Cuddle Bean van AnnaRae | After care review by Jay

12-09-2018

De Cuddle Bean is een kleinere, en eigenlijk ook gewoon andere versie van de Cumpanion. Ik kreeg van Anna Rae heel lief twee Cuddle Beans in ruil voor een eerlijk review.

Anna Rae

Ik ken Anna Rae eigenlijk al best een tijdje, ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij waren we ongeveer gelijk op twitter bezig onze sites te promoten, en vooral en nog steeds bezig om de wereld van seks, seksualiteit en seksspeeltjes te verbeteren.

Zij had het geniale idee om een zogenaamde Aftercare Towel te maken (dat is in goed Nederlands een nazorg handdoek, en laten we eerlijk zijn, dat klinkt niet heel erg sexy). En zo is het idee voor de Cumpanion (geniale naam) geboren.

Ik heb al eerder de Cumpanion mogen reviewen, en het is tot op heden nog steeds mijn vaste kompaan als ik wat voor seksspeeltje dan ook aan het testen en reviewen ben.

Ik tweette laatst dan ook dat mijn Cumpanion de 100ste wasbeurt heeft gehad (schoon is altijd beter) en er tot op heden nog als nieuw uitziet, net zo zacht is, en nog beter, nog net zo goed vocht, glijmiddel en “wil je het echt weten?” opneemt. Ik vind het een miraculeus stukje textiel, en raad ook echt iedereen aan het aan te schaffen.

Als persoon is Anna Rae ook gewoon een geweldig mens, lief, zorgzaam, staat altijd open voor ideeën en feedback, eigenlijk de ideale fabrikant. En ze is ook nog eens geweldig sexy (dat is heel subjectief natuurlijk, maar serieus, kijk dan). Dus leuke spullen, leuk persoon, wat wil je nog meer?

Cuddle Bean

Cuddle bean by annarae

Nou, misschien wel de Cuddle Bean, zoals gezegd een kleinere versie van de Cumpanion, maar in zijn kleinere omvang zeker niet minder handig. Zacht, zo zacht, en absorberend, en wat ook belangrijk is, mooi om te zien.

De Cuddle Bean is gemaakt van zacht, fluffy microfiber, dus denk niet dat je een standaard microvezel doekje in je handen hebt, nee, het is zoals dat in het Engels zo mooi heet “Opulent”, een geweldig woord, dat in het Nederlands de vertaling “weelderig” heeft.

Maar die vertaling doet het gevoel van de Cuddle Bean totaal geen eer aan, waar je normaal na het masturberen (of tijdens het masturberen) of de seks “er een doekje langs haalt” is de Cuddle Bean zo geweldig zacht dat je het eigenlijk naadloos en zonder storende sensaties kan gebruiken, kan opruimen wat er opgeruimd moet worden en evengoed nog sexy en sensueel bezig bent.

Ondanks dat de Cuddle Bean een stuk kleiner is dan de Cumpanion neemt de Cuddle Bean ook echt een enorme hoeveelheid vocht op. En dat is niet alleen beperkt tot lichaamsvocht (echt, wie heeft dat woord ooit uitgevonden, iew) of standaard waterbasis glijmiddel. De Cuddle Bean is zo krachtig dat ook siliconenglijmiddel, Crisco, kokosolie, you name it, met gemak, en vooral ook, sensueel verwijderd kan worden.

En dus klein, het maakt dan ook dat je de Cuddle Bean makkelijk mee kan nemen naar een feestje, in je koffer, en zoals meestal doe, gewoon in de zak van je (leren) broek.

Overigens, de afgelopen zomer was het zo heet, dat deze meneer nogal veel moest zweten, en ook dan is de Cuddle Bean ideaal om te gebruiken, de absorptie is niet normaal, en dus voel je je zowaar een tijdje droog, dat is best wel lekker kan ik je vertellen.

Opties voor de Cuddle Bean

Nu ken ik Anna Rae als creatief persoon die graag een beetje extra doet.

Ik moet trouwens niet vergeten te melden dat de Cuddle Beans en Cumpanions, allemaal met de hand gemaakt worden, door Anna Rae zelf, en dat merk je, want het is allemaal netjes afgewerkt en dus van hoge kwaliteit.

Wat het nog veel leuker maakt is dat je tegenwoordig ook de Cumpanions en Cuddle Beans kan laten personaliseren. Zo kan je voor een klein beetje extra je naam, of die van je partner, of de persoon wie je de Cuddle Bean of Cumpanion cadeau doet laten borduren op de satijnen rand van je Bean of Companion.

Ook kan je heel leuk een “Roos” bestellen, een Cuddle Bean die als roos is opgevouwen op een leuk AnnaRae potlood. Zo kan je dus iemand een “bos” Cuddle Beans cadeau doen. Of geef je je lover een roos cadeau die je samen kan gebruiken tijdens de seks. Echt zo leuk allemaal.

De Cuddle Bean gebruiken en hergebruiken

Cuddle bean van annarae | after care review by jay

Je kan de Cuddle Bean dus echt heel vaak gebruiken, en wassen. Dat wassen (en drogen) is niet heel moeilijk, maar je moet wel in de gaten houden dat je ze zonder wasverzachter wast.

Niet dat het een probleem is als je dat eens in de zoveel tijd per ongeluk wel doet (ik ben niet altijd even goed in was sorteren namelijk) maar wasverzachter kan er voor zorgen dat de absorptie van je Cuddle Bean afneemt.

En eigenlijk heb je het ook helemaal niet nodig, ik snap niet hoe het kan, maar deze stof blijft maar gewoon zo zacht als voor de eerste keer wassen en ook super absorberend, ik denk dat het een soort magie is (of gewoon chemie, of natuurkunde, maar hey: Unicorns!).

De Cuddle Bean kan dus ook in de droger, maar wel op de koude stand, mijn wasdroger heeft een “mix” stand, daar staat hij eigenlijk altijd op (want ja, sorteren, meh), en die stand is altijd koud, en gaat altijd goed, inmiddels dus al 100 keer, dus je hebt echt ZO lang iets aan een Cuddlebean. Ik raad je alleen aan om meteen een paar Beans, of misschien een leuke Cumpanion Set aan te schaffen. Vooral omdat je dan altijd een fijne after care towel tot je beschikking hebt.

Conclusie

Een after-care product dat zijn gelijke nog niet kent, en dat is eigenlijk ook niet meer nodig. Dus stap af van de keukenrolletjes, de handdoeken van de parenclub, je eigen handdoek en investeer (nou ja, het kost eigenlijk bijna niets) in een leuke set Cumpanions en Cuddle beans. You’re welcome!

Je koopt de Cuddlebean bij AnnaRae.com voor $ 12,99

Je koopt de Cumpanion / Cuddlebean set voor $ 30,00

 

 

 

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. AnnaRae Cuddle Bean | After care review by Jay – The Cumpanion - […] just an excerpt from his thorough and well-written review of our smaller sex towel. Please read his full review…
  2. Review by Tess: AnnaRae Cumpanion Aftercare Towel | Tess Tesst - […] voorbij zien komen. Jay heeft al een keer een review over de Cumpanion  en de kleinere versie, de Cuddlebean,…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.