Aneros Psy prostaatstimulator review

12-06-2024

De Aneros Psy prostaatstimulator geeft mij eindelijk weer eens de kans om over een van mijn favoriete merken, Aneros, te spreken. Met de lancering van deze prostaatstimulator proberen ze iets nieuws op de markt te zetten: een verstelbare prostaatstimulator

SPECS

  • Materiaal: “door de FDA goedgekeurde ftalaatvrije materialen” (waarschijnlijk silicone)
  • Bodysafe? Hoogstwaarschijnlijk wel
  • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
  • Afmetingen: Lees in de review
  • Prijs: € 79,90 bij Erovibes.nl
Aneros psy prostaatstimulator

Aneros Psy prostaatstimulator

Na jaren van eigenlijk een soort radarstilte heeft Aneros nu de Aneros Psy prostaatstimulator op de markt gebracht.

De Aneros Psy prostaatstimulator is uniek omdat het een nieuwe vorm voor het inbrengbare deel op de markt brengt, maar ook niet in de laatste plaats omdat de “pootjes” verstelbaar zijn, zodat je in staat wordt gesteld deze prostaatstimulator op precies de juiste lengte en hoek in te stellen die voor jouw lichaam het beste werkt.

Aneros stelt namelijk (en ik ben het daar mee eens) dat geen enkel lichaam hetzelfde is en dat daarmee de positie van de prostaat (voor mensen die er een hebben) ook niet altijd hetzelfde is.

De Aneros Psy prostaatstimulator zorgt er dus voor dat jij jouw perfecte sweetspot kan inregelen en nog meer kan genieten wat het plezier dat prostaatstimulatie mag heten.

Zoals we al gewend zijn van Aneros is de Psy gemaakt van bodysafe materiaal en is dit seksspeeltje meer dan degelijk te noemen.

De afmetingen van de Aneros Psy prostaatstimulator zijn ook bijzonder te noemen en vergen zelfs een afbeelding en een legenda, vandaar ook dat het niet zomaar even uitgeschreven stond bij de SPECS, hoewel ik dat normaal gesproken natuurlijk wel doe.

Specificaties van de aneros psy en zijn afmetingen

A – Hoofd Breedte: 1,8 cm

B – Diepte kop: 1,8 cm

C – Middenkam Breedte: 2,4 cm

D – Midden ribdiepte: 2,5 cm

E – Steel tot perineum: 3,8 cm

F – Inbrengbare lengte: 8,2 cm

Al met al een zeer geavanceerde prostaatstimulator die je (bijna) helemaal kan vormen naar wat past bij jouw lichaam.

Wat wel van belang is om te weten aan deze “aanpasbare” prostaatstimulator, is dat het niet de bedoeling is dat je constant de Psy gaat aanpassen. Aneros raad je in hun documentatie en op hun website dan ook met klem aan om de juiste “instelling” te vinden en dan vooral niet veel vaker meer te buigen aan de Psy.

Ook wordt afgeraden te gaan zitten als je de Aneros Psy prostaatstimulator hebt ingebracht.

Aneros Psy prostaatstimulator in de doos

Als Aneros iets is, dan is het trouw aan zijn merk. De doos van de Aneros Psy prostaatstimulator is daar ook zeker geen uitzondering op, want zoals we al gewend zijn wordt de Psy in een welbekende Aneros doos geleverd met magnetische sluiting. Daarin vind je natuurlijk de prostaatstimulator, en zoals we gewend zijn van Aneros de nodige documentatie.

Wat wel “nieuw” is aan de doos is dat je de plastic insert kan gebruiken om de pootjes weer in zijn originele vorm te buigen, mocht dat onverhoopt nodig zijn.

Aneros psy prostaatstimulator aanzicht van de verstelbare pootjes

Aneros Psy prostaatstimulator getest

Zoals je ongetwijfeld wel weet ben ik een enorme fan en voorstander van prostaatstimulatie, ik schreef niet voor niets de lessen in prostaatplezier.

 Ik was dan ook meer dan enthousiast toen ik op de socials van Aneros de Psy voorbij zag komen.

Ik was dan ook blij dat nadat het contact na zoveel jaren stilte vanuit Aneros, hersteld was, Aneros mij de Psy wilde opsturen ter review.

Het feit dat de pootjes verstelbaar zouden zijn, maakte mij nog veel enthousiaster, want hoewel ik fan ben van eigenlijk alle prostaatstimulators die Aneros op de markt brengt zoals de Helix, maar ook de verschillende Syn versies.

Een ding zat mij soms (letterlijk) in de weg. En dat zijn de pootjes en “knobbels” die je K-punt en je P-punt zouden moet stimuleren.

Soms zijn die plekken namelijk net niet helemaal lekker, en doet het een (heel klein) beetje af aan de ervaring.

Dat is met de Aneros Psy prostaatstimulator verledentijd.

Aneros Psy prostaatstimulator inbrengen en gebruiken

Het inbrengen van de Aneros Psy prostaatstimulator gaat zoals met bijna elke Aneros toy heel makkelijk, echter blijkt het aanpasbare van de Aneros Psy prostaatstimulator zowel een zegen als een vloek te zijn.

Een zegen omdat je uiteindelijk, na echt best wel veel pogingen echt wel de “perfecte” vorm vindt voor deze prostaatstimulator.

Een vloek omdat je juist door de aanpasbaarheid de eerste paar keer denkt dat je er bent, maar dat toch niet helemaal waar blijkt te zijn.

Misschien ben ik te verwend, maar ik vond dat pielen toch wel een dingetje.

Maar als hij zit…mensen, wat een geweldig gebeuren. Zoals al vaker weet mijn lichaam dan echt dat het “aan” is en er gaat dan ook van alles aan in mijn lichaam.

Als ik puur alleen bezig ben met mijn prostaat is het al snel een klein kwijlend hoopje dat in mijn bed ligt.

Doe ik hem alleen maar in als “added bonus” tijdens de masturbatie zorgt de Psy voor heerlijke heftige, lange orgasmes.

Kortom, zoals we eigenlijk ook wel mogen verwachten van de “koning der prostaatstimulators” Aneros, is de Aneros Psy werkelijk geniaal.

Maar er is helaas wel een maar.

Want waar je met andere Aneros prostaatspeeltjes in ook gewoon nog “gewoon” je ding zou kunnen doen met een partner, is de stand en buiging van de Aneros Psy redelijk fragiel.

Op zich logisch, want als je iets kan buigen, dan buigt het ook andere kanten op. Maar omdat je met de Aneros Psy niet even kan gaan zitten, omdat de pootjes dan ook gaan buigen, is dat wel een bummer.

In mijn testsessies liep ik er dan ook echt tegenaan dat als ik even iets wilde pakken, of toch ging zitten, al mijn voorzichtig omgebogen instellingen verdwenen waren.

In mijn achterhoofd speelde dan de waarschuwing die Aneros op de site en in de handleiding heeft staan, namelijk:

“Be aware that large scale adjustments or repeated repositioning will deform the arms and tabs over time and may degrade product performance.”

Van de Aneros website

Wat in het Nederlands vertaalt zoveel betekent als: Niet te veel buigen want dan gaat ‘ie stuk.

Op zich allemaal logisch, maar ik kreeg er toch een beetje stress van.

Nogmaals, ik snap de beperking en de oorzaak ervan, maar hoe geweldig zou het zijn als je EN de aanpasbaarheid hebt EN gewoon je ding kan doen, met of zonder partner?

Aneros Psy prostaatstimulator schoonmaken

Zoals we gewend zijn van Aneros kan de Aneros Psy prostaatstimulator met heet water en zeep of toycleaner goed gereinigd worden. Daarna is het een kwestie van afdrogen of aan de lucht drogen en hem (voorzichtig) opbergen. Maar niet in de doos die je erbij kreeg, want dan zijn je instellingen weer weg.

Ook bij het opbergen lopen we tegen een beperking aan.

Conclusie

Ik realiseer mij terdege dat ik heel kritisch ben, dat is natuurlijk ook mijn werk, evengoed is de Aneros Psy prostaatstimulator wel echt een aanrader, maar misschien meer voor de gevorderde prostaatspeler. Vooral omdat als je nog niet weet wat je lichaam allemaal kan, het meermaals moeten buigen van een prostaatspeeltje eerder frustratie met zich meebrengt.

Je koopt de Aneros Psy prostaatstimulator bij Erovibes voor € 79,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Hoi Jay,

    Zou je de redelijk nieuwe Aneros Maximus Syn Blue ook eens willen testen aub?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.