Arcwave Voy | Masturbator review

04-05-2022

Ja, je leest het goed een review over een nieuw Arcwave product, de Arcwave Voy. Het was even wachten, nou ja, even, twee jaar, maar dan heb je ook wel weer iets enorm innoverends, toch?

SPECS

Materiaal: Silicone en ABS Plastic

Welk glijmiddel erbij? Waterbasis

Lengte: 11,5 cm

Diameter toy: 8,5 cm

Diameter tunnel: 3,5 cm op zijn wijdst

Prijs: TBA (zie conclusie) | Update 06-05-2022″: € 89,95 Bij Lovehoney.eu

Arcwave

Omdat het best wel al een tijdje geleden is denk ik dat het tijd is voor een korte reminder over wat Arcwave ook alweer is.

Arcwave is een merk dat onderdeel is van WOW-tech, je weet wel het bedrijf achter Womanizer, We-vibe en ROMP.

Het merk Arcwave wordt in de markt gezet als “premium male pleasure brand”. Daar kan je natuurlijk dingen over vinden, en dat doe ik ook, want het is natuurlijk gewoon een merk dat zich focust op speeltjes voor de penis, en dat heeft weinig verder met een bepaalde gender identificatie te maken, maar ja, dit is een marketing keuze.

Wat een hoop goed maakt, is het feit dat hun eerste product, de Arcwave Ion echt bijzonder uitzonderlijk geniaal was, en tot op heden het enige seksspeeltje is dat gebruikmaakt van pleasure-air technologie en echt extreem lekker is. Meer daarover lees je natuurlijk in mijn Arcwave Ion Review.

Arcwave voy masturbator vooraanzicht

Arcwave Voy

De Arcwave Voy masturbator is de nieuwste aanwinst voor Arcwave, en in tegenstelling tot mijn persoonlijk verwachting is ervoor gekozen om de Voy niet ook te voorzien van pleasure air technologie, of wat voor technologie dan ook.

Er zitten namelijk geen elektrische onderdelen in de Arcwave Voy, het is in die zin dan ook een “gewone” masturbator, met dien verstanden dat deze masturbator voorzien is van CleanTech™ silicone wat volgens Arcwave echt nog veel beter is dan gewone silicone.

Maar wat is de Arcwave Voy dan wel?

Het is een door en door masturbator, die je langs je penis heen en weer moet bewegen. De ring in het midden kan je draaien en zo kan je de Voy strakker zetten als je dat lekker vindt.

Arcwave Voy in de doos

Je koopt een luxe toy, dus je krijgt ook een luxe doos. Als je jezelf een premium merk noemt, dan is dat denk ik ook de verwachting die je klanten hebben, dat het er allemaal spik en span uitziet. En dat is zeker gelukt (behalve dan dat de stickers ondersteboven geplakt waren).

In al deze opulente luxe verpakking vind je natuurlijk de Arcwave Voy, een doosje (chique hoor) met handleiding en waarschuwingspamflet over veiligheid en een minuscuul flesje Pjur glijmiddel.

Eenvoud en elegantie, ik denk dat we deze doos zo kunnen omschrijven.

De Arcwave Voy masturbator getest

Ik was natuurlijk enorm blij toen ik hoorde dat Arcwave een nieuw speeltje had uitgebracht, ik klom dan ook meteen in de e-mail en kreeg hem gelukkig ook meteen opgestuurd. Sterker nog, zo erg op tijd, dat ik waarschijnlijk (weer) de eerste ben die hem ontvangt en wederom de Nederlandse primeur mag hebben.

Ik had eerlijkheidshalve verwacht dat de Voy net zo innoverend zou zijn als de Ion. En hoewel dat op het gebied van het gebruik van silicone voor een sleeve zeker wel zeldzaam is, is al het andere eigenlijk al gedaan. Zo heb je de KYO Capsule als “ring masturbator” of de Tenga Silver ring die (heel succesvol) gebruikmaakt van een ring om zaken strakker te maken.

Toegegeven, de manier waarop de Voy is gemaakt, hoe het er uit ziet, het is allemaal heel erg premium en ook zeker mooi, maar superorigineel, baanbrekend, nee, sorry.

Maar goed, dat is mijn observatie voordat ik ging testen en reviewen.

Ik moest even mijn hoofd leegmaken, omdat twee jaar wachten echt een soort idyllische hoop had gecreëerd voor het volgende product in deze lijn, en nu dat ik de Voy in handen heb en het allemaal niet zo heel baanbrekend lijkt, moet ik natuurlijk wel nuchter en objectief reviewen.

En dus daar gaan we.

Ik draai de boven- en onderkanten van de Voy, doe glijmiddel op mijn pik en op de Voy en begin.

Na een aantal keren heen en weer bewegen ben ik blij verrast, want de Voy voelt eigenlijk meteen heel lekker in de wijdste stand, het past ook allemaal prima, omdat het CleanTech™ silicone net zoals bij de Ion enorm zacht en flexibel is. De sensatie is echt heel erg lekker.

Ik experimenteer wat met de ring op de Voy en realiseer mij dat de Voy aan de buitenkant eigenlijk net een soort premium fotocamera lens is qua vorm en dat vind ik wel grappig.

De strakkere settings maken het voor mij persoonlijk niet echt beter, 1 klik strakker en het is nog okee, maar best wel strak, en verder gewoon te strak. Maar toch kan ik de aanpasbaarheid van een silicone speeltje wel waarderen.

Wat mij wel opvalt is dat het glijmiddel echt heel snel opdroogt, misschien ook wel door het door en door karakter van deze masturbator en dat ik, wil ik het echt lekker houden, ik met regelmaat extra glijmiddel moet toepassen.

Maar het is wel echt een heel lekkere masturbator. Ligt goed in de hand, werkt eenvoudig en is doeltreffend.

Een lekkere masturbator dus, niet baanbrekend, niet extreem geweldig, maar echt wel heel lekker.

Arcwave voy masturbator aan de binnenkant

Schoonmaak

Voor mij gaat het goed zijn van een seksspeeltje eigenlijk altijd over hoe het voelt, en het schoonmaken van masturbators is natuurlijk altijd wel een dingetje. Maar waar de Voy uitblinkt is toch echt wel in het moment van schoonmaken.

Zo kan je deze masturbator gewoon met heet water en zeep (of toycleaner) afspoelen onder de kraan, laten drogen en klaar.

Wil je echter helemaal alles goed reinigen, dan kan je er ook voor kiezen om de sleeve uit de Voy te halen en alles nog grondiger te reinigen. Dat is wel echt heel tof, helemaal als je weet dat het uit en in elkaar doen echt een eitje is. Daarin is de Voy dus wel vrij uniek.

Helemaal als je bedenkt dat in de deksels lucht groeven zitten zodat de toy in gesloten toestand helemaal droog kan worden.

Er is duidelijk nagedacht over het reinigingsproces.

Conclusie

Een kleine disclaimer bij deze review, op het moment van testen en schrijven, weet ik simpelweg nog niet wat de Voy gaat kosten, hij is namelijk zo nieuw dat hij nog niet te koop is, maar wel binnenkort deze maand verkocht gaat worden.

Ik kan dus nog niet zoveel zeggen over de prijs-kwaliteitverhouding.

{Update 06-05-2022} Inmiddels zijn de eerste prijzen bekend en is de richtprijs € 89,95, wat best wat geld is, maar voor een goede masturbator waar je echt heel lang mee kan doen, is het denk ik een goede investering!

Maar dat buiten beschouwing gelaten is dit echt wel een hele goede masturbator, die doordat hij gemaakt is van ABS en van Silicone echt jaren mee kan gaan.

Bij TPE is masturbators is dat eerder een kwestie van maanden, maximaal een jaar als je echt voorzichtig wil zijn.

Daarbij voelt de Arcwave Voy masturbator echt heel erg lekker en is daarom echt aan te raden.

Kortom, is de Arcwave Voy de moeite waard? Ik denk het wel.

Als de verkoop echt start zal ik natuurlijk deze review nog bijwerken, maar ik wilde jullie deze primeur niet ontnemen.

Waar kan je de Arcwave Voy kopen?

Op het moment van schrijven (3 mei 2022) nog nergens, maar zodra e.e.a. te koop is, zal ik een link toevoegen.

Update 06-05-2022
Je koopt de Arcwave Voy nu al bij Lovehoney.eu voor € 89.95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.