan – een vibrerende dildo met een clitorisstimulator – ziet hij er heel elegant uit. Het vlindertje heeft iets meisjesachtigs. En hij is roze. Voor mij zouden dat allemaal hele positieve eigenschappen zijn. Ik kan me ook voorstellen dat dat vlindertje lekker fladdert op mijn clit, en dat dat vast heel lekker is. Hij lijkt mij een beetje klein (ik hou van grote piemels), maar verder is hij echt prachtig. Hij heeft maar één knopje. Dat vind ik nu al vervelend, want dat betekent dat ik alle 10 de snelheden door moet voordat ik hem een standje zachter kan zetten. De trilling lijkt mij prima. Met 5 standen vibratie is er voor ieder wat wils. In mijn hand heb ik ook echt het idee dat hij best hard trilt – ook een persoonlijke voorkeur. Met een klein beetje glijmiddel is hij gemakkelijk in te brengen. Het zijdezachte materiaal voelt heerlijk aan. Helaas was dat dan toch wel alles wat er over de Lotus Flutter te zeggen is.

Hij trilt voor mij meteen al niet hard genoeg. Als ik goed heb geteld, kan hij nog één standje harder. Oh… toch niet… ik ben bij de gekke standjes aangekomen, en daar houd ik niet van. Helaas kan ik niet terug – stomme knopje – en moet ik dus 9 keer drukken voordat ik weer ben waar ik was. En dat is dus niet hard genoeg. Ik probeer toch de clitorisstimulator goed te positioneren, maar dat lukt niet. Het vlindertje komt bij mij net niet op het juiste plekje, en ik kan hem niet aanpassen. Hij kan niet verplaatst of verbogen worden, en dat stomme vlindertje kan er niet vanaf. Ik ben er heeeeeel snel klaar mee. Hier word ik niet geil van, maar behoorlijk geïrriteerd. Na een tijdje ermee rommelen ben ik het zat. Ik haal de dildo eruit, en zet die tegen mijn clit aan. Dat trilt lekker, maar niet bijzonder. Uiteindelijk vind ik met een beetje moeite wel een orgasme, maar ook niet bijzonder. Jammer…

Aria lotus flutter review door daizy

Lotus Aria Flutter Conclusie

Misschien, als je niet verwend ben zoals ik; als je van wat kleiner houdt; als je van zachter trillingen houdt; als je meteen weet welk standje je lekker vindt, is dit wel de juiste koop voor jou. Voor mij was het helaas best wel een teleurstelling. Ik denk dat dit wellicht een leuk eerste speeltje is.

Hij is niet duur (€ 39,95), gemakkelijk te gebruiken, stil en ziet er mooi uit. Voor beginners dus best een leuk ding, en om de prijs hoef je het niet te laten.

Je kan de Lotus Aria Flutter kopen bij Willie.nl voor € 39,95

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.